Opinie o Adwokat Janowska Dorota. Kancelaria adwokacka Lublin

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Janowska Dorota. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-026 Lublin Chopina 5 lok. 1
Telefon: Fax: 0815323435
Adres e-mail: dorota-janowska(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.lubelskiekancelarie.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, lublin, kancelaria, rozwód, odszkodowanie

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3565
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-10 11:42:27 

Opinie o Adwokat Janowska Dorota. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od sprawy spadkowej nie ma chyba lepszego fachowca. Dziękuję za kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: XY dnia: 2018-02-12 20:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem jaka jest konwencja wpisów, więc napiszę najprościej: jestem na TAK :) Trzy razy tak - kontakt, fachowosc, cena. Miło spotkac kogoś, kto się autentycznie przejmie sprawa, a nie ciągle patrzy na telefon lub zegarek lub na każde dodatkowe pytanie robi coraz bardziej cierpiąca minę. Jak ppomyślę ile wydałem na te wszystkie hrabiny zanim trafiłam tutaj... Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaska dnia: 2017-08-07 23:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super, bardzo miły kontakt. Adwokatka godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2017-01-27 14:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria niedroga. Bardzo dobry kontakt. Ja trafiłem do mężczyzny (chyba mąż), bo pani mecenas była akurat na zwolnieniu i mnie przekierowała. Dobry w umowach e-sklepów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2015-06-08 13:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zwyczaju brać udział w takich ankietach, ale nie lubię, gdy lansują się papugi - cwaniaki. A niestety kilku adwokatów z czołówki tego rankingu znam służbowo i jestem pewien, że opinie sobie piszą sami. Do rzeczy. Pani Janowska prowadziła mi sprawę cywilną. Nie znałem jej, a wybrałem, bo ktoś ze znajomych podał kontakt. Sprawdziłem też innych, ale dwie rzeczy zadecydowały o wyborze : a) nie rzuciła maksymalnych stawek, gdy dowiedziała się o jakie pieniądze chodzi w sprawie (niestety standard u większości mecenasów...) b) podeszła do sprawy rzeczowo i opisała mi wszystkie możliwe scenariusze, a nie zrobiła cyrku promocyjnego swojej osoby i swoich koneksji (jak znany mecenas M. lub S.). Sprawa zakończyła się pozytywnie, choć mam wrażenie, że sędziowie dostają jakieś dodatki za odraczanie rozpraw. Szczerze mogę polecić tę Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D. dnia: 2013-08-04 21:00:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Wszystko się udało tak jak rozmawialiśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2012-09-14 17:57:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój pierwszy kontakt z jakimkolwiek prawnikiem. Poszłam z obawami, bo różne rzeczy się słyszy od znajomych o adwokatach. A wszystko tutaj przebiegło bardzo sprawnie i skutecznie, no i niedrogo - warto polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-03-30 11:29:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją