Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Europol Paweł Kleps

Zawód: Płytkarz 
Adres: Wielkopolskie, Kalisz
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 60% pozytywna 39x 26x

Jakość usług: 65% wysoka 39x 21x
Terminowość: 56% bez zastrzeżeń 30x 9x 23x
Ceny usług: 87% niskie 42x 12x 6x
Ilość opinii w serwisie: 65
Ilość odsłon profilu firmy: 4155
Data utworzenia profilu: 2013-04-04 15:16:09
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-04 15:16:09 

Opinie o Europol Paweł Kleps

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrowienia dla Darusia K. z Otwocka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-08 12:04:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowna Pani KASIU !!!! Spotkajmy się i wtedy proszę wyrazić swoją opinię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-24 09:21:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kleps ty partaczu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-04-23 10:12:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam usługi remontowe pana pawla ,wykonywal mi remony pokoju pod cekowem.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-17 13:05:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli tak SZANOWNA PANI KASIA uważa to proszę podać jasny dowód.A najlepiej adres to porozmawiamy.Pozdrawiam.Właściciel.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-11 18:57:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet to typowy partacz, proszę uważać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-03-10 11:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałam wykonywany remont-malowanie-gipsowanie w miezskaniu w bloku b.super wykonana praca.polecam i będę polecać.klientka z h.s.56
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-15 18:16:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam.polecam pracę zrobioną przez pana pawła,wykonywał mi kolejny raz prace w domku na Winiarach.szybko wykonana.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 10:00:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM FIRME PANA PAWŁA K.SOLIDNIE WYKONANA PRACA,ORAZ CENA .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-22 07:26:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: słuchaj były pracowniku Dariuszu Lipiec z Widoku ty partaczu jeden życzę ci żebyś do końca roku pracy nie znalazł.Precz z nierobami.A się mówi że pracy nie ma.Z takimi złodzi.... jak ty co pracodawcę okrada to na Policję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-21 22:02:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na policję z nim, trzeba zgłosić tego faceta wreszcie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-21 15:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tą firmę,czysto i dokładnie wykonana praca.no i cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-01 09:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robiłam remont pokoju w Godzieszach i jestem zadowolona ,czysto,szybko i tanio .POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-29 18:26:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słuchaj były pracowniku-nierobie zadzwoń i podaj adres to się spotkamy i porozmawiamy po męsku wieśn...u.Miej odwagę wiemy o kogo chodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-29 16:45:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Radzę unikać. Dałem zlecenie, mam umowę na papierze i rozgrzebane pomieszczenia. Bałagan, alkohol, porzucona praca... Brak kontaktu, nierozliczona zaliczka. Dramat. Remont był w Turku. Radzę nie podejmować z nim jakiejkolwiek współpracy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: wawiwu dnia: 2013-11-28 17:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzień dobry.polecam usługi remontowe pana Pawla .wykonywal mi remont sklepu w C.H/Jysk w Turku.Super obsługa i cena.POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-24 17:57:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będę polecała usługi tej firmy .Nie zgadzam się z osobą która w języku polskim nie nauczyła się pisać.ANALFABETYZM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-18 15:01:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naciągacz i wyjebkowicz, dużo opowiada i bajeruje, mało robi i żle, skandaliczna jakość , psuje materiał, niedotrzymuje terrminu, jest arogancji i agresywny, niue uwzglęgnia reklamacji. SAM SOBIE DODAJE POZYTYWNE KOMENTARZE...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: SKANDAL
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-18 10:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM PRACE I USŁUGI TEJ FIRMY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-16 16:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w/w firma wykonywała mi remont sklepu w Turku.Jestem zadowolona,i termin i obsługa oraz wykonanie.Polecam usługi tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-06 20:30:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firmę pomogła mi dokończyć remont,dobra współpraca.firma z Kalisza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-06 09:48:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywalem remont 2 pokoi ,było trochę dłużej ale jestem zadowolony.marek z Ostrowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-03 06:51:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam prace tej firmy.klientka z Kalisza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-01 10:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuje za dobrze wykonany remont.zadowolona klientka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-19 17:01:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywała mi ta firma remont w domu,fakt przedłużyl się ,ale jest w porządku i czysto i polecam dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 06:31:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pajac to ty jesteś ,wiemy o jakim pajacu mowa który wypisuje te śmieszne opinie.masz telefon człowieku to zadzwoń a nie jak ta ciota,dziecinada,to się spotkamy.zapraszam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-13 22:24:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: LUDZIE NIE DAJCIE SIE ZBAJEROWAC TEMU PAJACOWI Z BIAŁEJ SKODY JEZDZI ZBIERA KASE OD LUDZI I ZNIKA NIE WYKONUJAC PRAC REMONTOWYCH.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-13 19:51:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: LUDZIE NIE DAJCIE SIE ZBAJEROWAC TEMU PAJACOWI Z BIAŁEJ SKODY JEZDZI ZBIERA KASE OD LUDZI I ZNIKA NIE WYKONUJAC PRAC REMONTOWYCH.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-13 19:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,po pracy czysto i solidnie zrobione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-11 20:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firms Europol,szpachlowali I malowali I jestem bardzo zadowolona.polecam panstwu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-09 19:52:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Graczyk m.z Kalisza szukaj sobie innego naiwnego co za darmo po poprzednim fachowcu ci popoprawia,I w takiej Mel.... Nikt by now robil,jak wiem ze klient nie zaplaci to zegnam,a glab to Ty jestes fizolu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-08 21:42:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAN KLEPS TO PARTACZ I OSZU$T JAKICH MAŁO ZALICZKA POBRANA,2 DNI PO 4 GODZ. PRACY BEZ EFEKTÓW + BROWARKI , ZMARNOWANY MATERIAŁ, I PO 2 DNIACH PAN KLEKS NIE POKAZAŁ SIĘ WIĘCEJ W PRACY , TELEFONU NIE ODBIERA.SPRAWĘ ZGŁOSZĘ DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA ALBO LEPIEJ NA POLICJĘ BO Z TEGO CO TU CZYTAM TO PAN KLEPS NORMALNIE WYŁUDZA OD LUDZI PIENIĄDZE A TO JEST KARALNE. PODOBNO MIESZKA GDZIEŚ W MIEJSCOWOŚCI "BOREK" A RZEKOMA FIRMA MA SIEDZIBĘ NA WOJSKA POLSKIEGO W KALISZU. NIE BIERZCIE TEGO GŁĄBA DO PRACY!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-07 15:15:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaliczka, zaliczka.Nie terminowość,brud i smród. Uważajcie na tą firmę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient z Kalisza dnia: 2013-07-30 11:52:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry.zlecilismy remont jako firma,było po terminie ,ale skończone i mogę polecić.ceny B.dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-24 20:40:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę aby administrator zablokował tego Klepsa, on sam dodaje pozytywne opinie. ZŁ..... JEŻDZI BAIAŁĄ SCODĄ FABIĄ, UWAŻAJCIE.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-23 11:50:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłem remont w starszym budynku,i jestem bardzo zadowolona,nie popieram tych opini.polecilam dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2013-07-22 16:54:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie fachowcu niech pan odda pieniądze !!!!!!!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-19 22:14:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosze poiwiedziec jak sie z tym panem skontaktowac, bo pod adresem firmy mieszka ktos inny . Zabral zaliczke i sie nie odzywa, remontu tez odmówił.
Opinia dodana przez: klientka ktora nie ma kasy ani remontu dnia: 2013-07-17 18:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.mialem montowane okna i wszystko przebiegało sprawnie i w czasie.zaplacilem i dostałem 2 letnia gwarancje.polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-17 14:50:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: EUROPOL=SZAJS,UWAŻAJCIE NA TEGO KLAUNA( WIELKI ŁEB Z KUDŁAMI)ten facet nie zna się na niczym, z wszystkim sie zgadza co mówicie a następnie robi szajs, bałagan niesamowity przy jego pseudo pracy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klienci Europolu dnia: 2013-07-15 08:59:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolona,super wykonana usługa,i ta czystość,trochę po terminie ale cena i referencje tego pana.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-13 14:12:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten pan pobiera zaliczki,nie wykonuje usługi i odwleka termin wykonania jej w nieskończoność.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: poszkodowany dnia: 2013-07-12 22:41:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Były pracowniku-nierobie jeśli chcesz to możesz mnie podać gdzie chcesz. Dobrze że tacy ludzie nie mają pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-12 18:04:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę zgłosić tego pana do inspekcji konsumenta. Praca 2-3 godz. dziennie, brak pojęcia o tym co się robi. Nie odpowiada na telefony, chce zaliczki z góry. Prosze nie dawać temu facetowi pięniędzy z góry.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-07-11 12:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja dostałam telefon z polecenia i tez się wachałam co do zaliczki ale ok,umowa z danymi i wszystko w porządku.już jestem po remoncie ,niedużym ale polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-08 08:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zgadzam się z opiniami przynajmniej w moim przypadku.Zamówiłem remont i jest wykonywany w czasie i bez problemu.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-05 16:33:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę uważać na tego pseudofachowca ! ! ! ! U mnie wymiana trzech okien trwała ponad tydzień i oczywiście nie została zakończona. Oczywiście do pobrania zaliczki jest pierwszy, ale z realizacją umowy już cieniutko...Okna zdemontowane przez dwa tygodnie nie wywiezione- mimo zapewnień o kolejnych terminach wywozu. Zgłaszam sprawę do Straży Miejskiej. Robót zapisanych w umowie nie dokończył - uciekł z frontu ;););) Pieniądze pobrane wcześniej na zakupy parapetów obiecał ( esemeskiem ) zwrócić, nie widzę ich do dziś... Może ktoś chce jego buty robocze, wiaderka do mieszania kleju i jakieś śmieszne narzędzia ? Chętnie się ich pozbędę żeby już nie pamiętać o tym przekręcie....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-05 11:46:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę uważać na tego Pana Pieniądze od inwestorów bierze jeszcze przed skończoną pracą Sprzęt marny czyli za tym idzie jakość usług marna Pracownikom nie wypłaca pieniędzy wiem po sobie także jeśli ktoś chce pracować za darmo proszę bardzo Były rozczarowany pracownik
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: oszukany x dnia: 2013-07-05 08:58:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ewidentny KRĘTACZ I NACIĄGACZ prosze na niego bardzo uważać wyłudza kase i znika jak trzeba było podpisać umowe i wpłacić zaliczke potrafił dzwonić po kilka razy dziennie i nachodzić i w miejscu pracy i w domu pracuje faktycznie dwa trzy dni po 4- 5 godzin i znika razem z kluczami od mieszkania pieniędzmi na towar i zaliczką na prace która nie została wykonana BAAAAAAARDZO PRZESTRZEGAM PRZED TYM CZŁOWIEKIEM KŁAMCA WYŁUDZACZ I NIC WIĘCEJ
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OSZUKANA KLIENTKA dnia: 2013-07-02 14:26:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najwazniejsze jest to iż ta firma wykonuje usługi rzetelnie dla swoich klientów,a jesli pracownicy tej firmy sa nie rzetelni i psują renome to nic na to klient nie ma wpływu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-02 08:59:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę państwa poważne się zastanówcie czy chcecie żeby ta firma cos wam remontowala skoro podobniez firma jest na rynku od 5 lat a sprzęty typu wiertarka, szlifierka jest za 30 zł co się nie nadaje do profesjonalnych prac budowlanych jedynie farbe sobie może tym wymieszać...no i oczywiście tak jak jest napisane w innych komentarzach proszę uwarzac na zaliczki i jakość wykonanych prac....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: byly pracownik dnia: 2013-06-30 15:53:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: powyższa firma remontowała mi mieszkanie.Wszystko ok.Ceny bardzo dobre i ta kultura.Nie spotkałam się z taka ekipą.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-28 16:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja złożyłam zamówienie na remont całkowity mieszkania i został wykonany,fakt z lekkim opóżnieniem,ale fachowość bez zastrzeżeń. No i współpracownicy w porządku.szło bardzo sprawnie >Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-26 17:48:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosze uważać na tą firmę, facet to człowiek który kompletnie nie zna się na pracy. Krzywo położone kafelki, często z góry chce zaliczkę.
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klintka dnia: 2013-06-26 12:22:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zlożyłem zamówienie na montaż 3 szt okien z obróbką.Nie spodziewałem się że to przebiegnie tak sprawnie.Czysto.Polecam firmę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-23 08:01:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracuje od 6 lat u tego własciciela i nie narzekam na pensje i czas i kulture.Tkich ludzi wiele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-20 20:14:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracowalem u tego pana przez okres 9 dni i tak jak powyzej(podobnie)nie dostalem pieniedzy za moja ciezka prace,prawda jest tez taka,ze facet bierze zaliczki i mowi ze poyrzebuje pracownikowi zaplacic a tak naprawde zabiera wszystko do swojej kieszeni.oszukal moja klientke na pokazna sume.wole gryzc piach jak mam robic u takiego faceta ktory okrada pracownikow i klientow.brak narzedzi do prac.kazda prace kaze robic na skroty np malowanie,na raz a nie na dwa lub trzydaje pracownikowi wolne a klientce mowi ze jest facet (wczorajszy) albo na innej robocie.pozniej znika i telefonow tez nie odbiera(ZADNEGO)UWAZAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ceny uslug tego pana sa niskie a nawet bardzo niskie a to tylko dlatego zeby przyciagnac klientow.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-18 21:22:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma a właściciel bardzo kulturalny.Same konkrety.Cena dobre.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-06-13 18:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: złożyłem zamówienie w tej firmie i jestem zadowolona.czysto i solidnie,a najważniejsze odpowiednia cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2013-06-12 21:55:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma tego osobnika brała zaliczki i nie realizowała prac.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: oknopol dnia: 2013-06-08 20:52:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan nie odpowiada na telefony, nie realizuje powierzonych zadań. Proszę unikać zaliczek.
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-06-06 11:43:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosze Państwa czy wyobrażaci sobie dobrze zrobiona łazienke przez tą firme ?? Bo ja niestety nie !! i nie pisze z tego powodu ze mnie ten pan zwolił tylko poprostu mnie olał i nie zapłacił mi pieniedzy.... byłem pracownikiem i takich zeczy nie widziałem jeszcze zeby na mrozie -5 przyklejac styropian klejem do k-g nad drzwiami !? a podobnierz ten pan jest producentem okien to chyba wi czym to grozi....PRZEMARZANIEM....a jak obrabia okna ?? juz mówie wyobrazacie sobie oscieze przy nowym oknie zaraz przy nawiasach ?? jak ktos sie zna to wie ze okno sie nie otworzy do końca i ze zaraz zaslepki pękna i oczywiscie beda oscieza zniszczone...... i ze takie narzedzia to ja mam sam w domu posiadam bo to nie sztuka kupic za 30 zl wiertarke i ludzi oszukiwac pisze to dlatego zeby panstwo sie zastanowilo nad wyborem firmy i nie dlatego ze ten pan mi nie zaplacil za dwa tygodnie ciezkiej pracy i terz tak mysle informacji jak powinno to byc zrobine......pracuje ten pan po 5-6 godzin a najgorsze jest to ze oszukuje nie tylko inwestorów ale także pracowników...!!!
Opinia dodana przez: były pracownik dnia: 2013-05-27 21:42:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja w tej firmie wykonywałam remont całkowity mieszkania i jestem bardzo zadowolona .Poleciłam koleżance i sie sprawdziło.Mogę zaprosić i pokazać.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakubek Iwona dnia: 2013-05-14 10:42:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, firma mało solidna.ALKOHOL + 3 GODZINY DZIENNIE PRACY.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-05-10 08:30:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ten pan fachowiec przykleja styropian na zewnątrz na klej do karton gipsu przy mrozie -5, okna obrabia tak ze nie otwieraja sie do końca gdzie pewnie po kilku otwarciach osłonki na zawiasach popękaja.....pracuje p 5-6 godzin tak wiec można zapomniec o ustalonym terminie.......i szczerze niechciałby wiedzieć wiecej jak co robi naprawde sie przeraziłem jak to zobaczyłem.....nie polecam takich fachowców
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Były pracownik dnia: 2013-04-16 10:57:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją