Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Katarzyna Kowalska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 03-932 Warszawa Katowicka 19/2
Telefon: 22 894 42 01 Fax: 22 894 42 01
Adres e-mail: kowalska(małpa)telec-kowalska.pl
Strona internetowa: http://www.telec-kowalska.pl/kowalska.htm
Opis działalności: Adwokat Słowa kluczowe: prawo pracy, rodzinne, cywilne, gospodarcze,

Ocena: 42% pozytywna 3x 1x 4x

Jakość usług: 66% wysoka 4x 1x 2x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x 1x
Ceny usług: 0% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3844
Data utworzenia profilu: 2012-12-02 10:11:23
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-02 10:11:23 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Katarzyna Kowalska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę jak najbardziej polecić Panią Mecenas. Dzięki jej pomocy udało mi się wygrać sprawę spadkową dotyczącą podziału mieszkania, która przez innego prawnika była oceniona jako bez szans na sukces. W kontakcie sprawia wrażenie bardzo miłej i kulturalnej osoby, jedyny mankament to czasami trudność w dodzwonieniu się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Czasami problem z dodzwonieniem się.
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 2018-11-20 13:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat w mojej ocenie jest osobą odpowiedzialną i kompetentną. Posiada dużą wiedzę, jest naprawdę zaangażowana w prowadzoną sprawę. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2018-10-08 12:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas, dzięki jej pomocy udało mi się wygrać trudny proces cywilny. Pani Katarzyna jest osobą bardzo sympatyczną oraz kompetentną. Podczas prowadzenia sprawy wszystkie zawiłości były dla mnie jasno i klarowanie przedstawiane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: IzaWierz dnia: 2018-02-09 11:21:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zobowiązała się do złożenia w terminie apelacji. Apelacji nie złożyła. Sprawdzałem w sądzie natomiast pokazała klientowi pierwszą stronę kserokopii innego dokumentu z nagłówkiem apelacja. Zwyczajnie oszukała klienta. Robi uniki, nie stawia się na umówione spotkania.
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Barry dnia: 2017-09-22 13:16:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nieprzygotowana do sprawy, najważniejsze skasować kupę kasy za stawiennictwo..........dodając nieudolność sądownictwa....szkoda gadać
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-03-15 21:21:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety widoczna "zlewka" klienta w ostatnim czasie. Nie ma czasu na nic nawet na swojego klienta. W takim stanie rzeczy nie mogę polecić usług tej Pani.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gentle dnia: 2013-11-28 19:14:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Troszeczkę Pani Mecenas traci na wartości, ogólnie w ostatnim czasie zauważalna różnica o 180stopni w podejsciu do spraw. Słabo przygotowana do rozpraw, na samych rozprawach mało aktywna, oby jakość usług nie zamieniła się w ilość. Może to krótki okres przejściowy...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-03-09 11:17:57 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dużo szumu - bez efektów, poczekamy na rozwój sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2012-12-02 10:13:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją