Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

POL DOM NIERUCHOMOŚCI Kędziora Agata

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem  
Adres: Śląskie, 41-400 Mysłowice Szopena 2e
Telefon: (32) 760-96-77 Kom. 509-378-205
Adres e-mail: biuro.poldom(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.poldom.nieruchomosci.pl
Opis działalności: pośrednictwo w obrocie nieruchomościami Słowa kluczowe:

Ocena: 87% pozytywna 14x 2x

Jakość usług: 83% wysoka 10x 2x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 83% niskie 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 1428
Data utworzenia profilu: 2013-07-12 12:38:16
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-12 12:38:16 

Opinie o POL DOM NIERUCHOMOŚCI Kędziora Agata

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie jest to biuro profesjonalne , obsługa bardzo dobra i doświadczenie oraz wiedza powtarzam wiedza na wysokim poziomie. Pani Kędziora jedna z nielicznych pośredników robi transakcje trudne i skomplikowane tak jak w moim przypadku. Dlatego polecam jak najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2018-05-16 22:32:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie jest to biuro profesjonalne , obsługa bardzo dobra i doświadczenie oraz wiedza powtarzam wiedza na wysokim poziomie. Pani Kędziora jedna z nielicznych pośredników robi transakcje trudne i skomplikowane tak jak w moim przypadku. Dlatego polecam jak najbardziej
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2018-03-21 12:02:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkanie sprzedali szybko ale prowizja miała być 1500zl po wszybkim dostaliśmy fakturę na kwotę około 1900zl Umawialiśmy się na 1500 a później dołączyli podatek Ponadto jak może być ktoś profesjonalista skoro prowadzi rozmowę przez telefon komórkowy w trakcie odczytu aktu notarialnego Mydła oczy i kręcą Odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2018-02-25 10:41:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiliśmy mieszkanie za ich pośrednictwem za 145 tys. Okazało się, że mieszkanie znajduje się w krzywym ze względu na szkody górnicze bloku i nie jest warte złamanego grosza. Blok znajduje się pod stałym nadzorem, 2 razy do roku są prowadzone pomiary nachylenia. W razie pogorszenia budynkowi grozi rozbiórka. Panie z firmy POL DOM wiedziały o tym i świadomie nie pokazały nam dokumentów o tym świadczących. Na szczęście mamy na to dowody. Kłamcy i oszuści! Zdecydowanie nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marcin Stolarczyk dnia: 2017-09-14 21:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, fachowość, dyspozycyjność. Miła obsługa. Polecam gorąco współpracę z profesjonalnym biurem nieruchomości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela dnia: 2017-06-10 19:48:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług POLDOM Nieruchomości już od 4 lat. Profesjonalna obsługa, fachowość, dyspozycyjność. Polecam gorąco współpracę z profesjonalnym biurem nieruchomości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DAMIAN PIETRZYK dnia: 2016-05-30 10:54:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Maja Grążka zrecenzowała: POL DOM NIERUCHOMOŚCI – 5 gwiazdek Jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa pośrednictwa i doradztwa. Zawsze mogliśmy liczyć na pomoc ze strony biura. Z nałożonych zadań wywiązywano się sprawnie i terminowo. Pracownicy biura są bardzo zaangażowani w swoją pracę i uprzejmi. Możemy zarekomendować biuro jako bardzo dobre i polecić go przyszłym Państwa klientom. Maja i Rafał G.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-16 20:39:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała firma specjalizująca się w sprzedaży nieruchomości , Właściel doskonale zna sprawy nieruchomości zadłużonych. Pełen profesjonalim. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2016-05-13 16:13:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pol-Dom pomógł mi w sprzedaży domu. otrzymalem za niego korzystną cenę. Uczciwe pośrednictwo, dobra współpraca
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 12:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma, dzięki nim szybko wynajęłam mieszkanie sprawdzonym przez firmę lokatorom. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z nimi, sądzę że w przyszłości skorzystam ponownie z ich usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-04 12:37:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pol Dom odznacza się indywidualnym podejściem do każdego klienta, fachowa obsługa i ukierunkowanie na potrzeby klienta. Polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-09-26 09:50:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za dobrą cenę sprzedali mi dom. Świetna współraca
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-03 11:46:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogli mi w sprzedaży domu. Uczciwa firma. Dobrą cenę otrzymałam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 09:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znaleźli dla mnie mój wymarzony dom po korzystnej cenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-01 13:42:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidni specjaliści z branży obrotu nieruchomościami. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 2013-07-18 12:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie solidna i rzetelna firma. Załatwiają wszystkie formalności i służą profesjonalnym doradztwem, szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Donna dnia: 2013-07-12 12:39:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją