Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ABC URODY ANNA BUJOCZEK

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 42-622 ŚWIERKLANIEC GŁÓWNA
Telefon: 510139356
Adres e-mail: vfl2000(małpa)interia.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 76% pozytywna 23x 7x

Jakość usług: 88% wysoka 23x 1x 3x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 22x 2x 2x
Ceny usług: 100% niskie 17x 10x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 2815
Data utworzenia profilu: 2012-08-16 13:13:10
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-16 13:13:10 

Opinie o ABC URODY ANNA BUJOCZEK

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niestety nie moge powiedzieć dobrego słowa na temat fryzjerki, płakać mi sie chciało jak wyszłam od tego fryzjera i żałuję że nie uciekłam w trakcie tego koszmarnego strzyżenia,
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2014-06-23 23:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie także polecam panią Patrycję- rewelacyjna jest! świetnie wykonane brwi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2014-05-01 22:16:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna obsługa polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-27 19:50:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 15 kilometrów zajmuje mi dojazd do tego miejsca i nie żałuję! O salonie dowiedziałam się z polecenia i byłam tam już 5 razy i za każdym razem wychodze zadowolona 100% .Nie rozumiem dwóch poniższych opini z których wynika że pierwsza klientka ma problem z ludzmi z mazur a druga do osób z którymi tak naprawdę nie miała doczynienia.Śmię przypuszczać że jest to sprawka zazdrosnej konkurencji ponieważ obfite kolejki doprowadzają je do szału.Można sobie zadzwonić i się przekonać...Raczej wątpię w to że w tym miejscu jest coś z usługami coś nie tak...dowód ...chciałam na hennę się zapisać...wolne miejsce w maju! więc zazdrosna konkurencja s..a w majty i się wyżywa na niewinnych utalentowanych pracownicach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Byłam dzisiaj ! dnia: 2014-04-19 22:07:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fryzjerki nie maja reki do wlosow, plakalam caly dzien nad wlosami a szefowa nie to szkoda gadacn nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wsciekla klientka dnia: 2014-04-18 22:28:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Patrycję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-17 08:57:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szefowa chwali salon jak u Wajdy w Katowicach a usługa jak w Koziej Wólce.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: zla dnia: 2014-04-16 19:20:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fryzjerki i kosmetyczka, naprawde polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2014-02-14 23:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ! Andrzej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fajne obcięcie dnia: 2014-02-09 13:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kosmetyczkę z tego salonu,bardzo dokładna i fachowa osoba, z czystym sumieniem zachęcam przyszłe klientki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maria dnia: 2014-02-03 12:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam, profesjonalizm w każdym calu. Wybrałam się do salonu po przeczytaniu pozytywnych opinii w internecie i jak się okazało, w końcu znalazłam swojego Fryzjera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria,Świerklaniec dnia: 2014-01-28 13:25:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobrze dobrany kolor,świetne strzyżenie nic dodać nic ująć,więcej nie ma co pisać to wystarczy,Iwonka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwonka dnia: 2014-01-24 14:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fryzjerkę z tym ładnym dużym dekoltem ,fajnie obcina..blondynka ,jest na co popatrzeć,bardzo miła i zgrabna,pogadać mozna,ogólnie zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-01-10 22:11:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Patrycję ,bardzo ładne brwi robi. pozdrawiam klientka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2013-12-29 15:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre obcięcie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek J dnia: 2013-12-22 22:10:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po 40 stce i gorąco polecam fryzjera w tym miejscu,świetnie dobrany kolor,cięcie,ogólnie 100% zadowolenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna.N dnia: 2013-11-09 16:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Dominikę ,potrafi zdziałać cuda z włosami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aniela.W dnia: 2013-11-06 10:48:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam obsługę salonu ,byłam dzisiaj na pasemkach ,rewelacyjny odcien - zadowolona Magdalena.D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena.D dnia: 2013-11-05 22:08:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam Hurtownie Kosmetyczne Przed Właścicielka Salonu !!! Właścicielka pierw zbudza zaufanie a potem bierze towar na termin i nie oddaje należności !! Kłamiąc że dokonała przelewu przez pocztę a dokumentu potwierdzającego przelew nie ma . Trzeba walczyć o swoje pieniądze tragedia
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Perełka dnia: 2013-11-05 18:34:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ale bzdury wypisuje zazdrosna konkurencja.Byłam dzisiaj w tym salonie i dowodem na to są moje zdjęcia zamieszczone na ich oficjalnej stronie na fb oraz nk w dniu dzisiejszym - można sobie zobaczyć.Widać na nich ewidentnie że opinie są wystawiane przez takich zadowolonych klientów jak ja.Jak konkurencja sobie nie daje rady ,to niech przynajmniej nie obraża ludzi na temat których nie ma zielonego pojęcia.Wielkie brawa!!! dla Pani Dominiki ,jest to bardzo dobry fachowiec z wielkim doświadczeniem i dla tej drugiej pani też-imienia nie pamietam.Idealnie dobrany kolor po sciągnieciu mojego czarnego koloru.Moje włosy wyglądają po prostu dobrze.Polecam ,polecam,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Malwina .W dnia: 2013-10-29 21:03:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: personel salonu widze sam siebie chwali w akcie desperacji
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-27 21:36:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam wczoraj na farbowaniu włosów drugi raz i naprawdę godne polecenia jest to miejsce.Kolor wyszedł bardzo soczysty,błyszczący ,ogólnie rewelacja.Świetna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-10-26 09:03:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna i miła obsługa salonu polecam,jeszcze tam zajrzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-10-24 11:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Patrycję- wyjątkowy fachowiec.Długo korzystam z jej usług i pewnie jak by pracowała kiedyś w innym miejscu to ja też tam pójdę,bo za każdym razem wychodzę zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-10-23 18:34:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecono mi ten salon . niestety nie ma pojęcia o mieszkaniu farb ( wyszedł inny kolor niż chciałam) musiałam poprawić w innym salonie co wiąże się z dodatkowym kosztem. a co do kosmetyki....... mam dwie inne brwi i wyglądam komicznie. jeżeli chcecie wygladac normalnie to odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: głupie tłumaczenie
Opinia dodana przez: stenia dnia: 2013-10-22 13:27:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam,bardzo fajna obsługa salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 10:47:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon,bardzo fajna i miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-06-27 11:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią ANETĘ ,posiada wyjątkowy dar w rękach nie to co reszta nastawiająca się na duże napiwki od zamożnych pań,świetna jest,bardzo uprzejma,miła i zadbana....klientka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2013-06-22 23:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zarówno kosmetyczkę jak i fryzjerkę.Zadowolona Marta.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARTA dnia: 2013-05-07 14:32:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziadostwo i tyle bycie milym to nie wystarcza trzeba byc dobrym fachowcem a tego brakuje...... reszte wole zostawic dla siebie zeby nikogo nie urazic
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: monika.z dnia: 2013-05-06 19:10:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją