Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dagana s.c. Monika i Jacek Ciesielscy

Zawód: meble kuchenne  
Adres: Wielkopolskie, 64-300 Nowy Tomyśl Ogrodowa 28
Telefon: Kom. 507179390
Adres e-mail: kuchnie.dagana(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.dagana.pl
Opis działalności: meble kuchenne Słowa kluczowe: meble kuchenne

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2227
Data utworzenia profilu: 2012-12-11 13:40:20
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-11 13:40:20 

Opinie o Dagana s.c. Monika i Jacek Ciesielscy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma. Zrobili dla mnie garderobę. Dobrze że trafiłam na takich fachowców. Warci polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-22 10:43:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo szybko zrealizowała moje zamówienie. Termin był zachowany. Dostarczone meble zgadzały się z projektem który został sporządzony według moich wytycznych. Wymiary również się zgadzały. Mogę polecić za fachowe wykonanie i dobrą współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-03 10:40:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogłam na nich polegać bez zadnego problemu ;) Fajnie ze ich znalazłam bo meble sa na prawde super, tak fajnie wygladają w kuchni ;) Dziękuje ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-25 11:18:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: już drugi raz zdecydowałam się zamówić u nich meble, tym razem do kuchni. i muszę przyznać, że po raz kolejny wykonali solidnie pracę, wywiązali się w terminie. meble są dobrej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-18 13:21:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam ich bardzo pozytywnie, bo meble sa piekne i wszystko sie odbyło w krótkim czasie ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-30 08:47:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble są super. Idealnie pasuja do mojej kuchni. Cieszę się ze posłuchałam ich rady bo na prawde mieli racje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-11 13:41:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją