Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Deja Vu Salon Urody

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Podlaskie, 15-668 Białystok Upalna 15 /6
Telefon: 85 661 48 01 Kom. 795 229 888
Adres e-mail: dejavu.salon.urody(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.dejavu-uroda.pl
Opis działalności: Zakres w dziedzinie Fryzjerstwa i Kosmetyki Słowa kluczowe: Fryzjer Kosmetyczka Deja VU Salon Urody

Ocena: 87% pozytywna 21x 3x

Jakość usług: 91% wysoka 21x 1x 2x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 19x 2x 2x
Ceny usług: 50% niskie 2x 18x 2x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 5245
Data utworzenia profilu: 2012-01-12 21:50:19
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-12 21:50:19 

Opinie o Deja Vu Salon Urody

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na Białystok online salon opisuje swoje fryzjerki jako osoby z "wieloletnim doświadczeniem". Jestem rozczarowana, gdyż to nie możliwe ze te młode twarze mają WIELOLETNIE doświadczenie w swoim zawodzie. Oprócz kosmetyczki, która widać ze się zna na tym co robi to pozostałe panie "fryzjerki" pracują na odpierd*l... Nie dbają o Cudze włosy. Dodatkowo jestem rozczarowana ich organizacja. Umówiłam się na Godzinę 11 a zostałam przyjęta o godzinie 12 bo ktoś umowil dla tej samej fryzjerki klientke na Godzinę 10 z wymagającym dużo czasu uczesaniem weselnym!!(ja też miałam wesele i dużo przygotowań - nie bez powodu umówiłam się na 11 a nie później..) Mam wrażenie ze pracują na czas nie dbając o włosy klientek... Byle szybciej. Jedyne włosy ktore potrafią zrobić dobrze nie niszcząc ich to chyba tylko szefowej... Jak chcecie się podlizywac górze to powinnyście robić tak żeby wszyscy klienci wychodzili zadowoleni. Wcale mnie nie dziwi ze widzę tu opinie ze ktoś ma włosy spalone. Zero profesjonalizmu. Oczywiście nie mowie to o wszystkich Paniach bo miałam do czynienia tylko z dwoma młodymi. W każdym razie jedyna osoba która wydała mi się profesjonalną osoba jest makijazystka moim zdaniem jako jedyna zna się na tym co robi! Pozdrawiam i nie polecam młodych fryzjerek. Salon na tak wysokim poziomie powinien posiadać naprawdę DOSWIADCZONE starsze fryzjerki.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda_27 dnia: 2016-01-30 17:23:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła i sympatyczna obsluga chodze tam od roku i za kazdym razem wychodze w pełni zadowolona ,kolorek piękny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anekasa dnia: 2013-10-15 15:01:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziłam tam po ponad rok na balejaż, włosy zostały tak spalone,że fryzjerka w Warszawie nie mogła się nadziwić jak można tak zniszczyć włosy.Jak jej powiedziałam, że siedziałam w foli pod nawilżaczem to doznała szoku. Moje włosy zostały zaparzone. Po dziś dzień mam tego efekty a nie chodzę tam od września. Masakra. Ale najgorsze jest to, że fryzjerka widząc efekt swojej pracy nawet się do tego nie przyznała.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Giovanna dnia: 2013-06-20 13:41:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w salonie jest bardzo fajna atmosfera dziewczyny zawsze usmiechniete i dobrze pracuja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-10 10:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon fryzjerski no i mają nawet kosmetyczkę za jednym zamachem.;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-14 16:00:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon polecam;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-09-30 18:01:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ale ktoś się uwziął na salon, już nawet wiem kto... Pani z wizaz.pl też podszywa się pod inne osoby i plotkuje o salonie wystawiając na każdym kroku negatywne opinie, Bardzo nie ładnie bardzo... należałoby zająć się swoim życiem a nie uprzykrzać życie innym ludziom .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-25 11:09:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam widziałam i stwierdzam że sami sobie wystawiają opinie oj nie ładnie ,pozwólcie klientom to zrobić .Więc potwornie plotkarska ekipa komentują a raczej obgadują klientki ,które wychodzą z salonu i gdyby nie to może bym wróciła .bo usługa ujdzie w tłoku ,ale niestety nie chcę mieć tyłka obmytego przy obcych osobach .i tak skreślam to miejsce i szukam dalej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Weronia dnia: 2012-07-21 17:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialny salon urody POLECAM wszystkim Paniom!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-06 11:42:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon w Białymstoku fryzjersko-kosmetyczny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-31 18:01:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon fryzjerski polecam wszystkich Paniom 10/10
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-29 22:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały salon fryzjerski 10 na 10 daje byłam ogromnie zadowolona z fryzury!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-24 12:43:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy Fryzjer w Białymstoku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-23 08:03:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracują z marką Wella bardzo dobre kosmetyki i usługi też mają na wysokim poziomie bardzo ekskluzywny salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-22 17:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój ulubiony salon urody w Białymstoku Deja VU!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-21 22:07:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie salon urody Deja Vu , współpracują z marką kosmetyków Wella które uwielbiam .... super luksus i człowiek wychodzi bardzo ale to bardzo usatysfakcjonowany i szczęśliwy Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-20 12:03:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon często tam witam i do mojej ukochanej fryzjerki :) Salon Deja Vu 100% satysfakcji!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-19 18:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządny Fryzjer wykwalifikowane Fryzjerki i bardzo dobrze strzyżą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-18 11:49:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio malowałam włosy i obcinałam w Deja Vu, wyszłam bardzo zadowolona :) serdecznie polecam wszystkim Paniom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-17 06:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!!!! Jestem stałym bywalcem w salonie DEJA VU fryzjerki są naprawdę profesjonalne i pięknie strzygą polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-16 18:29:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowy salon na bardzo wysokim poziomie serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-15 13:15:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialny salon Fryzjerski polecam moja ukochana fryzjerkę Iwonkę ale zapewne inne też są wspaniałe, W salonie mieści się również salon kosmetyczny więc również na pewno sprawdzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-14 11:50:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ale to bardzo fajny salon Fryzjerski jak ktoś wcześniej napisał atmosfera boska... Fryzjerki też elegancko ścinają bardzo wyszłam zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gal Anoni dnia: 2012-01-13 10:38:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła atmosfera fryzjerzy wykwalifikowani i zdeterminowani byłam szaleńczo zaskoczona takim wspaniałym doradztwem i obsługą klienta ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-12 21:51:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją