Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Deja Vu

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Podlaskie, 15-668 Białystok Upalna 15 /6
Telefon: 85 661 48 01 Kom. 795 229 888
Adres e-mail: dejavu.salon.urody(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.dejavu-uroda.pl
Opis działalności: Salon Urody Deja Vu Fryzjersto i Kosmetyka Słowa kluczowe: Fryzjer Kosmetyczka Salon Urody Deja VU

Ocena: 89% pozytywna 17x 2x

Jakość usług: 94% wysoka 17x 1x 1x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 17x 1x
Ceny usług: 0% niskie 17x 1x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 2914
Data utworzenia profilu: 2012-01-05 21:43:25
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-05 21:43:25 

Opinie o Deja Vu

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamiast podcięcia końcówek włosy obcięte 10 cm i potwornie wystopniowane, fryzjerka wogółe nie słucha tylko robi to co sama uważa za słuszne bo " włosy zniszczone". Nierówna linia włosów, włosy wycieniowane za dużo i nierówno!
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-03 08:28:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pewno sami sobie nie wystawiają opinii tylko została udostępniona właśnie ta stronka na profilu fejsbukowym i ludzie pisali co uważają wiec jeżeli ktoś się nie interesuje to najlepiej aby się nie wypowiadał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-25 11:05:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a nie znudziło się tak jeszcze przez kilkanaście dni pod rząd wystawiać sobie opinie i to niezasłużone moim zdanie .A wiec uzasadniam swoja to kurnik plotkarski w którym obmywa sie d... klientom i innym fryzjerom przy klientach .to niesmaczne i nie profesjonalne .usługi też wiele pozostawiają do życzenia ,fryzjerki totalnie nie słuchają życzeń klientki i robią co uważają .i takiej ilości lakieru do włosów nie miałam na głowie nigdy w życiu wałkował mi się na włosach i dopiero po trzecim myciu udało mi się tę żywicę wyszorować .jeden wielki koszmar na miejscu właścicieli wzięłabym za d... te darmozjady bo wstyd naprawdę
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: nina dnia: 2012-04-30 21:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonały salon kosmetyczny i świetna kosmetyczna polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-31 18:00:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa i fachowe doradztwo wspaniały salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-29 22:41:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa klienta gorąco polecam ten salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-24 12:41:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam bardzo dobry salon kosmetyczny 10/10
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-23 08:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry salon kosmetyczny polecam wszystkim Paniom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-22 17:30:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon urody w czołówce salonów w Białymstoku serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-21 22:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna Kosmetyczna serdecznie polecam również Panią Magdę jak i cały salon Deja VU.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-20 12:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrawiam serdecznie Panią Magdę świetna kosmetyczka ;) jak i cały salon Deja VU!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-19 18:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały salon uwielbiam tam przebywać i zabiegi kosmetyczne Pani Magdy polecam pozdrawiam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-18 11:47:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Polecam Salon Urody Deja Vu, miła atmosfera bardzo ładne wnętrze oraz standardy usług na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-17 06:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon kosmetyczka i fryzjerki bardzo dobre.. salon na 100% godny polecania dla wszystkich!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-16 18:27:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyczką w salonie jest Pani Magda bardzo urocza kobietka, widać , że robi to co lubi :) Jestem stałą klientką;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-15 13:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialny salon Fryzjerski polecam moja ukochana fryzjerkę Iwonkę ale zapewne inne też są wspaniałe, W salonie mieści się również salon kosmetyczny więc również na pewno sprawdzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-14 11:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kosmetyczka w Białymstoku ;) Paznokcie i zabiegi na twarz rewelacyjne czułam się młoda i piękna;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-13 10:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo super salon naprawdę poleca wspaniała atmosfera a wykonana praca wspaniała byłam ogromnie zadowolona:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2012-01-12 21:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: inna dnia: 2012-01-05 21:44:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją