Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KOMINEX Łukasz Borysow

Zawód: Płytkarz 
Adres: Wielkopolskie, 62-031 Luboń
Telefon:
Adres e-mail: kominex(małpa)gmail.com
Strona internetowa: borysow.pl
Opis działalności: Borysow usługi remontowe - Poznań, Luboń, okolice Słowa kluczowe: kominex, płytkarz, układanie płytek, lukasz borysow, wykończenie wnętrz

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 5x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3455
Data utworzenia profilu: 2012-09-25 01:21:07
Data ostatniej aktualizacji: 2012-09-25 01:21:07 

Opinie o KOMINEX Łukasz Borysow

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy. Podczas remontu można liczyć na fachową pomoc w doborze materiałów. W kwestii realizacji można zaufać propozycjom wykonawcy (duże doświadczenie). Bardzo wysoka jakość montażu wyposażenia, układania płytek. Po kilku latach eksploatacji wszystko działa, nic nie odpada. Szczerze polecam Pana Łukasza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-05-19 17:56:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko wykonane z najwyższą starannością :) nigdy nie myślałam że robiąc remont łazienki będę słyszała tyle pytań :) tzn oczywiście pytań dotyczących ulepszeń rozwiązań ,pomysłow itp :) Smiało moge polecic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2016-10-02 20:31:31 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo niepoważny człowiek. Trzykrotnie obiecał wysłać wycenę i słowa nie dotrzymał, więc przestałem się upominać. Opinie neutralna bo nie doszło do realizacji, ale podejście do klienta poniżej krytyki.
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-10 17:24:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec, solidna, rzetelna firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia Doczekalska dnia: 2015-01-12 22:19:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia firma ! Mimo opóznień terminowych warto bylo czekać Prace wykonane z niezwyklą starannoscia .Smialo mozna mu oddać "wolną rekę" gdyz ma spore doswiadczenie w eksluzywnych lazienkach i ciekawe pomysły
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotr Goryniak dnia: 2015-01-12 21:27:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista od łazienek.Fajne pomysły projekty nie musisz się martwić jak zaprojektować. Na miejscu dobór materiałów, super wykonanie a ponadto serwis po kilkunastu miesiącach zepsułem syfon w kabinie prysznicowej za dużo dbałem o czystość gość nie potrzebuje komputera każdego swojego klienta pamięta pomoc od reki w ciągu 24 godzin i naprawa fachowa szok innych bym się nie doprosił. Takich ludzi polecam nie zostawią człowieka w potrzebie. Polecam gość skromny,szlachetny fachowiec polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Super wykonanie a ponadto serwis po kilkunastu miesiącach zepsułem kabinę prysznicową każdego swojego klienta pamięta pomoc od reki w ciągu 24 godzin.
Opinia dodana przez: Sławomir Maciejczuk dnia: 2013-10-13 22:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, czytając negatywne wpisy na temat Pana Łukasza i jego firmy znając jednocześnie sytuacje, które zostały w nich opisane postanowiłam wystawić opinie pozytywną. Funkcjonalność usług oraz fachowość wykonywanych prac nie pozwalają na wystawienie innej opinii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna Życzkowska dnia: 2013-07-31 23:00:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mega firma bez zastrzeżeń
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-31 17:00:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam!! Miałem przyjemność korzystać z usług Pana Łukasza. Przesunął mi murek w aneksie kuchennym, na którym z jednej strony jest położony tynk strukturalny a z drugiej płytki. Robota fachowa, konkretne doradztwo... praktycznie nad niczym nie musiałem się zastanawiać :) Fachowiec musi czasami poprowadzić odpowiednio klienta nawet jak ma inne pomysły... nie ma to jak doświadczenie. Może i faktycznie trudno o termin... co się dziwić... jak jest dobry to ma terminy zawalone :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Bukowski dnia: 2013-07-31 07:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jakości prac wykonanych przez Pana Łukasza. Perfekcja i rzetelność - to najbardziej charakterystyczne cechy tej firmy. Pan Łukasz potrafi mądrze doradzić, i choć na początku Jego rady wydają się dziwne - po czasie okazuje się, że miał rację i warto było się z Nim zgodzić. Żałuję, że podczas mojego niedawnego remontu nie miał wolnego terminu. Szczerze polecam tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zadowalająca
Opinia dodana przez: ewa nawrocka dnia: 2013-07-31 07:14:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Nie jest to pierwszy raz kiedy korzystam z firmy kominex. Profesjonalne podejscie do pracy, pomoc przy wyborze plytek, odpowiedniego koloru, czas poswiecony klientowi nawet podczas wizyty w sklepie. Przedewszytkim ciekawe pomysly na wykonanie lazienek, dokladnie wykonana praca, wszytsko zeobione do perfekcji! Jestem bardzo zadowolona, polecam wszykim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2013-07-30 23:54:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, p.Borysow umawiał się ze mną na remont łazienki 2 razy i w rezultacie nie dotrzymał żadnego terminu. Nie raczył nawet zadzwonić i zaproponować trzeciego terminu. Minęły 2 tygodnie od ostatniego kontaktu i nawet nie zadzwonił z przeprosinami. Nie wiem jak wykonuje swoją pracę i już nawet nie chcę wiedzieć. Rezygnuję z jego usługi. Nie polecam tego Pana ponieważ skoro nie dotarł na oględziny i ustalenie terminu remontu to strach pomyśleć jak wyglądałby ten remont :(
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-04-18 16:40:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją