Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TOM-KLIMEX

Zawód: naprawa urządzeń  
Adres: Łódzkie, 98-170 Widawa Dębina 32
Telefon: Kom. 606-164-412
Adres e-mail: tom.klimex(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.tom-klimex.pl
NIP:
831-126-41-07
Opis działalności: chłodnictwo,AGD Słowa kluczowe: chłodnictwo,AGD

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1379
Data utworzenia profilu: 2013-04-25 14:23:03
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-25 14:23:03 

Opinie o TOM-KLIMEX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie współpracę z firmą Pana Tomka. Bardzo dobry partner we współpracy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-16 10:37:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W czerwcu montowali klimatyzator w biurze. Pomogli też przy jego wyborze. Życzliwi, kompetentni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AM. dnia: 2013-09-13 10:19:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie szybka interwencja tego serwisu straciłbym dużo kasy. Padła mi chłodziarka do mleka i trzeba było szybkiej naprawy bo mleko mogłoby się popsuć przed odstawą. Jednak monter nie zawiódł i szybko ją naprawił. Fachowa robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-03 11:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w drobnej sprawie, aby mi naprawili tłumik od auta, który zawodził. Szybko i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-11 12:31:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość, precyzja, zaangażowanie oraz uczciwość wobec klienta. Kilka razy miałem możliwość, aby z nimi współpracować i za każdym razem wykazali się profesjonalnym podejściem do tematu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-28 10:46:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No no fachowcy sobie poradzili z problemem. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-16 12:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, zajęli sie u nas pewnymi elementami i udało im sie fajnie wszystko naprawić wiec jestem bardzo zadowolona. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 14:23:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją