Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Durobed Ciechanów

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi Posadzkarz 
Adres: Mazowieckie, 06-400 Ciechanów 17 Stycznia 16/16
Telefon: 23 672 31 58 Kom. 664 962 212 Fax: 23 672 31 58
Adres e-mail: durobed(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.durobed.pl
Opis działalności: Wykonywanie specjalistycznych posadzek przemyslowych zakres dzialania caly kraj Słowa kluczowe:

Ocena: 54% pozytywna 6x 5x

Jakość usług: 42% wysoka 3x 4x
Terminowość: 37% bez zastrzeżeń 3x 5x
Ceny usług: 25% niskie 1x 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2094
Data utworzenia profilu: 2011-03-18 19:44:03
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-24 14:02:04 

Opinie o Durobed Ciechanów

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Te wszystkie opinie pozytywne to szef nam kazal pisac Piotr
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-04 23:04:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsluga , kompleksowa obsluga. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Adamiak dnia: 2012-08-20 12:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i kompleksowa obsluga. Dobry kontakt z przedstawicielem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grzelak dnia: 2012-02-24 13:55:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ! Firma w pęłni profesjonalna obsluga kompleksowa.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: KYVI dnia: 2011-12-27 11:56:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Robert Płócienniczak właściciel, firmy DUROBED. Firma nieuczciwa, nierzetelna i nieterminowa. Zakupił towar do posadzek i nie zapłacił do dnia dzisiejszego (ponad 200 dni).Sprawa w sądzie.OSTRZEGAM WSZYSTKICH którzy zamierzają robić z nimi jakiekolwiek interesy, zamawiać ich usługi-ZASTANÓWCIE SIĘ DWA RAZY czy warto, bo odzyskanie straconych pieniędzy potrwa długo.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Dostawca dnia: 2011-11-03 10:46:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest partacz ! Zatrudnia ludzi na czarno i z "łapanki". Posadzka jest nie równa (odkształcenia od -15mm do +25mm)nie jednolita barwa, a jeżeli zgodzicie się na ich materiały, to wsypią wam 0,5 posypki na m2 a powiedzą że poszło 5kg. Wystarczy porozmawiać z jednym pracownikiem na "boku" to aż wam się żal zrobi !!!!! Ostrzegam omijajcie tą firmę z daleka
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 2011-10-10 21:53:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo nieterminowa.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma co liczyć
Opinia dodana przez: Gamtech dnia: 2011-09-27 09:12:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma terminowa, konkretna. Przedstawiciel profesjonalny. Polecam wszystkim
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-19 11:38:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie płaci za zakupiony towar !!Ostrzegam przed robieniem interesów firmą DUROBED.Piszę to z pełną odpowiedzialnością.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-21 22:00:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ! Firma w pelni profesjonalna obsluga w pelni kompleksowa.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Radoslaw F. dnia: 2011-06-13 10:20:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pelna profesjonalna realizacja i profesjonalna obsluga przez wykwalifikowanych pracownikow.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2011-03-18 19:45:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją