Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FOTO-GALERIA

Zawód: fotografika - usługi  
Adres: Mazowieckie, 05-800 Pruszków Kościuszki 39
Telefon: Kom. 601939662
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.foto-galeria.com.pl
Opis działalności: usługi fotograficzne Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 20x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 1020
Data utworzenia profilu: 2013-03-22 10:56:17
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-22 10:56:17 

Opinie o FOTO-GALERIA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy. Zdjęcia jakie otrzymaliśmy nas zaskoczyły. Nie są zwykłe, nie są byle jakie... są magiczne. Wywołały wiele łez i wiele radości. Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-12 11:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre studio fotograficzne. Ostatnio byłem tutaj na zrobieniu zdjęć do dokumentów i muszę powiedzieć, że dawno tak dobrze nie pracowało mi się z fotografem. W końcu mam dobre zdjęcia, których nie muszę się wstydzić. Moją pierwszą wizytę zaliczam do udanych. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-16 09:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy, kreatywny i zaangażowany fotograf z poczuciem humoru, który wykonał zdjęcia zgodnie z naszym życzeniem. Oglądaliśmy ostatnio je ponownie i za każdym razem wzruszenie, radość i podziw jednocześnie. Polecamy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-15 08:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za zdjęcia. Jesteśmy w szoku. Pozytywnie zaskoczył nas pan swoim doświadczeniem i umiejętnościami, które dokładnie widać na tych zdjęciach. Zachowane chwile, uchwycone momentu, a to wszystko tak pięknie obrobione. Nie mam zastrzeżeń. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-24 10:59:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łał! Efekt sesji ciążowej przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Zdjęcia są po prostu bombowe. Ujęcia brzuszka wyglądają świetnie. Jestem bardzo zadowolona. Fotograf spisał się na medal. Polecam bardzo serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2015-06-13 14:37:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Artystyczna fotografia naprawdę mega. Miałam przyjemność wybrać się tutaj na sesję i nie żałuję. Zdjęcia są po prostu bombowe. Fajne ujęcia. Jestem bardzo zadowolona i chwalę sobie tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2015-06-02 17:04:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele dobrych rzeczy mogę powiedzieć na temat tego fotografa. Posiada on profesjonalny sprzęt oraz ogromne doświadczenie. Dodatkowo współpraca z nim to naprawdę czysta przyjemność. Zdjęcia do katalogu mojego przedsiębiorstwa wykonano rewelacyjnie i jestem z nich zachwycony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-31 19:36:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po sesji ślubnej chcieliśmy mieć pamiątkę. Zdecydowaliśmy się na zdjęcie na płótnie. To był super pomysł. Teraz to zdjęcie zdobi naszą sypialnie. Wybraliśmy naszym zdaniem najlepsze zdjęcie z całej sesji. Jesteśmy zachwyceni rezultatem. Fotograf spisał się naprawdę na medal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-07-11 17:17:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na zjazd rodzinny zaprosiliśmy fotografa. Chcieliśmy mieć wspólne rodzinne zdjęcie, które byłoby pamiątką tego wydarzenia. Jestem bardzo zadowolony. Zdjęcie jest znakomitej jakości i każdy może rozpoznać siebie bez trudu. To było trudne zadanie bo moja rodzina jest bardzo liczna, ale fotograf doskonale sobie z nim poradził.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-16 22:56:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona. Sesja ślubna wypadła rewelacyjnie. Razem z mężem zdecydowaliśmy się na tę firmę z polecenia znajomej. Jesteśmy pod wrażeniem rezultatów. Zdjęcia są naprawdę doskonałe. Wyglądamy na nich jak para modeli. Ciekawe miejsce i pomysłowe ujęcia sprawiają, że to znakomita pamiątka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Ćwiertniak dnia: 2014-05-23 07:23:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Foto Galerii terminowo wykonali reprodukcję starych zdjęć. Efektami byłam bardzo zachwycona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-26 18:14:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magda świetnie wykonała retusz zdjęć. W ogóle oferują sesje fotograficzne w bardzo atrakcyjnych cenach, konkurencyjni w okolicy. Ale i tak doceniam w szczególności Pana Andrzeja, który dokonuje cudownych zdjęć ślubnych. Kuzyn był zadowolony, że to właśnie Pana poleciłem ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-21 00:15:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na urodziny chłopaka postanowiłam zrobić sesję zdjęciową w której pokaże jak bardzo go kocham i mi na nim zależy. Pan Andrzej Wroński bardzo mi w tym pomógł to on zrobił te zdjęcia wiedział jak to wszystko ułożyć i pokazać aby wyszło jak najlepiej. Sesja wyszła wspaniale ja jestem bardzo zadowolona a prezent się udał. Bardzo dziękuję panu Andrzejowi za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nadia dnia: 2014-03-03 13:45:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sesja indywidualna, którą miała robioną w Foto Galerii całkowicie spełniała moje oczekiwania. Pan Andrzej, to niesamowity fotograf, który w czasie sesji fotograficznej potrafił mi podpowiedzieć różne pozy, pomógł mi się rozluźnić, dzięki czemu zdjęcia które ostatecznie mi pokazał zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Sesja wykonana było profesjonalnie, a co najważniejsze w bardzo atrakcyjnej cenie. W końcu mogę dołożyć do swojego jeszcze marnego portfolio :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dianka dnia: 2014-01-16 16:10:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sesja małżeńska wykonana przez Pana Andrzeja na długo wpiszę się w naszą pamięć. Pan Andrzej wykazał się niesamowitym talentem, z ogromną pasją i zaangażowaniem wykonał nam tą sesję operując profesjonalnym sprzętem i swoim świeżym, nowoczesnym okiem. Bardzo cieszę się, że skorzystaliśmy z usług Foto Galerii. Zdjęcia bardzo nam się podobają, są dokładnie tak jak chcieliśmy żeby były. Spełniły nasze oczekiwania w 100% i zapewne jeszcze nie raz zrobimy sobie taką sesję, ale tym razem może z dzidziusiem. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna i Marcin dnia: 2013-12-16 21:27:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykła, magiczna sesja ciążowa w studiu Foto Galeria, to był najlepszy prezent od męża, jaki mogłam otrzymać. A oto powody mojego zadowolenia: -klimatyczne, profesjonalne studio, w którym czułam się swobodnie i komfortowo -podejście fotografa - miły, delikatny, profesjonalny, kulturalny, uśmiechnięty, bardzo wyrozumiały, doradził mi w wielu kwestiach, mówił jak mogłabym pozować -cena, z tego co mąż mi mówił i z tego co ja porównywałam, to konkurencyjna -dostałam rabat, bo miałam ostatecznie ponad 50 odbitek -zdjęcia wyszły genialnie! dobra jakość, odpowiedni rozmiar, nierozmazane, od razu nadające się do włożenia w ramkę. Jak dla mnie super!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-11-26 15:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadza się. Fotograf zasługuje na najwyższą notę, nie ze względu na to, że wykonuje naprawdę super zdjęcia ( bo o tym to już wszyscy wiedzą), ale z tego względu , że podczas sesji fotograficznych ma ciekawe podejście do człowieka. Ja osobiście bardzo otwarłam się po samej sesji. Do świata, do ludzi. Zyskałam pewność siebie, wiarę we własne możliwości. Poprawiłam mniemanie o sobie , no i przede wszystkim zaczęłam widzieć w siebie prawdziwą kobietę. Zdjęcia chyba sobie powieszę na ścianie. Są cudne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita Lendzioszek dnia: 2013-11-12 23:22:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fotografa na sesję ślubne. My jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo dobre podejście fotografa. Nie byliśmy spięci i przed obiektywem nie czuliśmy skrępowania
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-23 10:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na prezent w postacie fotoksiążki. Bardzo dobra jakość wykonania, szybko i tanio. Wygląd książki rewelacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-29 11:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrej jakości moje fotografie ślubne. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. dnia: 2013-07-08 14:03:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne zdjęcia - z pomysłem. a cena nie wygórowana, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-03-22 10:56:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją