Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AZ CARS Steczko Maria

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa Mechanik 
Adres: Małopolskie, 32-061 Przeginia Duchowna 88A Rybna Przeginia Duchowna 88/a
Telefon: 122673773 Kom. 501184084
Adres e-mail: azcars.biuro(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.regeneracjabelekkrakow.pl
NIP:
944-174-61-53
Opis działalności: Regeneracja belek tylnego zawieszenia do samochodów francuskich Słowa kluczowe: regeneracja belek partner berlingo xsara saxo 206 azcars regeneracja tylnej belki

Ocena: 100% pozytywna 99x

Jakość usług: 100% wysoka 99x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 97x
Ceny usług: 100% niskie 96x 1x
Ilość opinii w serwisie: 99
Ilość odsłon profilu firmy: 7918
Data utworzenia profilu: 2011-11-02 18:24:09
Data ostatniej aktualizacji: 2011-11-02 18:24:09 

Opinie o AZ CARS Steczko Maria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Godna Zaufania. Certyfikaty, które zaobserwowałem w biurze o czymś rzeczywiście świadczą. Rzeczowo, terminowo i ceny przystępne. Warto polecać dalej tą firmę. Jestem bardzo usatysfakcjonowany z usługi i kiedy będzie taka potrzeba z pewnością do nich wrócę. Pozdrawiam sympatyczny personel firmy AZCARS
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek Kraków dnia: 2019-08-21 22:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając wpisy na temat AZ CARS nie jestem zaskoczony tak wieloma pozytywnymi opiniami, ponieważ to wszystko prawda. Dobrzy fachowcy, znający się na rzeczy, z szacunkiem podchodzą do klienta i naprawdę rzetelnie pracują. Ustalona cena za usługę się nie zmieniła. Wymiana tylnej belki - w moim przypadku do samochodu Peugeot 206 CC trwała ok 2 godzin. Poczekalnia jest mega - urządzona we wspaniałym awangardowym, klimatycznym stylu, altanka super! Jednym słowem wszystko na wielki Plus. Będę tzw. "pocztą pantoflową" was polecał i życzę wszystkiego dobrego. Oby wszystkie firmy działały w taki sposób jak wy! Pozdrawiam i dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2019-08-05 23:19:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma polecam. Jestem po usłudze wymiany tylnej belki w Renault Megane. Po dwóch godzinach auto było zrobione. Sympatyczni ludzie i dobrzy fachowcy. Z pewnością będę dalej rekomendował i polecał innym znajomym, bo na prawdę warto. Pozdrawiam Norbert - od niebieskiego Renault Megane :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbert Skawina dnia: 2019-07-02 14:52:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisuję się pod wszystkimi opiniami przedmówców. Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Wystawiam opinię dopiero teraz ponieważ minęło już kilka miesięcy, od kiedy zregenerowałem w AZ Cars belkę do Peugeota 206. Nie mam żadnych zastrzeżeń wymieniona belka- bez zarzutów. Nie wystawiam często opinii ( z braku czasu i zbyt małego obycia w internecie). Uznałem jednak, że tą firmę muszę zaopiniować i tym samym zarekomendować, ponieważ to naprawdę fachowcy. Pozdrawiam całą firmę, a niezdecydowanym, szczerze polecam, nie zawiedziecie się. Edward G.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edward Kraków dnia: 2019-06-15 14:21:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firmę AZ CARS- bardzo rzetelna firma, usługi na wysokim poziomie, ceny ok. Regenerowałem belkę w Renault Scenic i jestem bardzo zadowolony. Wszystko przebiegło sprawnie i po niecałych 2 godzinach belka została wymieniona. Polecam i pozdrawiam pracowników - szczególnie sympatyczną Panią Marię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Kalinowski dnia: 2019-06-11 17:19:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma! Robiłem u nich belkę do Peugeota 306 Kombii i w Peugeot Partner. Jestem bardzo zadowolony, wszystko poszło sprawnie, wymiana trwała niecałe 2h. Teraz auto gotowe na zimę, szczerze polecam. Ceny ok, obsługa uprzejma i moim zdaniem firma godna zaufania i polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał R. dnia: 2018-11-30 15:29:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze Polecam i podpisuję się pod wcześniejszymi komentarzami. Jestem bardzo zadowolony z usługi, jakości i podejścia do klienta zarówno przez pracowników jak i szefostwo! Duży pozytyw dla was, będę polecał!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Dreliński dnia: 2018-09-28 23:03:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałem w AZ CARsie belkę do Renault Megane - jestem bardzo zadowolony firma naprawdę na medal, ceny korzystne polecam. Pozdrawiam pracowników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip Czapliński dnia: 2018-05-24 23:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto polecić firmę AZ CARS osobom, które oczekują wysokiej jakości i przystępnej ceny. Moim zdaniem AZ CARS to firma bardzo rzetelna. Jestem bardzo zadowolony z ostatniej wymiany belki tylnego zawieszenia do Citorena Berlingo. Dowiedziałem się o AZ CARS od polecenia przez mojego znajomego, który jest ich stałym klientem i jak powiedział zawsze ma pewność, że w AZ CARS wykonają naprawę na czas. Solidnie, terminowo, do tego w oparciu o najwyższej jakości sprzęt i odpowiednie doświadczenie mechaników. Reasumując w 100 procentach można im zaufać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Głuszyński dnia: 2018-03-28 13:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam AZ CARS, świetna firma, bardzo dobrzy fachowcy!!! Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Janicki dnia: 2018-03-25 21:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Az Cars, dzisiaj wymieniałem u nich belkę do Peugeota 206, wielki pozytyw!!! Sprawnie, ceny przystępne i adekwatne do usługi. Mili pracownicy i świetni fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2018-02-03 21:57:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo konkretna! Jestem bardzo zadowolony i wszystkim polecam właśnie AZ CARS - bo ceny bardzo ok, wymiana belki możliwa na miejscu w bardzo krótkim czasie (niecałe 2h) i przede wszystkim widać, że znają się na tym co robią i robią to bardzo dobrze, sprawnie i dokładnie. Naprawiałem belkę do Peugeota 206 kombi. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-31 00:56:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę AZ CARS - to prawdziwi ambitni fachowcy, znający się na rzeczy. Ceny bardzo korzystne i usługi na bardzo wysokim poziomie! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Mrozowski dnia: 2017-12-08 00:39:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, wszystko wygląda tak jak w poniższych komentarzach. Regenerowałem u nich belkę do Xsary Picasso i jestem bardzo zadowolony. Czas wymiany ok 2 godziny cena bardzo atrakcyjna razem z montażem 900 zł!!! na warunki około małopolskie i standardy w innych firmach cena współgrająca z jakością usługi. Dodatkowe plusy : świetnie urządzona barwna retro poczekalnia i pyszna kawa! Pozdrawiam Panią właściciel i pracowników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Piekarski dnia: 2017-11-09 22:56:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam jak najlepsze zdanie o tej firmie. Działają sprawnie, mają atrakcyjne ceny i poważnie podchodzą do swojej pracy. Regenerowałem u nich belkę do Peugeota 206 kombi, a w najbliższym czasie planuję wymienić belkę w Citroenie Berlingo. Polecam usługi firmy AZ CARS
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Sendorek dnia: 2017-08-23 12:26:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma na medal, widać, że fachowcy bo cały czas u nich ruch. Przystępne ceny i fachowa obsługa. Należy się pochwała dla całej firmy AZ CARS, dobry fachowiec-mechanik jest dzisiaj w cenie. Gorąco polecam! Robert
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Kaszowski dnia: 2017-08-11 18:02:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia jak najbardziej się należy! Wszystkim gorąco polecam tę firmę. Usługi bardzo profesjonalne, osobiście wymieniałem w AZ CARS dwa razy belkę do Renault Scenic oraz do Peugeota 206 Cabrio. Jestem bardzo zadowolony usługą i jakością pracy w tym zakładzie. Wszystko na bardzo wysokim poziomie, z resztą sami się przekonacie, jak ich odwiedzicie. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon Fic dnia: 2017-06-30 01:32:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i godna zaufania firma, wracam do nich już drugi raz i polecam wszystkim, którzy chcą wymienić tylną belkę, ceny ok i przede wszystkim mechanicy są dokładni i terminowi!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Kraków dnia: 2017-01-26 15:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna Firma, solidna, naprawiałem u nich belki kilkakrotnie, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2016-11-27 16:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim polecam firmę AZ CARS. Firma solidna i godna zaufania. Wymieniam u nich belkę do peugeota xsary picasso i jestem bardzo zadowolony! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: katarzyna_kuznicka@interia.pl
Opinia dodana przez: Krzysztof Kraków dnia: 2016-02-26 17:02:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania! Usługi na bardzo wysokim poziomie, ceny atrakcyjne. Wymieniałem u nich belkę do Peugeota 206, wymiana trwała niecałe 2h. Polecam firmę AZ CARS!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Świątniki Górne dnia: 2016-02-16 17:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER WYKONANA USŁUGA -KOZAKI!!! jestem pełen podziwu,dodaje cegiełkę choć z początku byłem troszkę sceptycznie nastawiony do tych wszystkich pozytywnych komentarzy!! Pozdrawiam chłopaki:) pan z obgryzionego Partnera z panoramą :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Mietek dnia: 2015-09-03 09:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma na medal! Zgadzam się ze wszystkim o czym pisali przedmówcy. Fachowa, konkretna firma i się na rzeczy ludzie, którzy ją tworzą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Staszek Wieliczka dnia: 2015-08-12 00:23:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży pozytyw dla AZ CARS, fachowa firma, konkretna, polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz/Tarnów dnia: 2015-08-02 20:08:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez dwóch zdań fachowcy, znają się na tym co robią i robią to celująco. Szczerze Polecam wszystkim. Chcesz wymienić belkę w swoim samochodzie Jedź do AZ CARS, a jestem przekonany, że będziesz w 10000 procentach zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek Kraków dnia: 2015-05-09 01:16:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram w stu procentach przedmówcę. Ja robiłem w AZ CARS belkę do Saxo też moje auto nie jest pierwszej młodości- zaryzykowałem umówiłem się na montaż belki 2h i jestem bardzo zadowolony. Będę Państwa polecał. Szanowni Państwo jeżeli coś jest nie tak z belką przyjeżdżajcie do AZ CARS jest to fachowa i przyjazna klientowi firma. Bez "owijania w bawełnę", znają się na tym co robią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-12 21:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Napisze tak peugeot 205 to wbrew pozorą już dziadziuś ale bardzo sympatyczne auto, jak wiadomo Francuz belka skretna... Rocznik 89 ( mój )miała prawo paść . Obdzwonilem pół Polski i słyszałem tylko zdziwienie mechaników propozycje poszukania czegoś na zlomie padła nawet propozycja abym wyzlomowal już auto bo nikt takiej belki nie zrobi bo nie ma do tego już części bo jest to nieopłacalne . AZCars WIELKIE DZIĘKI napisze tyle jeden telefon,ustawienie terminu,3godziny naprawy 800zl i jestem usatysfakcjonowany!!! profesjonaliści !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pan starszy od dwieście piątki dnia: 2015-03-01 13:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna uwagi i polecenia! Jedźcie do nich jak macie problem z tylną belką, bardzo dobrzy fachowcy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek Krak dnia: 2015-01-29 00:02:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim polecam tą firmę. Ceny adekwatne do usług, które są na świetnym poziomie. Naprawa trwa tak jak pisali przedmówcy 2,5h. Solidnie, fachowo warto polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-06 19:42:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Fachowo, solidnie, korzystnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient Peugeot 206 dnia: 2014-12-08 22:56:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo konkretna, ceny korzystne i firma przyjazna klientowi. Bardzo miła obsługa. Czas oczekiwania na usługę, tak jak w komentarzach ok 2h. Polecam wszystkim tą firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Mikrut dnia: 2014-12-02 13:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem was i znalazłem. Należy wam się pochwała : Konkretna firma, ceny bardzo przyjazne, perfekcyjna obsługa! Wszystkim Polecam AZ CARS!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Mieszczański Oświęcim dnia: 2014-10-31 23:18:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!! Wszystko tak jak być powinno!!! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: 206RC dnia: 2014-09-15 22:15:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę dużo pisał, po prostu fachowcy! polecam wszystkim tą FIRMĘ!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad Kraków dnia: 2014-09-15 17:13:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma! Jestem na prawdę miło zaskoczony, wszystko się zgadza z tym co usłyszałem przez telefon: cena, czas wykonania usługi itd. Pozdrawiam Panów mechaników, bo wykonali kawał dobrej roboty:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław Nowy Sącz dnia: 2014-08-21 00:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę AZ CARS - prawdziwi fachowcy!:) Robiłem u nich belkę do Citroena Berlingo HDI,a po wakacjach zrobię belkę w samochodzie córki do Xary Picasso. Pozdrawiam załogę AZ CARS i przemiłą szefową Panią Marię!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Żywiec dnia: 2014-08-12 22:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy! bez ściemy i na czas - tak opisałbym AZ CARS. Warto tam jechać i naprawić belkę i co ważne, wymiana belki trwa 2h a nie kilka dni tak jak się dowiedziałem w jednym z warsztatów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek Krk dnia: 2014-08-10 23:07:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę, usługi na bardzo wysokim poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek Rzeszów dnia: 2014-07-23 00:55:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam jestem świeżo po montażu belki do Peugeota 306. Az Cars to profesjonaliści wszystko było jasne na początku wycena zgadzała się z cena finalną, bez żadnych sztuczek czas również jak pisał przedmówca mniej niż 2h i autko mi teraz hula:) Nie dziwię się, że trzeba umawiać się konkretnie na godzinę, bo jak fachowcy znają się na rzeczy to i jest ruch w interesie, dziękuje Państwu, pozdrawiam Zbigniew.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Chrzanów dnia: 2014-07-11 01:37:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich fachowców warto polecać :)wszystko zgodnie z ustaleniami czas oczekiwania mniej niż dwie godziny,i co ważne widzę co wkłada mechanik pod auto.Dziękuję Panowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard Jaworzno dnia: 2014-06-17 14:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Firma godna zaufania i uwagi - profesjonalna obsługa i naprawdę korzystne ceny i solidne wykonanie usługi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard Więcławski dnia: 2014-05-24 14:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko jak najbardziej na wysokim poziomie. Polecam firmę AZ CARS - fachowo i konkretnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon Krzywaczka dnia: 2014-05-22 10:39:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać nic ująć zajefajnie!!!?? Azcars jeśli masz klops z belką w małopolsce wal tylko do nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pttk Żywiec dnia: 2014-05-12 23:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem przez internet w AZ CARS belkę do Peugeota 306, jestem bardzo zadowolony, towar zgodny, belka wygląda elegancko jak nowa! polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Gdynia dnia: 2014-04-14 16:24:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Polecam wszystkim firmę AZ CARS, bardzo korzystne ceny, samochód miałem do odboru w tym samym dniu. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław Kraków dnia: 2014-04-10 17:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi firmy na bardzo wysokim poziomie, profesjonalnie i korzystnie cenowo - polecam! Ryszard Kraków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bart_bedi@wp.pl
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2014-03-27 16:35:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę!, pozdrawiam pracowników
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2014-03-11 19:35:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę AZ CARS. Świetni fachowcy... polecam ich usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian Kraków dnia: 2014-02-26 13:18:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrawiam fachowców z AZ CARS! firma godna polecenia, solidni, terminowi i bardzo korzystne ceny!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian Zabierzów dnia: 2014-02-23 13:31:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim usługi AZ CARS, naprawdę Godni Polecenia! terminwo, fachowo i przystępne ceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan Milewski dnia: 2014-02-13 14:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw dla firmy! Super pod względem jakości usług, ceny i też podejścia do klienta!Teraz już wiem dlaczego mają tak wiele klientów...:) pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-01-24 23:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najlepiej oceniam tę firmę. Jestem bardzo zadowolony z usługi regeneracji belki do Renault Laguna. Cała usługa trwała ok 3h i wszystko jest teraz super. Pozdrawiam pracowników! Mariusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Żemko dnia: 2014-01-17 15:31:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym teraz podziękować pracownikom Az Cars'a za super wykonaną robotę! Jeszcze nigdy nie miałem okazji spotkać tak profesjonalnych ludzi! Dzięki, że jesteście będę was wszystkim polecał, a Autko śmiga....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław Madej Zakopane dnia: 2014-01-13 21:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług tejże firmy. Wywiązali się wzorowo. Pozdrawiam i życzę wielu tak tak jak ja zadowolonych klientów. Radosław
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosław dnia: 2013-12-28 14:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdy, kto zastanawia się nad skorzystaniem z usług AZ CARSa szczerze polecam, jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni Panowie mechanicy wymieniali nam belki w Citroenie Berligo i Peugeocie 306 - wszystko załatwiliśmy w jeden dzień, właściwie w kilka godzin. Na prawdę profesjonalna i godna polecenia firma! Pozdrawiamy Agnieszka i Robert Nowy Sącz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-19 12:10:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę, naprawdę warto skorzystać z ich usług, pełen profesjonalizm i nie żałuję, że musiałem jechać do nich z Warszawy - bo Panowie zrobili naprawę "w trymiga", a u mnie w Wa-wie nie dość, że ceny kosmiczne to jeszcze auto na na 3 dni chcieli.. Pozdrawiam panów mechaników:) Przemek Warszawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek Warszawa dnia: 2013-12-11 23:43:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzeczywiście WZOROWA!, znają się na rzeczy, wstępna wycena usługi przez telefon zgadzała się z kwotą zapłaconą finalnie. Naprawa trwała dokładnie 2.15h, a dla porównania w innym warsztacie w Krakowie mechanik powiedział mi, że muszę zostawić mu auto na min. jeden dzień. Jestem bardzo zadowolony, obiecałem, że pochwalę firmę AZ CARS na tej stronie, także bardzo dziękuje, mam sprawne i bezpieczne Autko przed zimą! Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Jałoszyński Skawina dnia: 2013-12-04 00:39:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER FIRMA, POLECAM JARRO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JARRO dnia: 2013-11-27 22:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona serdecznie ich polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie korzystałam
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-11-09 08:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie znalazłem stronkę dot. opinii na temat AZ CARS, Panowie, obiecałem, że was pochwalę w internecie... Chcesz wymienić belkę w swoim aucie nie zastanawiaj się jedź do AZ CARS'a w Przegini Duchownej faceci znają się na rzeczy i naprawiają auto jak w reklamie pewnego banku "Chybcikiem" i dokładnie co najważniesze! pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek Warszawa dnia: 2013-09-11 02:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!! SOLIDNIE!!! FACHOWO!!! TERMINOWO!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Kraków dnia: 2013-08-30 22:12:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma, warta polecenia. Fachowa wycena i fachowa obsługa. Wszystkim zastanawiającym się polecam. Przekonałem się na własnej skórze, że co tanio to drogo naprawiałem belkę niedawno w jednym warsztacie i niestety nie zrobiłem nawet 500 km, a belka znów była zepsuta. Panowie z AZ CARS od razu wyjaśnili mi dlaczego belka znów się zepsuła.. ponieważ w ogóle nie została naprawiona tylko do jej środka nawalono kilo towotu. Teraz mam pewność, że mam dobrze zrobioną usługę i co więcej mam 2 lata gwarancji. Dziękuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard Koczowski Nysa dnia: 2013-08-26 22:37:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: porzadny i solidny fachowiec,auto po wymianie tylnej belki w partnerze dwa lata temu jak rowniez po wymianie wydechu sprawuje sie bez zarzutu i z tej okazji jade dzisiaj do p.Wojtka na drinka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stanislaw szczygiel dnia: 2013-08-17 10:54:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Trans Alt dnia: 2013-07-08 11:39:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tą firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomass dnia: 2013-07-03 17:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Usługi na bardzo wysokim poziomie, jestem bardzo zadowolony, polecam. Ja naprawiałem belkę w Citroenie Berlingo a namiary dostałem od znajomego i potwierdzam. Faceci znają się na rzeczy. Firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Kraków dnia: 2013-07-02 17:18:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretni fachowcy pracują w tejże firmie. Sam doświadczyłem, że starają się doradzić z korzyścią dla klienta. Naprawiałem u nich belkę do Citroena Berlingo, naprawa trwała niecałe 2h. Jestem bardzo zadowolony. Namiary na AZCARS'a dostałem od znajomego, który też był bardzo zadowolony, warto korzystać z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-13 14:47:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałem w AZCARS belkę w swoim peugeocie i hula jak trzeba. Już umówiłem się na kolejny montaż. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim ich usługi - tanio-fachowo-szybko:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek Wizzar dnia: 2013-06-04 01:04:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa firma, usługi na bardzo wysokim poziomie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 16:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniają belkę jak na pit stopie, POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :)))) dnia: 2013-05-08 21:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma, dobre ceny, usługi na wysokim poziomie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysiek KRAKÓW dnia: 2013-04-09 17:09:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma co gadać wiele... po prostu fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek Kraków dnia: 2013-03-20 23:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna uwagi, działają profesjonalnie. Regenerowałem ostatnimi czasy u nich dwie tylne belki do Renault Laguny i Citroena Berlingo. Jestem bardzo zadowolony! Ceny odpowiednie do jakości usługi, a przy tym bardzo terminowo! Mimo napiętego grafiku pracy, Panowie potraktowali mnie poważnie i wykonali usługę należycie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold Stefanik/ Tarnów dnia: 2013-03-15 20:17:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko OK:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gandalff dnia: 2013-03-12 00:02:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa, mechanicy znają się na tym co robią- ceny odpowiednie do jakości usług. Naprawiałem u nich belkę do C.Berlingo i Peugeota 206 i jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim AZCARSA!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irek Tarnów dnia: 2013-02-27 14:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni ludzie, ceny bardzo dobre, fachowo i czasowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Banaś Dąbrowa Górnicza dnia: 2013-02-07 00:36:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni ludzi, super ceny, fachowo i terminowo! polecam AZ Cars'a wszystkim, którzy cenią sobie czas i pieniądze...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Katowice dnia: 2013-01-23 00:30:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwi fachowcy, dobre ceny, wszystko elegancko, dlatego jak największy plus za ich działalność. POLECAM:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek Zabrze dnia: 2013-01-04 21:18:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre ceny, fachowcy znający się na rzeczy, precyzja i terminowość te określenia przychodzą mi na myśl jeśli chodzi o AZ CARS! Naprawiałem u nich peugeota 306 i partnera od razu hurtem. Jestem jak najbardziej zadowolony z usługi i ceny! Polecam tę firmę, a pracownikom- mechanikom dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław Majchrzak Kraków dnia: 2012-12-28 15:36:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najlepszy pozytyw dla firmy AZ CARS, bo nie dość, że mają na prawdę przystępne ceny, wyróżniają się fachowością, to przede wszystkim są ludźmi. Dzisiaj rozkraczyło mi się auto, mam Citroena Berlingo, wiadomo okres przedświąteczny, więc i warsztaty różnie pracują, zadzwoniłem, Panowie zaprosili mnie na 14.00 i w dwie godzinki autko zrobione, mogę teraz bezpiecznie jechać do rodziny na święta. Panowie obiecałem, że was pochwalę w sieci, zatem to czynię. Jeszcze raz bardzo dziękuję i szczerze polecam usługi firmy AZ CARS!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tadeusz Rajchel Luborzyca dnia: 2012-12-23 00:20:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwi fachowcy, polecam!. Wymiana belki trwała ok 1.5h, cena bardzo korzystna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek Chrzanów dnia: 2012-11-27 16:27:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma, wysoka jakość usług, ceny przystępne - wymieniałem u nich belkę w peugeocie 306 i jestem jak najbardziej zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek Racibórz dnia: 2012-11-24 00:45:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam AZ CARS, znają się na rzeczy. Regenerowałem u nich belkę do Citroena Xsary i jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Bełzak dnia: 2012-11-14 17:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim firmę AZ CARS, jestem świeżo po wymianie belki do Peugeota Partnera, nic nie stuka, nie zgrzyta i jest ok. Panowie, dokładnie tak jak piszecie, uporali się w ok 1.5h, cena przystępna, na pewno będę ich polecał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław Barwałd dnia: 2012-11-08 20:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem krótko: fachowa obsługa, widać, że Panowie mechanicy, na belkach: "zęby zjedli". Wyciągnięcie starej belki i montaż nowej zajął im niespełna 2h. Wymieniałem belkę w Peugeocie 306 i jestem bardzo zadowolony z usługi, także polecam AZ CARS!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał Tarnów dnia: 2012-10-29 00:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma AZ CARS to 100% profesjonalizmu, wymieniałem u nich ostatnio belkę do mojego zdezelowanego Citroena Berlingo, Panowie uporali się z naprawą w niespełna 2h. Już jestem umówiony na wymianę belki do laguny na sobotę. Naprawdę polecam! Przystępne ceny i pełen profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Krauze Oświęcim dnia: 2012-10-16 12:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po prostu polecam ,partner po przeglądzie od regeneracji zrobione 27 tyś na łożyskach zero luzów!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: donatan dnia: 2012-10-13 23:44:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robili mi kangura,wymiana drążka i jakichś tulejek ,szybko ,tanio ,solidnie,POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman Kwita -Bochnia dnia: 2012-09-25 00:12:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam firmę "AZCARS" - Panowie montowali mi zregenerowaną belkę do Peugeota 306, wszystko przebiegło sprawnie, bez najmniejszych problemów. Całość naprawy trwała niecałe 2h Teraz mam sprawne autko i wiem kogo polecać jeśli chodzi o naprawę tylnej belki:) POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Zakopane dnia: 2012-09-19 18:22:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie cena konkurencyjna 2 lata gwarancji,auto naprawione w dwie godziny i wszystko lala. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: p.h.u ZIMOWIT dnia: 2012-08-24 15:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo pisać ,powiedziałem chłopakom na warsztacie że ich w sieci pochwale:) bo naprawdę warto ,robili mi lagunę kombi bo drążki klękły,dostałem nową (zregenerowaną) belkę na nowych drążkach 2 lata gwarancji auto stoi wysoko nic nie stuka,czekałem 1,5h wypiłem kawkę cena elegancka i śmigam,naprawdę polecam tą firmę znają się na rzeczy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman Sosnowiec dnia: 2012-07-19 21:41:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Wszystkim ludzie znają się na rzeczy mało tego belka zamontowana w mojej Xseni (Xsara:)) jak nowa 3 godzinki autko gotowe,w porządku 1200 całość i święty spokój ,NAPRAWDĘ POLECAM FIRMĘ AZ CARS, i szczerze dziękuje!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-09 11:33:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę firma godna polecenia,regenerowałem belkę w Scenicu jestem w pełni zadowolony usługa wykonana na czas i co najważniejsze nie zostałem skrojony...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: volfMyślenice dnia: 2012-02-22 13:41:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w citronie berlingo urwal mi sie jakis drazek w tylnym zawieszeniu i ponadto zarzucalo tylem na zakretach,gdy juz znalazlem warsztat w Przegini Duchownej i tam trafilem,okazalo sie,ze niestety belke tylna trzeba niezwlocznie regenerowac,gdy spytalem ile to potrwa mechanik p.Wojtek powiedzial,ze jest w stanie wymienic w ciagu 2g.-2,5g.pod warunkiem,ze zostawie mu stara.zgodzilem sie i po 2g.15min.wyjechalem na droge.jestem z uslugi jak i ceny bardzo zadowolony,a berlingo prowadzi sie teraz jak nowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stanley dnia: 2012-02-19 13:42:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam firmę AZ CARS usługa zrealizowana perfekcyjnie belka zregenerowana jak nowa,mało tego zrobiła już któryś tysiąc km i wszystko gra,jeszcze raz dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.Lubinski dnia: 2012-01-18 11:28:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny, i przede wszystkim terminowość! Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin Chudoba dnia: 2011-11-30 20:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa,wykonanie usługi na miejscu.Wszystko naprawdę super.Polecam tą firmę z pełną świadomością.Dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: morena:) dnia: 2011-11-29 16:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła obsługa naprawa wykonana terminowo a co najważniejsze jestem już po okresie gwarancyjnym i właśnie po przeglądzie belka nie posiada żadnych luzów na łożyskach,profesjonaliśći pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie korzystałem
Opinia dodana przez: ageon dnia: 2011-11-15 15:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: belkę którą montowałem w firmie AZ CARS dostałem jak nową nie zardzewiały bubel,czas trwania jak ustalono na poczekaniu 2,5godziny,Partnerem smignąłem 107 tyś było ok,auto już sprzedałem,pozdrawiam i dziękuje jak kupię żabojada wiem gdzie się udać:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie musiałem z niej korzystać:)
Opinia dodana przez: Jarek Kraków dnia: 2011-11-02 18:28:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją