Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Anna Witek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubuskie, 65-031 Zielona Góra Chopina 7
Telefon: 68 324 33 41 Kom. 512 294 968 Fax: 68 324 33 41
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-aw.pl
Strona internetowa: http://www.adwokat-aw.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Anny Witek Słowa kluczowe: Prawo, adwokat, kancelaria, adwokacka, zielona góra,

Ocena: 100% pozytywna 60x

Jakość usług: 100% wysoka 60x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 58x
Ceny usług: 100% niskie 24x 33x
Ilość opinii w serwisie: 60
Ilość odsłon profilu firmy: 17295
Data utworzenia profilu: 2011-06-08 17:00:19
Data ostatniej aktualizacji: 2011-10-19 14:33:46 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Anna Witek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę dołączyć do grona zadowolonych klientów Pani Mecenas. Zaangażowana oddana terminowa że wspaniałym podejściem do klienta. Dziękuję za pomoc i gorąco będę polecala każdemu w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-02-02 21:44:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w każdym calu,świetny kontakt,bez względu na porę dnia.Ogromna skuteczność i zaangażowanie w powodzenie sprawy,dociekliwa,charyzmatyczna.Jest to mój 3 adwokat z kolei,ten wybór to był strzał w 10!!!Zakończyłem i wygrałem, sprawę na pierwszej rozprawie,w sprawie która bardzo długo męczyła mnie psychicznie i finansowo.Polecam z całego serca.Pani Mecenas Anna Witek jest świetna i warta każdych pieniędzy.Dziękuję z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dariusz Ochal z Niemiec dnia: 2017-01-20 08:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny prawnik, wspaniały człowiek. Pani Mecenas potrafiła wybrnąć z beznadziejnej sprawy prowadzonej wcześniej przez innego adwokata, z pełną korzyścią dla nas. Jeszcze raz dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek i Beata Śniegowscy dnia: 2017-01-12 11:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiejsza wygrana w sprawie karnej upewniła mnie że Pani Mecenas to najlepszy fachowiec jakiego można spotkać. Dziękuję z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2016-11-17 19:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas reprezentowała mnie w sprawie karnej. Dzięki jej działaniom warunkowo umorzono postępowanie karne i nie wymierzono mi kary. Bezdyskusyjnie POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2016-08-31 13:09:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pani Mecenas zawsze jest przygotowana. Sprawa, która powinna trwać 2 lata zakończyła się po 2 miesiącach. Oczywiście wygraną. DZIEKUJĘ BARDZO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2016-08-10 22:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas pierwszego spotkania Pani mecenas w niczym nie przypominala dobrego fachowca jednak z biegiem czasu w najwazniejszym dla NAS momencie byla podpora w 100% gdzie nawet w najgorszych momentach czlowiek czuje sie bezpiecznie.Potrafila walczyc jak lew po prostu widac ogromna wiedze i empatie.Nic nie ukrywa A to jest A ,B to jest B :-)Jezeli mielibysmy polecic komus Pania mecenas to jest nr 1 w calej Polsce i nawet w Holandii skad pozdrawiamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert & Gosia Aalsmeer dnia: 2016-06-18 15:14:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezkonkurencyjna w sprawach rodzinnych i alimentacyjnych. Pani Mecenas serdeczna z wielkimi sercem i otwartym podejściem do klienta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-03-03 08:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas na pierwszej wizycie niczym nie przypominała mecenasa:dżinsy, luźna koszula, sportowe buty i biuro jak pokój domowy-miło i przytulnie. niczym nie przypominalo wizyty u prawnika, do momentu podjęcia rozmowy i tu w pierwszych słowach odrazu wiedziałem ze mam super fachowca. Pani mecenas prowadziła dwie sprawy, zatrzymanie egzekucji komorniczej i wygrana z bankiem oraz sprawa szwagra o zwrot poniesionych kosztów wyprawki na dziecko. oczywiście obie sprawy wygrane i zaoszczędzone 57 tys. zł.pełna uczciwość i rzetelność, nie obiecuje "gruszek na wierzbie" aby tylko oskubać klienta. To wszystko w miłej atmosferze. Rewelacyjna jest Pani mecenas Witek. jeszcze raz wielkie DZIEKUJE !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: seba dnia: 2015-10-25 17:02:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdeczna, fajna osoba. Korzystałam z porady prawnej i choć okazało się że nie wiele mogę zrobić jedyny prawnik który nie obiecywał mi cudów i uczciwie to powiedział.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-08 07:53:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas posiada ogromną wiedzę teoretyczną i praktyczną, a profesję swoją wykonuje rzetelnie i z uśmiechem na twarzy. Polecam wszystkim, którzy potrzebują szybkiej i skutecznej pomocy dobrego prawnika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-27 15:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziś Sąd ogłosił wyrok, po 3 - letniej walce oczywiście korzystny dla nas:). Jeszcze raz dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz Opaliński dnia: 2015-02-16 17:02:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z obsługi Kancelarii. Sprawa prowadzone przez mec. Witek zakończyła się sukcesem. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Miła obsługa i doskonała komunikacja na linii kancelaria-klient, także z sekretariatem:) Obie Panie zawsze dostępne, w nagłych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: T.J. dnia: 2015-02-02 13:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Witek prowadziła moją sprawę zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, zaproponowała inne niż myślałam rozwiązania, a wszystko skończyło się zwycięstwem, dla mnie super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-12-08 09:30:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś już mogę dodać opinię i to jak najbardziej pozytywną. Pani Mecenas nie tylko wygrała mi sprawę, ale mina przegranych przeciwników....bezcenna:) Pani Mecenas Jest skuteczna, rzeczowa, a przy tym uczciwa. Rzetelnie, starannie podeszła do sprawy, zawsze przygotowana ( choć czasami trudno uchwytna telefonicznie ), ale na żadnej rozprawie niezawodna! Stu procentowy pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-11-25 14:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec i fantastyczny człowiek. Bezkonkurencyjna w sprawach karnych i rodzinnych. Oby więcej takich adwokatów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-11-23 20:40:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas może nie należy do najtańszych ale jakość świadczonych przez nią usług prawnych jest na najwyższym poziomie. Prowadziła mi dwie sprawy,z czego obydwie nie tylko przebiegły sprawnie, szybko, ale przede wszystkim na moją korzyść. Wcześniej miałam już doświadczenie z adwokatami, ale Pani Mecenas jest bezkonkurencyjna, natomiast prowadzone przez nią sprawy warte każdych pieniędzy. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-27 13:20:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani jest wybitną karnistką, dzięki jej profesjonalizmie uzyskałem korzystny wyrok, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2014-10-25 14:35:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy. Pani adwokat powiadamia mnie o wszystkim. Dobry kontakt nietylko telefoniczny. KZna się na sprawach karnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2014-10-24 20:39:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromne zaangażowanie w prowadzeniu sprawy. Jestem bardzo zadowolena ze współpracy. Oby jak najwięcej takich adwokatów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: małgorzata dnia: 2014-10-22 19:53:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontaktowa,dostępna,pełne zaangażowanie,konkretna. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zbigniew dnia: 2014-10-22 17:21:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas zawsze sumiennie przygotowana do sprawy, terminowa. Współpraca z Kancelarią na najwyższym poziomie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.S. dnia: 2014-10-06 10:08:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Anne Witek! Konkretna, rzeczowa! Jeśli z waszej strony dostarczycie jak najwięcej informacji, dla Pni Mecenas na pewno wam pomoże! Ma spore doświadczenie w branży, przy czym nie owija w bawełnę i nie robi złudnych nadziei. Co do cen też można się z nią dogadać! Polecam i pozdrawiam Panią Anię! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: TomekG dnia: 2014-09-23 20:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna, rzeczowa pomoc prawna oraz uczciwe podejście do klienta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-09-18 12:22:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym miejscu chciałabym podziękować Pani Mecenas za sprawne i fachowe poprowadzenie sprawy. Świetny kontakt, fantastyczny serdeczny człowiek, nic dodać nic ująć. Oby więcej takich fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: B.S. dnia: 2014-09-16 16:31:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam jak najbardziej, fachowa pomoc, bardzo dobry kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: barbara dnia: 2014-08-02 20:05:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna obsługa, porada na najwyższym poziomie i w końcu wygrana sprawa!! Kancelaria godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2014-07-23 15:05:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej. Fachowa pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gość dnia: 2014-06-19 21:01:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa załatwiona sprawnie, rzetelnie, bez zbędnego przeciągania. Pani Mecenas fachowa, konkretna, uczciwa i nie obiecuje rzeczy nierealnych do wykonania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2014-05-15 14:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód w cuglach, a alimenty realnej wielkości a nie wyuzdane knowaniami ex, sprawa na najwyższym poziomie, jak i usługi! Pani Mecenas rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-13 21:00:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna profesjonalna pomoc. Dzięki Pani Mecenas moja sprawa przebiegła sprawnie, spokojnie i bez zbędnych nerwów. Dziękuję za pomoc. Monika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-03-21 21:40:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM FACHOWA POMOC
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: I.M. dnia: 2014-02-12 15:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna w sprawach rodzinnych i alimentach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda S. dnia: 2014-01-26 23:44:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była bardzo skomplikowana. Kilku adwokatów odmówiło mi pomocy. Tylko Pani mecenas podjęła się tej sprawie. Wiedziałem że jestem bez szans i spodziewałem się najgorszego. Dzięki pomocy Pani Ani nie było najgorzej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Wrocław dnia: 2013-12-12 12:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za fachową, sprawną pomoc i w pełni załatwione sprawy. Jestem w pełni usatysfakcjonowana obsługą tej Kancelarii, dlatego z pełną stanowczością polecam ją innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-12-12 11:58:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usługa prawna na wysokim poziomie. Dziękuję i polecam tę Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-12 10:10:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Kancelarię Pani Mecenas. Poprowadziła i wygrała moją sprawę, do której podchodziła z pełnym zaangażowaniem, zawsze przygotowana i gotowa na atak strony przeciwnej:) Nigdy nie miałem problemu z porozumieniem się z Panią Anią. Kancelaria warta zaufania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian L. dnia: 2013-11-02 12:25:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ogromny pozytyw, bardzo dobra obsługa klienta, pomijając bardzo sympatyczny wizerunek Pani Ani:)!!!! Polecam w pełni i Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa od " dziwnego" męża dnia: 2013-10-30 19:20:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest skuteczna i rzeczowa. Bardzo wiele zawdzięczam Pani adwokat. Wygrała bardzo ważną dla mnie sprawę. Walczy do samego końca i odnosi sukces!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-06 17:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria jak najbardziej godna polecenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek P dnia: 2013-05-25 16:42:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Woziłem się ze sprawą 4 lata. Prowadził mnie 2 adwokatów. Pani mecenas zakończyła w 4 miesiące z pozytywnym skutkiem. Nic dodać nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Żary dnia: 2013-05-22 09:18:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z poprzednikami. Jak najbardziej kancelaria godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-03-11 07:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria bez zastrzeżeń. Świetnie poprowadzona sprawa. Tak trzymać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ..... dnia: 2013-03-06 20:56:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjemna i rzeczowa pani z bardzo dużą siłą przebicia. Usługa prof.wyczerpująco i tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk D. z Z.G. dnia: 2013-01-04 23:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy prawnik, opłacało się jechac 150 km. Polecam to biuro, Brawo!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam. P. dnia: 2012-11-15 11:04:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry mecenas, szybko, solidnie i tanio!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2012-09-07 10:27:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To przykład wiedzy, sumienności i fachowości. Pani Mecenas pomogła mi odzyskać ogromne pieniądze od adwokata, który źle sporządził skargę kasacyjną.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ZZ dnia: 2012-06-22 10:36:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy adwokat w mieście
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2012-05-18 23:55:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo dobra obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edward dnia: 2012-04-20 11:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny, rzeczowy adwokat. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-04-16 12:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna Pani adwokat, Polecam. Renata O
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2012-03-16 15:04:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Pani adwokat, Sprawa rozwodowa załatwiona w 100%, Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza T dnia: 2012-03-14 12:53:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna Pani adwokat. Polecam same pozytywy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RB dnia: 2011-09-29 11:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo otwarta Pani Prawnik z Zielonej Góry, Łatwy kontakt i sprawność dzaiałania, Polecam PA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-30 15:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia jak najbardziej pozytywna. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-20 10:40:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat bardzo dobry i skuteczny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2011-07-18 14:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednikami, opinia moja jest jak najbardziej pozytywna o Pani Mecenas Annie witek Polecam tego Adwokata z Zielonej Góry. DM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-17 14:24:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Same pozytywy można powiedzieć o Pani Mecenas, Bardzo polecam Anita
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2011-07-15 13:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pdwokata Anne Witek , sprawa odbyła się po mojej myśli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dario dnia: 2011-07-14 10:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia. Rzeczowa sumienna i skuteczna. Najlepszy prawnik jakiego miałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mona dnia: 2011-06-08 17:01:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją