Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SHUTTERS SHUTTERSY Royal Shutters R. Kaniowski

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz Stolarz 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 666-252-651
Adres e-mail: r.kaniowski(małpa)royalshutters.pl
Strona internetowa: www.royalshutters.pl
Opis działalności: PRODUKCJA SHUTTERS , SHUTTERSÓW, OKIENNIC WEWNĘTRZNYCH, SHUTTERSY Słowa kluczowe: SHUTTERS, SHUTTERSY, SZUTERS, SZUTERSY, SZATERS, SZATERSY OKIENNICE WEWNĘTRZNE, ŻALUZJE WEWNĘTRZNE, PRODUCENT

Ocena: 100% pozytywna 46x

Jakość usług: 100% wysoka 46x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 43x 1x
Ceny usług: 92% niskie 24x 17x 2x
Ilość opinii w serwisie: 46
Ilość odsłon profilu firmy: 8230
Data utworzenia profilu: 2012-10-08 22:59:50
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-08 22:59:50 

Opinie o SHUTTERS SHUTTERSY Royal Shutters R. Kaniowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi jaką wykonała firma Royal Shutters. Same shuttersy wysokiej jakości, estetyczne , pięknie dopasowane. Montaż sprawny, czysty, bezproblemowy. Pan Radosław jest konkretny i rzeczowy, niebywale komunikatywny i przede wszystkim dotrzymujący słowa. Panie Radku, jeszcze raz dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Lewicka dnia: 2018-10-02 18:11:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo Royal Shutters !!!! Wszystko na najwyższym poziomie. Profesjonale doradztwo, precyzyjne pomiary, dbałości o każdy szczegół i perfekcyjny montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2018-08-21 13:20:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za bardzo miłą, sprawną i profesjonalną współpracę. Shuttersy spełniły moje oczekiwania, a sypialnia zyskała nietuzinkowego charakteru. Udało się przemycić odrobinę Toskanii... :) Jest to faktycznie sporo droższe rozwiązanie niż inne formy ozdoby okien, jednak efekt zdecydowanie wynagradza inwestycję. Polecam gorąco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-11 08:19:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona jakością produktu i profesjonalizmem wykonania, polecam z czystym sumieniem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2018-03-28 12:48:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszysko zgodnie z zamówieniem i oczekiwaniami. Na dużą uwagę zasługuje kompetencja firmy. Obsługa na 100%. Royal shutters jest godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-13 19:10:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po prostu polecam! kontakt i obsługa na najwyższym poziomie Shuttersy cudowne Dziękuję Panie Radku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: .....................................
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2018-01-18 21:25:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo, profesjonalnie, czysto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-11-28 21:07:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług wykonanych przez Pana Radka produkt jest solidny i korzystanie z niego sprawia mi przyjemność i zadowolenie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: EWA GRAD dnia: 2017-08-30 11:28:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita jakość, terminowość i miła współpraca. Shuttersy są piękne i "robią" wnętrze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2017-08-28 17:58:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry Żona bardzo długo namawiała mnie na zakup shutters'ów. Przejrzałem cały internet. Były oferty tańsze i droższe. Royal shutters był droższy niż najtańsze ale za to dużo tańszy niż najdroższe. Prawdziwa galeria mnie przekonała. Mam nadzieję, że Pan Radek się nie obrazi ale widać, że zdjęcia nie są profesjonalne. Natomiast profesjonalnie wyglądają białe shuttersy które zostały u mnie zamontowane. Royal shutters jest godny polecenia. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ----------------
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2017-04-18 20:41:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Pana Kaniowskiego z firmy Royal Shutters. Jestem bardzo zadowolona z wykonania shuttersow oraz terminu realizacji. Wszystko bez najmniejszych ująć:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2016-10-24 09:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim firmę Royal Shutters. Zamówiłam shuttersy po bardzo długim namyśle i naprawdę nie żałuję. Co dzień siadam w salonie i zamiast patrzeć w ekran TV, rozglądam się na boki, tak mnie te shuttersy swoim super wyglądem rozpraszają. :)) Polecam nie tylko ze względu na piękny produkt finalny, choć taki jest, ale także ze względu na miłą współpracę i bardzo szybki profesjonalny montaż. Dziękuję serdecznie P. Radkowi za realizację mojego marzenia! Polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jeszcze nie dotyczy i mam nadzieję, że tak zostanie :)
Opinia dodana przez: Monika z Działdowa dnia: 2016-05-24 13:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo kompetentna, cały proces realizacji zamówienia przebiegał sprawnie i terminowo. Shutersy prezentują się pięknie stanowiąc uzupełnienie wystroju, polecam produkt i firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia z Gdańska dnia: 2016-02-21 18:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja! Ekipa przyjechała punktualnie, montaz czysty, szybki, precyzyjny. Sam produkt odlotowy! Nasze mieszkanie nabrało elegancji, klasy, dopełnienia. Shuttersy porządnie i precyzyjnie wykonane. Po montazu ekipa posprzątała. Skończyła przed zapowiadanym czasem. Oby kazdy specjalista był taki profesjonalny!!! Dziekuje. Polecam w 100%. Zero negatywnych uwag.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-11-29 22:23:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Shuttersy super: wykonanie, współpraca, materiały.Prezentują się lepiej niż sobie to zaplanowałam :).Pan Radek Kaniowski: słowny, solidny, kompetentny, rzetelny, z dużym poczuciem humoru. Polecam pod każdym względem: produkt oraz współpracę z firmą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-11-11 13:04:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Staranni, terminowi, czysci, kompetentni, wspaniale zorganizowani. Drugi raz w Polsce udalo mi sie spotkac takich fachowcow. Przy takiej jakosci uslugi dosc wysokie pieniadze wydaje sie duzo przyjemniej. Serdecznie polecam, M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta z Warszawy dnia: 2015-11-01 20:18:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po prostu polecam !!! Obsługa i montaż na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dobry kontakt z firmą. Panowie choć mówili że czas realizacji jest dłuższy to u mnie dopasowali się do przeprowadzki. Dzięki temu mogę swobodnie korzystać z mojej sypialni ;-)) Shuttersy najtaniej, jakość bardzo dobra. Royal shutters - po prostu Was polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Anna Gdynia dnia: 2015-10-21 18:49:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko wykonane profesjonalnie, z dostosowaniem do indywidualnych potrzeb. Już na samym początku można zauważyć zaangażowanie i dbałość o każdy szczegół. A shuttersy wprowadzają we wnętrzu niepowtarzalny klimat! Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2015-07-10 10:36:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalnie wykonana usługa. Wszystko odbyło zgodnie z wcześniej ustalonymi terminami, bardzo wysoka kultura pracy monterów . Prace zostały wykonane czysto i nienagannie. Shuttersy są przepiękne . Polecam firmę Royal Shutters.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2015-07-09 22:13:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowany produkt prezentuje sie wspaniale, stanowi bardzo eleganckie wykończenie okien, polecam, produkt oferowany przez Royalshutters na dodatek jest najtańszą tego typu ofertą na rynku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-07-04 09:41:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jakości usług świadczonych przez Pana Radosława Kaniowskiego. Polecam wszystkim ceniącym dokładność, rzetelność oraz wysoką jakość produktu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2015-04-21 13:27:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma oraz przedstawiciele firmy godni polecenia, wykonanie usługi na wysokim poziomie, produkt rewelacyjny, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Poznań dnia: 2015-02-09 13:50:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybki i fachowy montaż - wysoka jakość produktu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arleta Jaworska dnia: 2014-12-10 20:28:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni. Schuttersy są solidnie wykonane i prezentują się bardzo ładnie. Godny polecenia fachowiec!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania B dnia: 2014-12-06 23:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma oraz fachowcy godni polecenia. Wyrób wysokiej jakości, wykonany z wielką starannością, montażyści sprawnie montują okiennice. Prezentują się pięknie w oknach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-11-11 19:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po prostu polecam, w trójmieście najtańsi, a jakość i terminowość na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wszystko super
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-08-11 22:20:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo udana wspolpraca: wykonanie Shuttersow w trudNych Okiennych warunkach (nietypowe oknA i framugi). Dodatkowo Panowie perfekcyjnie wykonali drzwi dzielace Kuchnie z salonem. Efekt niczym wisienka na torcie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irmina dnia: 2014-07-01 10:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś stałam się szczęśliwą posiadaczką shuttersów. ;-) Jestem bardzo szczęśliwa. Pełen profesjonalizm monterów. Czysto i sprawnie. Royalshutters.pl miał najlepszą ofertę i shuttersy wyszły najtaniej , bardzo dobry kontakt, montaż też najtaniej. Szczerze i zdecydowanie polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-06-21 19:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jakości usług świadczonych przez Pana Radosława. Ceny konkurencyjne w porównaniu z innym ofertami. Polecam wszystkim którzy cenią profesjonalizm oraz wysoką jakość produktu. Jedyne zastrzeżenie to niewielkie opóźnienie, ale warto było czekać:) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-04-10 12:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje shutters'y są również fantastyczne. Firma doskonale poradziła sobie z dorobieniem koloru do egzotycznej podłogi. Dodatkowym problemem było ukrycie krzywizn na ścianach. W Poznaniu Royal Shutters okazał się najtańszy Doskonały kontakt... Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-06 21:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już pierwszy kontakt z firmą,a właściwie z jej przedstawicielem p.Radosławem był bardzo pozytywny i jak się okazało taki był do zakończenia inwestycji.Na potwierdzeni kilka przykładów:rozmowa zawsze merytoryczna i uprzejma,szanowanie czasu klienta(zarówno przy pomiarze jak i montażu pomimo dużych odległości zawsze punktualni),jakość wykonania na 5,montażu na 5. Cóż więcej miło korzystać z usług takiej Firmy i jej Pracowników.Produkt i wykonani warte tych niemałych pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacji dotychczas brak
Opinia dodana przez: Zbigniew Błażejewski dnia: 2013-12-23 08:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością dołączam do grona zadowolonych klientów Royal Shutters. Wszystko przebiegło sprawnie i bez zarzutów. Wygląda przepięknie Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ................
Opinia dodana przez: ............ dnia: 2013-12-21 16:09:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakladalismy shuttersy w sypialni na duzym balkonowym oknie oraz jako drzwi do garderoby. Wygladaja pieknie. Firma Royall Shutters naprawde godna polecenia. Wysoka jakosc materialow, dokladne wykonanie, do tego bardzo sympatyczny kontakt. Ceny atrakcyjne, bo porownalismy oferty kilku firm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2013-10-08 09:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo kompetentna, usługa wykonana bardzo solidnie, montażyści uprzejmi i dobrze zorganizowani. Shuttersy piękne, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia z Poznania dnia: 2013-08-14 09:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam usługi pana Radosława.Kompetentne doradztwo, wysoka jakość wykonania oraz profesjonalizm i kultura w obsłudze klienta .Efekt końcowy wręcz zachwycający.polecam.Ania Sopot
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ania Sopot dnia: 2013-08-12 11:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej usługi.Prace wykonano b.starannie,dokładnie i b.czysto. Wykonawcy są otwarci na sugestie klienta oraz charakteryzują się wysoką kulturą osobistą.Ponadto są b.zaangażowani w swojej pracy.Zależy im na zadowoleniu klienta.Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 17:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż wykonany profesjonalnie i czysto. Problemy techniczne rozwiązano bezkolizyjnie i fachowo. Pan Radosław Kaniowski i współpracujący z nim stolarz to ekipa kompletna i godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hanna Woziwodzka dnia: 2013-05-22 08:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma, miałam możliwośc 3-krotnego wyboru koloru (próbki wysyłano kurierem). Montaż szybki, bardzo czysty, całość robi wspaniałe wrażenie. Cena w miarę przystępna (w porównaniu z innymi możliwościami). Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2013-04-13 16:10:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny montaz, okiennice spasowane idealnie, u mnie dodatkowo utrudniajacym elementem byly luki w oknach, z ktorymi poradzili sobie bez zajakniecia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2013-04-13 09:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma, świetna wymiana informacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Agnieszka ,Warszawa dnia: 2013-04-13 08:26:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić royalshutters Wygląda przepięknie Montaż czysty, panowie bardzo mili
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Adam / Sopot dnia: 2013-03-03 11:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem od niedawna właścicielem okiennic wewnętrznych shutters, robią ogromne wrażenie nie tylko na mnie, ale i na osobach mnie odwiedzających. Pan Radek wykazał się fachową wiedzą i postawą, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgosia z Warszawy dnia: 2013-01-08 12:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam http://www.royalshutters.pl/galeria.html Problem dla innych nie do rozwiązania dla www.royalshutters.pl okazal się błachostką. Szybko i tanio. Poprostu polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wszystko działa
Opinia dodana przez: Adam/Warszawa dnia: 2012-12-16 22:41:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Royal Shutters. Najtaniej. Szybko. Solidnie i przepięknie. Kolor i jakość najwyższa. JESTEM ZACHWYCONA. WWW.ROYALSHUTTERS.PL
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: Wrocław/Magda dnia: 2012-11-07 23:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona shuttersami Royal Shutters Pan Radek spełnia marzenia " w przestępnej cenie" Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ........................................
Opinia dodana przez: Poznań dnia: 2012-10-15 21:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Royal Shutters, naprawdę wysoka jakość i profesjonalna obsługa. Shuttersy są przepiękne, zachwycają wszystkich moich znajomych swoim pięknem. Pan Radek dobrze doradził i świetnie dorobił kolor do koloru okien. Nie wpłynęło to na cenę!!!vMontaż profesjonalny i czysty. Royal Shutters jest najtańszy i czas oczekiwania jest najkrótszy. Moi znajomi też się zdecydowali na szatersy pana Radka. Raz jeszcze polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wszystko działa i wygląda super i bez zarzutów więc nie ma reklamacji!!!
Opinia dodana przez: Kasia Gdynia dnia: 2012-10-08 23:09:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją