Opinie o Termotechnika Piotr Dawid Cieszyn

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Termotechnika Piotr Dawid

Zawód: Serwisant 
Adres: Śląskie, Cieszyn
Telefon: 338525302 Kom. 502325118 Fax: 338525302
Adres e-mail: peter(małpa)dabro.com.pl
Strona internetowa:
NIP:
5481488181
Opis działalności: Autoryzowany Serwis Junkers na terenie powiatu cieszyńskiego, jastrzębskiegoi częściowo pszczyńskiego Słowa kluczowe: Autoryzowany Serwis Junkers Cieszyn Ustroń Wisła Skoczów Brenna Górki Jastrzębie Pawłowice Zebrzydowice

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2292
Data utworzenia profilu: 2012-07-23 14:06:43
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-23 14:06:43 

Opinie o Termotechnika Piotr Dawid

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny Fachowiec, zna się na rzeczy, kilka serwisów nie poradziło sobie z usterką, a tu zostało rozpoznana i naprawiona w kilka minut. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-17 11:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy czlowiek i dobry fachowiec.Korzystamy od lat.Tylko troche zawalony praca i trzeba czekac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2013-09-05 17:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat korzystamy z pomocy Pana Piotra i jestesmy zadowoleni. Fachowiec godny polecenia
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2013-02-21 20:09:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już kilka razy korzystałem z usługi Pana Piotra Dawida i nigdy nie zawiodłem się. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: I.Jaworski, Jastrzębie Zdrój dnia: 2013-01-29 17:03:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat korzystam z usług tego serwisu, nie mam zastrzeżeń - jest fachowo i w miarę szybko. Serwis jak to serwis, się ceni niestety, ale wiem za co płacę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Chłasko dnia: 2012-08-02 12:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nareszcie znalazłam porządnego fachowca,który widząc nie znającą się na rzeczy kobietę nie próbował mnie nabić w butelkę i wyciągnąć kasy.Facet od pieców z Jastrzębia kilka razy przyjeżdżał i ciągle były jakieś kłopoty i powtarzające się usterki,pan najwyraźniej sam nie wiedział co ma naprawiać a kasował mnie równo.Człowiek bierze faceta z polecenia (polecono mi go w Hydrauliku) ale najwyraźniej to jakiś ich znajomy pseudo złota rączka.Niestety nie mogę go znaleźć w internecie bo zaraz wysmarowałabym mu odpowiednią opinię.Polecam pana Piotra z Cieszyna lepiej brać autoryzowany serwis a nie jakiś domorosłych fachowców którzy suma sumarum i tak wychodzą drożej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-28 16:44:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją