Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Brzezina Barbara. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-022 Lublin Okopowa 14A/24
Telefon: 815320090 Kom. 660-696-881 Fax: 815320035
Adres e-mail: barbarabrzezina(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 81% pozytywna 9x 2x

Jakość usług: 81% wysoka 9x 2x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 8x 2x
Ceny usług: 33% niskie 2x 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4617
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-23 09:57:45 

Opinie o Brzezina Barbara. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas reprezentowała mnie w sprawie karnej . Wyrok uprawomocnił się wczoraj a dzisiaj ochłonąłem, uniewinniony. Pani mecenas wykazała się wiedzą idobrym potraktowaniem mojej osoby. Była bardzo kulturalna i nie traktowała mnie z góry jak poprzedni obrońca. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-03 12:24:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się rozpisywać. Przyłączę się do opinii mojej poprzedniczki. W sposób fachowy i szybki zostałam rozwiedziona i tak jak poprzedniczka nareszcie spędzę spokojne wakacje z moimi dziećmi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-03 16:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. mecenas przeprowadziła moją sprawę rozwodową. Siła spokoju, nie dała się wciągnąć w bezowocne dyskusje z pełnomocnikiem męża. Dzięki niej ja i moje dzieci w spokoju spędziliśmy wakacje i Święta Bożego Narodzenia. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-03 02:20:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety naciągaczka to jest, zedrze z człowieka ostatnią koszulę, wykorzystując jego trudną sytuację: podjęła się sprawy o odszkodowanie od firmy ubezpieczeniowej, wyciągnęła bardzo dużą dla mnie kwotę przekonując mnie, że nie podejmuje się spraw, które nie rokują... Przez 2 lata nie zrobiła nic, no prawie nic (napisała 3 pisma). Na pytania o postępy w sprawie reagowała nerwowo, agresywnie. Przykra sprawa kontakt z taką osobą
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-11-02 20:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skromna i rzeczowa,a przy tym uczciwa. Nie było ukrytych kosztów. Przez osiem rozpraw nic nie dopłaciłam, a do tego nawet p. mecenas nie wzięła pieniędzy za dojazdy na trasie Lublin-Świdnik. Jej spokój i opanowanie przeniósł się na mnie i moją rodzinę dzięki czemu jakoś przebrnęliśmy przez proces.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-21 19:11:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową. Jestem zadowolona z przebiegu sprawy jak i jej fachowości. Wykazała się dużą wiedzą i kulturą osobistą. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-10 16:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka wiedza i kultura osobista. Pani mecenas spokojnie wyjaśniła mi mój problem dzięki czemu bezstresowo przebrnąłem przez wszystkie rozprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-10 18:16:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. Barbara prowadziła mi dwie sprawy. Najpierw rozwodową, a później odszkodowawczą z firmą ubezpieczeniową. 100 % satysfakcji. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-01 07:33:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim problemem była sprawa rozwodowa.Związek małżeński zawarłam z moim EX(Polak)we Włoszech.Żadna z kancelarii w Lublinie,które odwiedziłam,nie podjęła się prowadzenia sprawy.Wszyscy adwokaci twierdzili,że rozwód mogę uzyskać jedynie we Włoszech.P. mecenas przyjęła zlecenie.Początkowo miałam duże obawy,że utopiłam pieniądze.I niedowierzanie po trzeciej rozprawie rozwód. Polecam. Fachowa obsługa.I najważniejsze na rozprawy chodzi sama, a nie aplikanci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-11 09:46:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam z korzystania z usług tego adwokata, przeciąga sprawę aby wyrwać kase.Beznadziejna fachowość, nieterminowa, zastrzeżenia do profesjonalizmu ! Ostrzeżenie czytajcie opinie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-06 13:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fachowa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-19 19:30:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją