Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EKO Andrzej Benduski

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Śląskie, Będzin Kościuszki 46-50
Telefon: 32 761 47 21 Fax: 32 761 46 70
Adres e-mail: eko(małpa)indeco.pl
Strona internetowa: http://www.meble-eko.pl
NIP:
6251216539
Opis działalności: Producent mebli na wymiar Słowa kluczowe: Szafy, zabudowy, meble kuchenne, meble z drewna

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 12x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 2x
Ceny usług: 100% niskie 5x 7x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 6979
Data utworzenia profilu: 2012-07-02 13:41:58
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-02 13:41:58 

Opinie o EKO Andrzej Benduski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie,terminy dotrzymane,skladanie kuchni poszlo bardzo sprawnie!Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: BDD dnia: 2018-07-04 16:51:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa bardzo profesjonalna, bez ściemniania wszystko mowione od razu. Pomoc przy wyborze koloru - świetna! Sylwia wielkie dzięki ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2013-11-21 15:45:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiednia jakość do ceny. Oczywiście można wybrać firmę której meble są znacznie lepsze jakościowo ale niestety trzeba zapłacić, a nawet taka nie gwarantuje bezproblemowego montażu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-22 23:31:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zanim napisze parę zdań o firmie, jakości jej usług oraz personelu, muszę się odnieść do komentarzy wystawionych na tym portalu. Z zaciekawieniem przeczytałem opinie wystawione przez klientów i musze stwierdzić, że niektóre sa zbyt przesadzone. Jeżeli ktoś narzeka na fronty, zawiasy itp. to tak naprawde jest sobie sam winien, od dawna wiadomo , że to co tanie to w większości szajs...(sa wyjatki), przy zamówieniu np. kuchni jestem w pełni przekonany że osoba przyjmująca zamówienie i projektująca dane meble na 100% przedstawia do wyboru fronty , blaty, zawiasy itd. Ludzie szukają oszczędności, ale nie tędy droga moi Państwo, nie na wszystkim da sie zaoszczędzić. Jeżeli ktoś chce kuchnie z b. wysokiej półki to jest salon na roździeniu i ceny kuchni zaczynaja sie od 20tys. w góre, a jak ktos chce zaoszczędzić polecam targ w będzinie ( producenci z radomska zrobię meble typu wieś tańczy wieś śpiewa) także wybór na dwóch skrajniach należy do Was. Miałem podobny dylemat w 2011r. i zanim zamówiłem kuchnie objeździłem troszeczke salonów ponieważ jestem wymagającą osobą. W końcu trafiłem do firmy EKO, początkowo w Dąbrowie Górniczej poznałem Pana (nie pamiętam imienia),ale gaduła wielka chcąca na siłe wcisnąć swój styl i wizje, to mnie trochę zniechęciło, tym bardziej że Pan się dużo przechwalał, pojechałem wiedz dalej na Kołątaja w Będzinie. W salonie przywitała mnie Pani o imieniu chyba Kamila, włosy zafarbowane w kolorze kasztanowym. No cóż Kobieta miła, usmiechnięta, ale fachowość na średnim poziomie w moim odczuciu ( a tak na marginesie nie wiem czy ta pani nie wystawia sobie sama opini, poczytajcie i moze wyciągniecie podobne wnioski;) ). I tak po długiej wędrówce trafiłem do M1 i tutaj ku mojemu miłemu zaskoczeniu poznałem przemiłą, uśmiechniętą i otwartą osobę o imieniu SYLWIA. Wsółpraca układała sie rewelacyjnie i profesjonalnie. Projekt kuchni został zmieniany licznymi poprawkami na moje życzenie, ąż stał się idelany o jakim myślałem. Po ok. 4 tyg. Panowie pzyjechali na montaż-bez zastrzeżeń, szybko, dokładnie, profesjonalnie. Co do właściela firmy-raz z nim rozmawiałem, konkretna rozmowa, słowny ułożony człowiek. Kuchnie mam ponad dwa lata, nic sie nie psuje, nie trzeszczy, nie zacina. Jestem bardzo zadowolony za rozsądne pieniądze kupiłem na prawde dobre meble z dobrych frontów i wyglądzie takim jaki chciałem. Polecam tą firmę, a jeżeli projektować to tylko u pani Sylwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-10-18 21:35:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam kuchnię u Pani Kamili w będzińskim salonie Dekor.Pani Kamila to bardzo profesjonalna, sympatyczna i niezwykle cierpliwa projektantka. Przedstawiła mi kilka opcji,była otwarta na wiele zmian.Samo rozmieszczenie kuchni i głębokość szafek jest bardzo korzystna. Wybór frontów i blatów, to już kwestia indywidualna.Jeśli chodzi o montaż kuchni, to trafiłam na Pana Radka, także bardzo rzetelnego i zdolnego pracownika.Ogólnie jestem zadowolona, choć z terminowością było różnie.Ceny przez każdego także mogą być oceniane różnie. Za całą pewnością mogę stwierdzić, że jeśli ktoś jest zainteresowany usługami tej firmy, to warto aby konsultował się z Panią Kamilą z będzińskiego Dekoru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: fronty, które przyszły uszkodzone, zostały wymienione.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-16 14:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pracy jaką wykonała firma Eco. Czas realizacji zgodny z umową, Meble wykonane dokładnie. Polecam. Centrum Handlowe M1 Czeladz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-13 21:30:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa. Projektant i wykonawcy bardzo profesjonalni. Współpraca z tą firmą to przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-12 12:13:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma uczciwa działająca szybko,sprawnie i dokładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-09-12 11:21:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w firmie kuchnię na wymiar i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Projektantka - pani Kamila z Dekoru w Będzinie idealnie zrealizowała moją wizję mebli oraz ich rozmieszczenie. Fronty są przepiękne i oryginalne (wręcz bajkowe - dokładnie tak jak sobie wymyśliłam) oraz solidnie wykonane. Wszystkie elementy dodatkowe współgrają idealnie. Zanim zamówienie zostało zrealizowane, mogłam przez cały czas liczyć na jej profesjonalizm i fachową poradę w razie wątpliwości. Montaż odbył się szybko, sprawnie i w terminie. Montażyści spisali się bardzo dobrze - nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Nie porównywałam cen z innymi firmami, ale wcale nie uważam, żebym przepłaciła. Poza tym meble są bardzo dobrze wykonane w porównaniu z tym, co niejednokrotnie widziałam u znajomych, a jakość też ma swoją cenę. Zdecydowanie polecam firmę EKO :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Santi dnia: 2013-05-17 12:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja kuchnia jest niezwykle pojemna, wygodna w użytkowaniu.Nie było problemów odnośnie terminów.Montarzysta bardzo twórczy starał się jak mógł by zniwelować krzywiznę ścian.Kontakt bez zastrzeżeń. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-16 08:32:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiona zabudowa w CHM1 Czeladź okazała się naprawdę dobrym pomysłem.Obsługa i projekt profesjonalny.Umowa sfinalizowana konkretnie i w miłej atmosferze.Czas realizacji bardzo szybki. Meble wykonane starannie i dokładnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dobra dnia: 2013-05-15 18:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mojej nieziemsko pięknej szafy zazdroszczą mi wszyscy ;) Została wykonana w firmie EKO, na wymiar, jako zabudowa części pokoju. Jest niezwykle pojemna, wygodna w użytkowaniu, drzwi są bardzo solidnie wykonane i sprawnie funkcjonują. Na froncie znajduje się piękny nadruk na szkle. Jest to wspaniały pomysł na nadanie pomieszczeniu nietypowego wyglądu, który może nawiązywać np. do zainteresowań czy osobowości mieszkańców. Projekt szafy wykonała pani Kamila Kądziołka, która idealnie wczuła się w klimat, jaki chciałam stworzyć w tym pokoju. Montaż nastąpił szybko i został wykonany fachowo. Polecam usługi firmy EKO :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Lady Arwen dnia: 2013-05-15 16:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiona zabudowa Indeco w terminie, co ważne - TANIEJ niż u konkurencji. Terminy jak wszędzie i dużo większy wybór materiałów. Szybki i profesjonalny montaż. Miła obsługa projektantów, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: oberschlesien dnia: 2012-11-12 12:28:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją