Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EB-szkolenia Ewa Barszczowska

Zawód: Pedagog 
Adres: Mazowieckie, 00-341 Warszawa Radna
Telefon: Kom. 792441969
Adres e-mail: ewabarszczowska(małpa)o2.pl
Strona internetowa: eb-szkolenia.wizytowka.pl
Opis działalności: Edukacja, terapia Słowa kluczowe: Pedagog, nauczyciel, terapeuta, wykładowca

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 17x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 1779
Data utworzenia profilu: 2012-12-02 13:31:21
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-28 13:45:32 

Opinie o EB-szkolenia Ewa Barszczowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuję za zajęcia i zaliczenie. Życzę Pani wszystkiego co najlepsze w tym życiu, Justyna Grzesik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Grzesik dnia: 2017-02-06 18:46:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też jestem zadowolona z zajęć "Edukacja muzyczna". Sporo się nauczyłam; więcej niż na podobnych zajęciach u innej osoby na licencjacie. Za tydzień mamy ostatni zjazd. Na 3 zjazdach było sporo zabaw rytmicznych, układów tanecznych z przyborami (w tym samodzielnie wykonanymi) i bez, improwizacji ruchowych przy muzyce (m.in. kowbojskiej, góralskiej, arabskiej, irlandzkiej), było też trochę teorii w formie ćwiczeń w kartach pracy. Ogólnie bardzo podobają mi się zajęcia. Atmosfera jest bardzo miła. Pani niczym nie stresuje. Na pierwszych zajęciach powiedziała, że pracuje na uczelniach dla przyjemności i po to, żeby coś dać od siebie, a nie po to, żeby rozliczyć. Na 3 zjazdach konsekwentnie się tego trzymała. Podobnie jak koleżanka zastanawiam się, czy będziemy mieć jeszcze coś z tą panią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żaneta Michno dnia: 2017-01-15 09:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia dla tych, którzy szukają info nt. wykładowców: Bardzo wyrozumiała kobieta. Nie robi problemów z zaliczeniami. Miałyśmy z nią "Edukację muzyczną". Zajęcia były bardzo praktyczne. Na zajęciach pokazywała jak wykorzystać różne materiały (gazety, zakrętki od butelek, plastikowe kubeczki, itd.) w pracy z dziećmi. Miała bardzo fajne pomysły, które już wykorzystałam w pracy w przedszkolu. Jednej z dziewczyn, która najbardziej uaktywniała się na zajęciach, zaproponowała poprowadzenie szkolenia dla nauczycieli. Koleżanka przyznała się, że za przeprowadzone szkolenie dostała tyle, ile płacimy za jeden semestr. Ogólnie oceniam prowadzącą bardzo dobrze. Mam nadzieję, że w następnym semestrze będziemy mieć jeszcze coś z tą panią. Moja cioteczna siostra, która kilka lat temu studiowała na tej samej uczelni co ja, miała z panią Ewą "Metodykę edukacji matematycznej". Bardzo dobrze ją też wspomina. Agata R. Napisałam już kilka opinii nt. wykładowców. Zauważyłam, że niektórym wykładowcom, szczególnie tym, którzy słabo prowadzą zajęcia, nie da się na tej stronie zostawić trwałej opinii. Oceny i opinie znikają w ciągu kilku dni. Szkoda, bo jeżeli wiemy wcześniej czego się spodziewać po danym wykładowcy, to nie ma zaskoczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata Rembiszewska dnia: 2017-01-11 16:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Pani dziękuję za możliwość zaliczenia przedmiotu w trybie indywidualnym, w tym przede wszystkim za ocenę 5.0. Pozdrawiam serdecznie, Ania Rożnowska-Kuleba (do pozdrowień dołącza się dziewięciodniowy Kacperek ;))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Rożnowska-Kuleba dnia: 2016-01-13 19:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuję za świetne pomysły (w tym gry i zabawy), które przedstawiła nam Pani podczas warsztatów "Sposoby aktywizowania dzieci na zajęciach z zakresu edukacji matematycznej w klasach 1-3 z elementami metody E. Gruszczyk-Kolczyńskiej". DZIĘKUJĘ. Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze, Renata Rozdowska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-28 10:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajęcia z muzykoterapii dziecięcej były SUPER! Na ponad 2 godziny zapomniałam o wszystkich swoich problemach. Pomysły na ćwiczenia na pewno wykorzystam w pracy z dziećmi w przedszkolu w najbliższym czasie. DZIĘKUJĘ! Pozdrawiam, Olga Woźniak (gr. 3 UPN na UW).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga Woźniak dnia: 2014-12-21 08:42:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku tygodni mamy przyjemność współpracować z Panią Ewą Barszczowską. Nasze dziecko uwielbia zajęcia z Panią Ewą. Pani jest bardzooooo wymagająca, ale równocześnie bardzo życzliwie nastawiona do dzieci. Nasze dziecko opowiada, że Pani na zajęciach wymyśla różne przerywniki, np. aby rozładować napięcie związane z przerabianiem trudnych zadań prosi dzieci o to, aby na kilka minut zamieniły się w przedszkolaki. Dzieci podobno wtedy śpiewają, tańczą i harcują po całej sali. Moje dziecko to uwielbia. A na zajęciach ruchowych rozpoczęła cykl zajęć z przyborami nietypowymi. Ostatnio dzieci ćwiczyły z gazetami. Podobno na kolejnych zajęciach będą m.in. pudełka od zapałek, balony, papierowe laski, kasztany, liście, rolki po papierze toaletowym. Do tego dokłada gry planszowe, które samodzielnie się konstruuje. Podoba nam się to bardzo. Fajne jest też to, że prowadzi bloga dla rodziców. Jeśli o czymś się zapomni to można bez problemu znaleźć to na blogu (o każdej godzinie dnia czy nocy). Cieszę się, że w tym roku moje dziecko ma zajęcia właśnie z tą Panią. Pozdrawiamy, MKT
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-06 19:54:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewa Barszczowska to najwybitniejszy nauczyciel i wychowawca, jakiego w życiu spotkałem. Pozdrawiam, Tato Kuby K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-20 18:53:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A u nas na uczelni pani Ewa Barszczowska ma zajęcia z zakresu metodyki edukacji matematycznej w wychowaniu przedszkolnym i edukacji wczesnoszkolnej. Bardzo lubię te zajęcia. Prowadzi je w sposób tylko i wyłącznie praktyczny. Bardzo mi się to podoba. Dzięki temu mam okazję nauczyć się wielu naprawdę ciekawych zabaw, gier i ćwiczeń. Po każdych zajęciach wybrane zabawy i ćwiczenia wypróbowuję w placówce, w której pracuję. Gry "Stonoga" i "Ziemniaczki" moje szkolne dzieci przyjęły z niespotykanym zachwytem. Bawią się w to na okrągło. Metodykę edukacji matematycznej miałam też wcześniej, na licencjacie, ale pani, która je prowadziła, tylko mówiła, mówiła, mówiła, same teoretyczne wywody na każdych zajęciach prezentowała. Poza wieloma regułkami, które trzeba było wkuć na pamięć, żeby prawidłowo uzupełnić test na koniec, nie nauczyłam się nic. Tu wreszcie mam okazję nauczyć się tego, co jest i będzie mi potrzebne w pracy. Zajęcia z panią Ewą są naprawdę SUPER! I tak jak napisała poprzedniczka, PANI EWA to naprawdę DOBRY CZŁOWIEK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-15 13:11:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Ewę Barszczowską określiłabym jednym zdaniem: "DOBRY CZŁOWIEK". Pozdrawiam tych, którzy szukają opinii na temat wykładowców. Bogusia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusława Mikroniecka dnia: 2014-02-20 16:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajęcia "Elementy pedagogiki specjalnej" były SUPERRRRRRRRRRRR! Same praktyczne rzeczy (zabawy integracyjne, tańce twórcze, tańce w kręgu, atrakcyjne techniki plastyczne, maski weneckie, origami, papierowa wiklina, ozdoby z makaronu, decoupage i to wszystko ZA DARMO!!!). Ale najfajniejsze było zaliczenie. SUPER!!! NAPRAWDĘ SUPER KOBIETA! Superowo prowadzi zajęcia! Pozdrawiamy serdecznie, Grupa Starszych Pań i Panów z Kielc. ;DDD
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-25 22:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewa Barszczowska to najwybitniejszy nauczyciel i wychowawca jakiego w życiu spotkałam. Wykwalifikowana, mądra życiowo, o wysokich zdolnościach empatycznych i mediacyjnych. Do tego niesamowicie sympatyczna. Szkoda, że odeszła z naszej szkoły. Moja córka nieustannie ją wspomina. Mam nadzieję, że dyrekcja okłada się batami za to, że pozwoliła jej odejść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mama Agnieszki dnia: 2013-11-23 16:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ... i salwy śmiechu strzelające co kilkanaście minut!!! Rewelacyjne zajęcia! Pozdrawiam koleżankę z grupy. Też weszłam tu z ciekawości. Monia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-02 17:42:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Weszłam na tą stronę przypadkowo szukając (z czystej ciekawości) informacji nt. opiekunki naszego rocznika. Przeczytałam opinie i tak sobie pomyślałam, że dodam własną. Rzeczywiście, pani Ewa to profesjonalistka w zakresie metodyki edukacji i wychowania najmłodszych. Ma niesamowite pomysły i ogromną wiedzę. A do tego wyjątkowo sympatyczne usposobienie. Super kobieta! Super wykładowca! To chyba jedyny wykładowca na Uniwersytecie, który z każdego, nawet najnudniejszego tematu, potrafi zrobić heppening. Jeśli ktoś nie wie, co to znaczy "nieskrępowana aktywność twórcza" to na zajęciach u pani Ewy ma możliwość przeżycia tego na własnej skórze! ;DDD Pani Ewa daje czadu na każdych zajęciach :DDD I nie zabrania filmowania i robienia zdjęć! (jest to chyba ewenement na skalę ogólnopolską, jeśli nie światową). Jak pokazałam mężowi nagranie z pierwszych zajęć, to nie uwierzył i chyba nadal mi nie wierzy, że było to w ramach zajęć na uczelni. Świetnie się bawiłam na wszystkich dotychczasowych zajęcia. Pomysły na pewno wykorzystam kiedyś w pracy z dziećmi. Obyśmy w następnym semestrze również mieli coś z panią Ewą. Nie byłam jeszcze na żadnym szkoleniu prowadzonym przez panią Ewę, ale w przyszłości na pewno się wybiorę. Beata Kosinek, II rok EW na UW.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-25 19:35:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, że szkolenie "Bajka dla Jasia - warsztat samodzielnego tworzenia bajek dla dzieci przeżywających trudności" to najlepsze szkolenie z bajkoterapii. Podobno w najbliższym czasie ma być druga edycja tego szkolenia, ale jak na razie na stronie WCIES-u nic nie ma. Pozdrawiam grupę II, Małgosia Turzyńska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Turzyńska dnia: 2013-05-19 10:45:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam uczestniczką 30-godzinnych warsztatów pt. ""Podajmy sobie ręce" - kompendium zabaw i ćwiczeń integracyjnych" w ODN w Kaliszu, których autorką i prowadzącą była pani Ewa Barszczowska. REWELACYJNE WARSZTATY!!! I oczywiście prowadząca, bo bez niej nie byłoby takiej SUPER ATMOSFERY!!! Pozdrawiam serdecznie, Ania Skaniska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-04-28 13:40:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na szkoleniu "Bajka dla Jasia - warsztat samodzielnego tworzenia bajek dla dzieci przeżywających trudności" prowadzonym m.in. przez panią Ewę Barszczowską w Warszawskim Centrum Innowacji Edukacyjno-Społecznych i Szkoleń. Muszę przyznać, że było to jedno z najlepszych pod względem praktycznym szkolenie z zakresu bajkoterapii na jakim dotychczas byłam. Chciałabym, aby była druga edycja tego szkolenia. Pozdrawiam, Agnieszka Rożenek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-12-29 10:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewa Barszczowska to nie tylko wykwalifikowany pedagog - specjalista terapii pedagogicznej (sporo informacji nt. jej kwalifikacji można znaleźć na stronie: ewabarszczowska.wizytowka.pl). To przede wszystkim profesjonalistka w każdym calu. Do tego należy dodać: niesamowity optymizm, który udziela się wszystkim, ogromną cierpliwość oraz kreatywność wielkości co najmniej Mont Blanc (chyba nigdy nie zapomnę tego, jak z dziećmi w ramach czasu na relaks robiła piłki do zabawy wykorzystując rajstopy, balony i ryż). Panią Ewę spotkaliśmy po raz pierwszy jakieś 3 lata temu w placówce Towarzystwa Przyjaciół Dzieci w Warszawie. Z naszymi pociechami pracowała indywidualnie. Córkę w ciągu półtora roku wyprowadziła z dysleksji, natomiast syn co roku, dzięki pracy pani Ewy, jest laureatem międzynarodowego konkursu matematycznego. Z żoną wielokrotnie zastanawialiśmy się w jaki sposób odwdzięczyć się pani Ewie, ale jak do tej pory nie udało nam się wymyślić czegoś, co byłoby współmierne do wkładu pracy pani Ewy. Pisząc opinię na jej temat mamy nadzieję, że chociaż w minimalny sposób odwdzięczymy się za pracę z naszymi pociechami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2012-12-02 13:32:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją