Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Posejdon. Usługi remontowo - budowlane

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Lubelskie, 20-309 Lublin Łęczyńska 1
Telefon: Kom. 507-708-355 Fax: 0817464892
Adres e-mail: info(małpa)posejdon.lublin.pl
Strona internetowa: www.posejdon.lublin.pl
NIP:
712-030-23-74
Opis działalności: wykończenie wnętrz Słowa kluczowe: wykończenie wnętrz

Ocena: 72% pozytywna 8x 1x 3x

Jakość usług: 81% wysoka 9x 1x 2x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 8x 1x 2x
Ceny usług: 72% niskie 8x 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1834
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-07 12:56:52 

Opinie o Posejdon. Usługi remontowo - budowlane

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielokrotnie korzystałam z usług firmy Posejdon i nie zawiodłam się. Właściciel rzeczywiście głośny i ekpresyjny ale fachowy i bardzo rzeczowy. Załoga kompetentna i pomocna. Ile osób tyle opinii ale ja polecam. Kilkakrotnie korzystałam z usług innych firm a potem i tak dzwoniłam do Pana Jacka aby pomógł mi w niedorobkach i braku kompetencji innych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zarzutu
Opinia dodana przez: Doda dnia: 2016-08-30 20:42:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zachowanie właściciela firmy nie wyższe niż dziecka z podstawówki, pękająca gładź i sufity, zatrudnianie ludzi pijących alkohol podczas pracy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kicia dnia: 2015-02-05 13:42:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo krzyku mało treści ogólnie ściemniacz i bajerant
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Wszystko przenosi na innych zero odpowiedzialności
Opinia dodana przez: Lol dnia: 2014-03-14 20:50:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak suabo wykonanego wykonczenia nie widzial ja od czsow perelu nie polecam wlasciciel to alkocholik i fachury tez alkocholiki i pija jak tylko czlowiek sie odwroci do pracy przychodza na 12 bo mowia ze alkocholowy dopiero od 11 czynny
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: a oddacie pieniendze ?
Opinia dodana przez: Janek poprostu dnia: 2013-10-02 10:47:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto skorzystać z ich usług. W dzisiejszych czasach takich profesjonalnych ekip jest mało. Ta zasługuje na uznanie. Chłopacy ciężko pracują i nie robią fuszerki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-19 10:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem im docieplenie domu. Ci panowie bardzo się przyłożyli do pracy i skończyli przed terminem. Z tego co wiem to mają dużo zleceń i są rozchwytywani. Nie dziwię się bo po tym co zobaczyłem to pracują bardzo solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-02 15:14:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonali swoją pracę. Remont uważam za udany. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-29 14:37:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy po prostu. Wynająłem tą ekipę do remontu. Polecili mi ich znajomi. Remont był wykonany szybko i bez problemów. Ekipa spisywała się dobrze. To bardzo dobrzy ludzie. Efekty ich pracy były dobre a i cenowo też jestem zadowolony. Warto z nich skorzystać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-28 09:37:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nikt nie zrobił na mnie takiego wrazenia jak oni, jestem taka dumna z ich pracy ;) Ocieplanie odbyło się w krótkim czasie i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-22 14:18:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę powiedziec o nich złego słowa, bo spełnili moje oczekiwania. Praca została wykonana dokładnie tak chciałam. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-23 08:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma super wykonała adaptację poddasza w moim domu.Zyskałam nowoczesne i przestronne dodatkowe pomieszczenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-21 08:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeróbki hydrauliczne zostały zrobione bardzo dobrze, bałam sie ze beda jakieś problemy ale nie, wszystko było opanowane. Poznałam miłych fachowców :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-07 12:57:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją