Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Fryzjersko-Kosmetyczny Agnieszka Lange

Zawód: Stylista 
Adres: Mazowieckie, Warszawa Koszykowa 53
Telefon: 22 621-14-96 Kom. 501031266
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Manicure pedicure tipsy Słowa kluczowe: manicure pedicure tipsy

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 88% niskie 8x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 3415
Data utworzenia profilu: 2010-05-02 17:06:17
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-30 19:57:05 

Opinie o Salon Fryzjersko-Kosmetyczny Agnieszka Lange

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Lange Agnieszka robi najwspanialszy pedicure. Miałam strasznie powrastane paznokcie chodziłam przez wiele lat do manicurzystek i nie było efektu dopiero kiedy trafiłam z polecenia koleżanki do p.Agnieszki mam problem z głowy. Cena tez jest umiuarkowana za taka profesjonalną usługę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2012-11-17 17:59:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pani pomogła, moje obolale stopy teraz są w odpowiednich rękach. To wielka sztuka tak wykonac pedikir - chodziłam kilka lat do różnych salonów i bez skutku a tu po jednej wizycie poczułam ogromna ulgę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Helena Nowacka dnia: 2012-09-01 16:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Informuje wszystkie klientki i klientów,że obecnie pracuje w salonie fryzjersko-kosmetycznym ul.Koszykowa 53. Tel.kontaktowy 501 031 266. Serdecznie zapraszam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka Lange dnia: 2011-10-26 19:24:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietny fachowiec. Pani Agnieszka wyprowadziła moje wrastające paznokcie. Bardzo cierpiałam ale od czasu kiedy trafiłam do p.Agnieszki mój koszmar się zakończył.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Edyta Gonza dnia: 2011-09-12 19:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Problem z wrastającymi paznokciami trwał u mnie wiele lat. Chodziłam systematycznie ale nie pomagało aż trafiłam do p.Agnieszki. Powiedziała mi,ze po 3-4 wizytach nastapi poprawa, myslałam,że sciemnia ale juz po wierwszej wizycie wiedziałam,że to sie może udac. Naprawdę pomogło. jestem szczęśliwa!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: agata@agata.eu
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2011-06-19 20:26:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecono mi pedicurzystkę od wrastających paznokci. Poradziła sobie p.Agnieszka z tym doskonale a ja nie chciałam wierzyć,że to sie uda. Jak masz problem wal do p.Agnieszki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Antosia dnia: 2011-02-19 19:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka wykonała mi pedikiur który pozytywnie mnie zaskoczył. Bardzo dokładnie opracowane skórki i gładka stopa. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EdytaZ dnia: 2010-11-19 19:26:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka jest świetnym fachowcem. Pedikir wykonany przez Nią to naprawdę wielka sztuka. Robi to z sercem. Zna się doskonale na swojej robocie a wiem tez,że ma przygotowanie medyczne dlatego sa świetne efekty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Majer dnia: 2010-08-07 17:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka Lange to najwspanialszy fachowiec na swiecie. Pedicure wykonuje rewelacyjnie.Nie boi sie wyzwań - wrastające paznokcie w rekach pani Agnieszki nie maja szans wyprowadzi je!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna Gardzycz dnia: 2010-07-19 20:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim cierpiacym kto ma wrastające paznokcie. Pani Agnieszka sprawi,że dolegliwości ustapia. Ja miałam potworny problem i udałam się własnie do Pani Agnieszki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta Rybbak dnia: 2010-06-13 18:08:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam Panią Agnieszkę chodzimy juz prawie całą rodzinę. Aż 3 pokolenia Pani obrabia babcie mamę, tatę mnie i moje kuzynki. Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona Trojanowska dnia: 2010-06-09 21:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani jest wspaniała!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna Kurniewicz dnia: 2010-06-04 19:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani jest najwspanialsza. Kocham panią Agnieszko!!! Juz nie wsydzę sie pokazywać obgryzionych paznokci. pani nauczyła mnie być zadbaną kobietą. Moja wdzięczność nie zna granic!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Tanczerska-Kożlak dnia: 2010-06-03 17:22:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę wyrazić moje uznanie dla Pani Agnieszki.Jestem zadowolona z tego jak Pani zajmuje się troskliwie każdą klientką. Serdecznie pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-30 15:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszko moje stopy i dłonie teraz są zadbane przyznam,że nigdy nie były tak dobrze konserwowane przez nikogo jak przez Pania. Bardzo wdzięczna Magda Gawrocka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda Gawrocka dnia: 2010-05-27 22:39:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani Agnieszko za uratowany paznokieć!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edytka dnia: 2010-05-12 21:02:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spodobał mi się bardzo sprawnie wykonany manicure. Dobra jakość i praca na dobrych kosmetykach. Mam troszkę daleko do Pani ale warto będzie przyjeżdzać mimo wszystko. Jestem bardzo zadowolona z Pani usługi.Marszałkowska 56 to dobry adres dla wszystkich.polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-11 07:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nareszcie mam dobrze wykonany pedicure. Długo szukałam dobrego fachowca i tu należy się dla Pani Agnieszki wielki ukłon.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2010-05-09 15:39:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietnie wykonany pedikiur - polecam umiejetności P.Agnieszki
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dominika Kondrucik dnia: 2010-05-08 15:20:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczna osoba świetnie zna się na pedicure leczniczym!!! Polecam wszystkim którzy maja problem. Ja już się go pozbyłam dzięki P.Agnieszce
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata Bystrzycka dnia: 2010-05-02 17:08:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją