Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

E-paka Dariusz Chornicki

Zawód: transport  
Adres: Lubelskie, 21-400 Łuków Zimna Woda 3
Telefon: 25-755-14-48 Kom. 795-700-027 Fax: 25-755-14-48
Adres e-mail: dariusz.chornicki(małpa)epaka.pl
Strona internetowa: http://epaka.pl/
NIP:
8252013704
Opis działalności: Obsługa kurierska i logistyczna Słowa kluczowe: kurierka, logistyka, kurierzy

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 75% wysoka 6x 2x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x 1x
Ceny usług: 60% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4632
Data utworzenia profilu: 2012-04-19 15:09:03
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-19 15:09:03 

Opinie o E-paka Dariusz Chornicki

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga na tą firmę, faktury weryfikacyjne zawyżone, bez potwierdzenia, naciągacze!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: beznadziejnie
Opinia dodana przez: Mich dnia: 2017-10-12 15:43:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potraktowali mnie bardzo nie profesjonalnie. Po wypełnieniu wymiarów i wagi co się zgadzało przyjechał kurier DPD który też nie zgłosił zastrzeżeń. Koszt wysyłki to 25zł Doliczona została dodatkowa opłata z racji owinięcia folią typu stretch 23zł. + koszty usługi epaka 10zł Całość 58zł i nie można było nic zrobić bo po prostu z systemu wystawiali faktury do zapłaty. Najlepiej z nimi nie zaczynać. Nie polecam nikomu. Od tego momentu przerzuciłem się na InPost (nie reklamuję) ale przynajmniej Polska firma i wspieram swoich.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie można się było nawet dodzwonić
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-10 11:48:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I ja tez jestem zadowolony:P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kriss dnia: 2014-07-06 11:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie Chorniccy D. oraz R. są osobami wykształconymi, posiadają odpowiednie kwalifikacje i certyfikaty do prowadzenia firmy.Można im zaufać. Polecam firmę EPAKA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Na wysokim poziomie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-09 11:03:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybkie pobrania (ogromny plus), niska cena i calkiem niezła doręczalność w 24 h. polecam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: sprawna i fachowa
Opinia dodana przez: Nik dnia: 2013-01-30 22:11:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracujemy już prawie rok, żadnych zarzutów, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jak w każdej firmie kurierskiej
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-04 11:01:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko w jak najlepszym porządku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-20 00:39:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam korzystam z usług tej firmy i nigdy nie mialam zastrzezen pelna kultura wśród pań i pomoc i niewiem skad sie wzieły takie opinie chyba od konkurentów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mika dnia: 2012-10-30 07:46:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją