Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ciechomski-Rem

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Mazowieckie, 05-800 Pruszków Kościelna
Telefon: Kom. 515122671
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://remontypruszkow.pl
Opis działalności: Nasza firma zajmuje się kompleksowym doradztwem i wykonawstem usług remontowo-budowlanych. Działamy na terenie Warszawy i okolic. Naszym priorytetem jest doskonała jakość wykonania a jednocześnie funkcjonalność rozwiązań. Słowa kluczowe: remonty, usługi remontowo-budowlane, usługi remontowe

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1539
Data utworzenia profilu: 2012-08-10 14:45:10
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-10 14:45:10 

Opinie o Ciechomski-Rem

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z prac pana Marcina i jego ekipy - wykonali wszystkie prace wykończeniowe w naszej szeregówce koło Pruszkowa. Pan Marcin jest bardzo kompetentną osobą i służył radą w razie jakichkolwiek wątpliwości. Jeżeli chodzi o końcowy efekt, to wszystko jest zrobione jak należy - starannie, solidnie i estetycznie. Fachowcy godni polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2017-07-31 14:03:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna firma, duża ekipa. Robią dokładnie i profesjonalnie jak dla mnie. Umowa i kosztorys czytelny. Skończyli nam w marcu dom, cały od podstaw. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Polecamy Mariola K. z mężem Grodzisk Mazowiecki
Opinia dodana przez: MariolaK dnia: 2017-07-25 11:31:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, profesjonalnie i co najważniejsze bez problemów. Kuchnia i łazienka wyremontowane bez zastrzeżeń. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ernest dnia: 2014-12-28 23:23:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super firma godna zaufania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ratkowski jan dnia: 2014-03-02 19:39:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę można polecić każdemu z czystym sumieniem. Remont przebiegł bardzo szybko dzięki sumiennemu wykonywaniu wszystkich rzeczy. Bardzo dobra jakość wykonywanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-08-24 19:30:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, wszystkie prace wykonane zgodnie z oczekiwaniami. Jakość usług bardzo dobra, dbanie o detale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-08-10 15:11:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją