Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Opiekuńczo- medyczny ŁAD- MED sp. z o.o.

Zawód: ośrodki wypoczynkowe i szkoleniowe, pensjonaty, schroniska  
Adres: Mazowieckie, 96-520 Iłów Łady 7
Telefon: 24 277-40-71
Adres e-mail: kamilagrenda(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.podwierzbami.com
Opis działalności: opieka medyczna, pensjonat dla osób starszych i niepełnosprawnych, rehabilitacja Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 972
Data utworzenia profilu: 2013-07-08 09:30:37
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-08 09:30:37 

Opinie o Zakład Opiekuńczo- medyczny ŁAD- MED sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra opieka, moja rehabilitacja zajeli się profesjonalnie, miła atmosfera pełna ciepła i życzliwości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tymonka dnia: 2014-02-17 09:44:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły ośrodek dla osób starszych i n ie tylko. Profesjonalna opieka medyczna, niskie ceny, w okolicy ośrodka piękna malownicza okolica. Standard pokoi wysoki, także każdy może czuć się wspaniale. Polecam jak najbardziej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 07:59:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wraz z mężem postanowiliśmy wyjechać z dala od miasta aby trochę odpocząć i zregenerować siły, znajoma poleciła nam ten ośrodek. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i żałujemy że trwał tak krótko, bardzo smaczne jedzenie, dużo atrakcji, codzienne badania stanu zdrowia. Personel bardzo dbał o pensjonariuszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-01-07 16:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja mama jest pensjonariuszką tego domu opieki, jest bardzo zadowolona, miłe pielęgniarki, dobre jedzenie, przyjemna atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Frania dnia: 2013-12-04 13:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity ośrodek mój tata uczęszczał na rehabilitację do tego ośrodka, pracują tam wykwalifikowani i sympatyczni pracownicy, bardzo pomogli dojść do formy mojemu ojcu, znakomity ośrodek, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidka dnia: 2013-11-06 13:07:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pracują tam specjaliści którzy umieją i chcą pomagać innym. Moja babcia wybrała sie do pensjonatu Pod Wierzbami na turnus rehabilitacyjny. Wróciła szczęśliwa, zadowolona. Nie mogła nachwalić się ludzi którzy pomogli wrócić jej do zdrowia
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-23 10:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem im bardzo wdzięczna za opiekę nad moją mamą. To ludzie o wielkim sercu, którzy z powołania wybrali swój zawód.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-26 10:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wypoczełam w tym osrodku jak nigdy. Pomogły mi w tym profesjonalnie wykonane zabiegi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ninia dnia: 2013-09-09 09:03:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja babcia wróciła stamtąd z fantastycznymi wspomnieniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-08-28 13:05:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ośrodek godny polecenia. Fachowa obsługa. Zajęli się mną, czuję, żę poprawiło się moje zdrowie i samopoczucie. Bardzo dobra opieka. Ośrodek zadbany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-12 08:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce, gdzie nie czuje się dyskryminacji ze względu na swoją chorobę. Fachowa opieka i atmosfera pozwalają zachować optymizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-29 12:37:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z turnusu rehabilitacyjnego. Zabiegi były zróżnicowane i bardzo pomocne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-07-15 08:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W prezencie urodzinowym razem z mamą wykupiłyśmy babci pobyt w tym ośrodku,. Wróciła bardzo zadowolona. Miała bardzo profesjonalną opiekę i wiele atrakcji. Poznała wielu nowych ludzi w swoim wieku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2013-07-08 09:32:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją