Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Auto Korbas Serwis

Zawód: samochody - instalacje gazowe  
Adres: Wielkopolskie, 62-081 Wysogotowo Przeżmierowo Kamienna 14
Telefon: 616703369 Kom. 604353743
Adres e-mail: lpgpoznan(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.autokorbas.pl
Opis działalności: Auto Korbas to profesjonalna firma z doświadczeniem specjalizująca się w naprawie i diagnostyce samochodów. W naszej ofercie również montaż instalacji gazowych oraz szeroki zakres usług związanych z mechaniką samochodową. Słowa kluczowe: auto korbas, korbas serwis, korbas poznań, 604353743, autokorbas.pl

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 90% niskie 9x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2299
Data utworzenia profilu: 2013-03-24 17:00:32
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-24 17:00:32 

Opinie o Auto Korbas Serwis

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokie ceny, parokrotnie wyzsze niz u konkurencji. Auto po odebraniu gasnie przez przyczyny.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-17 06:36:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa naprawy silnika w Opel Astra. Silnik gasł na wolnych obrotach i się dławił. Naprawa wykonana szybko i sprawnie. Cena nie "zdrenowała" kieszeni. Po naprawie silnik działa jak złoto, a nawet lepiej niż przed wystąpieniem usterki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Brzeź dnia: 2015-08-02 12:45:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze założyli mi instalację gazową. Dział wręcz idealni i mają naprawdę bardzo przystępne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2015-02-25 22:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Polecam. moja instalacja sprwuje się idealnie.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2014-11-30 20:01:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży wybór aut, dobra fachowa obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2014-09-25 14:27:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry warsztat. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2014-08-21 16:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis w którym pracują fachowcy znający się na mechanice samochodowej. Auto naprawili mi szybko i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2014-07-23 12:43:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czyścili i odgrzybiali mi klimatyzację w samochodzie. Usługa wykonana bardzo dokładnie i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-28 23:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalowali w moim samochodzie instalację gazową. Wszystko szybko i sprawnie. Auto działa bez zarzutów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michu dnia: 2014-05-26 21:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana oleju i filtrow plus diagnostyka Ford Focus 1.8 TDCi (rocznik 2010) - duzo taniej niz w ASO, nawet dali olej na dolewke, akceptuja karty kredytowe. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-13 11:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, szeroki zakres usług. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izkat dnia: 2013-03-24 17:01:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją