Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WYCINKA DRZEW ARBOR Ryszard Łukijaniuk

Zawód: tereny zielone - projektowanie, urządzanie i konserwacja Ogrodnik 
Adres: Dolnośląskie, 51-001 Wrocław Osobowicka 152/2
Telefon: Kom. 601 586 913
Adres e-mail: arbor8(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: www.wycinkadrzew.entro.pl
NIP:
895-102-39-96
Opis działalności: tel. 601 586 913. Wycinka drzew Wrocław. Niezawodni Fachowcy. Nasza Firma od 20 lat chętnie dzieli się z Państwem swoim doświadczeniem i zdobytymi umiejętnościami. Zapraszamy do korzystania z naszych usług. Zawsze dogodne terminy i umiarkowane ceny. Słowa kluczowe: wycinka drzew, ogrody wrocław,wycinka drzew wrocław,pielęgnacja drzew wrocław, wycinka drzew, ścinka drzew, karczowanie pni wrocław

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 4x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 1908
Data utworzenia profilu: 2009-08-01 18:47:25
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-30 14:45:34 

Opinie o WYCINKA DRZEW ARBOR Ryszard Łukijaniuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonawca posiada dużą wiedzę. Tym mnie przekonał do siebie. Sprawna ekipa. Wycinka wielkich Topól przy naszej Szkole poszła im bardzo sprawnie. Nie możemy narzekać więc polecamy dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Berlewicz dnia: 2013-01-04 21:29:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna, chylę czoła przed takim Wykonawcą, wjechał w błoto/bagno i usługę wykonał perfekcyjnie. Nigdy nie siedzę w internecie gdyż jestem człekiem starej daty, no nie lubię go za bardzo. Jednak działania tej ekipy wykonawcy dały mi do myślenia. Usługa b. trudna a wykonana super profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Ścinali u mnie duże Jesiony z palowymi korzeniami /każdy korzeń waży ok.5 ton dali radę wywieźli wszystko/
Opinia dodana przez: Adam Nowicki dnia: 2012-10-20 15:18:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo i rzeczowo. Solidnie i do negocjacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Artur Chamiec dnia: 2012-04-15 22:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tani i profesjonalni fachowcy.Żadnych problemów.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: celowa
Opinia dodana przez: Pola Krzak dnia: 2011-07-04 04:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny,zdolny wykonawca wycinki drzew i utylizacji drewna oraz gałęzi.Tanio i profesjonalnie.Nie miałam z nimi żadnych problemów.Wszystko było zgodnie z Umową.Polecam firme ARBOR.Znają się na sztuce i rzeczy....O.K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Linde dnia: 2011-03-21 16:06:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją