Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JANIAK Sławomir Jaszczuk

Zawód: budowlane materiały - produkcja, sprzedaż Blacharz 
Adres: Lubelskie, 21-008 Tomaszowice Motycz-Józefowicz 40
Telefon: Kom. 501646380
Adres e-mail: janiak777(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.blacharstwojaniak.pl
Opis działalności: Produkcja rynien,rur spustowych oraz produkcja parapetów Słowa kluczowe: Rynny, rury ,parapety , obróbki blacharskie

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 817
Data utworzenia profilu: 2012-10-04 14:15:29
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-04 14:15:29 

Opinie o JANIAK Sławomir Jaszczuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony, że miałem możliwość skorzystać z usług tej firmy. wykazali się precyzją i solidnie wykonali pracę jestem zdania, że warto na nich postawić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-21 09:03:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z przedmówcami profesjonalizm, dobra jakość , terminowość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-14 12:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Materiały bardzo wysokiej jakości. Fachowa robota. Wykonanie bez opóźnień. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PaKu dnia: 2013-01-04 17:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma. Wszystko wykonane bardzo dokładnie i na czas. Rury i parapety są z wysokiej jakości materiału. Miły kontakt,a to się ceni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aldona dnia: 2012-12-17 14:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę sie tutaj z wami zgodzi 100 %,pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-05 12:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma sprawdziła sie bardzo dobrze, to co oczekiwałem to dostałem. Wszystko szło po mojej mysli. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-04 09:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrazenie, parapety sa ok. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-30 15:13:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciężko jest Mi cokolwiek napisać :) Jedno jest pewne bardzo polecam tą firmę ze względu na ich profesionalizm towar bardzo dobrej jakości . Rury są dobrze zrobione i dobre doradzctwo .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-22 22:27:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Materiały bardzo wysokiej jakości , dobra cena ! Dobre doradzctwo . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-15 01:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupowałam z mężem od nich rynny i rury. Jestesmy zadowoleni. Bo są z wysokiej jakości. Szybko nie rdzewieją . Ceny dość konkurencyjne. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata23 dnia: 2012-10-04 14:16:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją