Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Debastor mgr. inż. marek pawlak

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Łódzkie, ksawerów
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 84% pozytywna 16x 3x

Jakość usług: 84% wysoka 16x 3x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 14x 2x 2x
Ceny usług: 75% niskie 6x 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3388
Data utworzenia profilu: 2011-08-14 21:30:29
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-14 21:30:29 

Opinie o Debastor mgr. inż. marek pawlak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo spodobała mi się współpraca z firmą Debastor podczas wyboru plis do mojego mieszkania. Przy pomocy dekoratora dobraliśmy piękne tkaniny firanowe, pracownicy przyjechali o umówionej porze, czysto i schludnie zamontowali plisy i wszystko pięknie działa:) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2016-09-29 23:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej firma na wysokim poziomie. POlecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-10 10:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam szerokie 300 cm okna, jako jedyni zaproponowali mi rolety z tkaniny która nie byłaby zszywana, zgrzewana, sklejana itp. Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam Debastor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-08-12 23:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa. Jako jedyni podjęli się montażu rolet przy wnęce szerokości 7 cm gdzie inne firmy mówiły, że to nie możliwe.Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-09-03 09:38:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem bramę garażową segmentową z napędem na pilota. Szybki sprawny montaż, przystępna cena Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof P. dnia: 2013-08-26 22:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt z klientem. Fachowa obsługa. Polecam tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-12 11:27:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałem okna, teraz zamówiłem moskitiery do okien. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Marcin R. dnia: 2013-07-12 08:54:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam markizę na taras z automatyką, sprawny montaż, konkurencyjna cena, jestem zadowolona. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nina dnia: 2013-06-18 22:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z promocji na roletki, jestem zadowolona, polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2013-02-02 12:19:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem u nich rolety rzymskie do całego domu. Świetne wykonanie, tydzień przed terminem. Tak trzymać!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2012-11-09 20:42:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachwycający swoim profesjonalizmem fachowiec jak i firma, w której pracuje. Miło poczytać, że klienci tego fachowca przed montażem sami sobie gruntują i wyrównują otwory okienne:D To takie oczywiste i powszechnie praktykowane jak to, że montaż warstwowy ( bez obróbek tynkarskich )za głupie 500 złotych polega tylko na przyklejeniu taśm do okna ! Pewnie każdy klient lub tynkarz wie jak dokończyć montaż i z ochotą to zrobi. Kupi sobie również pistolet i pianę i opianuje miejsca po zastawionych klinach i miejsca gdzie wielce wyszkoleni i znani z swojej staranności pracownicy jakimś cudem przeoczyli. Folię też ma sobie sam przykleić, takie zrób to sam:D Ciekawi mnie czy prócz obgadywania gustów klientów z równą ochotą tłumaczy im pan po co podsuwa im do podpisu wymiary okna ? Czy chwali się również, że opracował własne lepsze wytyczne i według nich zamontuje okno, a instrukcję producenta ma głęboko w du... ? Ciekawe zatem czemu ten producent tak stanowczo odcina się od perfekcyjnego w pana ocenie montażu ? Prócz niego to właściwie wszyscy są "zachwyceni" pana profesjonalizmem, a w ITB wręcz powaleni na kolana. W razie otrzymania lukratywnego kontraktu z jednej z firm, proszę nie zapominać komu pan to zawdzięcza. P.S. Nie byłem zaskoczony, że to ja odpowiadam za błędne wymiary okna. Rozumiem też, że jako klient odpowiadam za montaż ! Jednak ostatni pomysł, że to ja skrzywiłem okno już po perfekcyjnym montażu jest rewelacyjny. Mógł się on zrodzić tylko w wybitnie przyjaźnie nastawionej na klienta firmie, w której ma pan szczęście pracować.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: W Ksawerowie nie znają tego terminu, obawiam się, że nie maja też prądu i internetu bo widzieliby jakie robią z siebie pośmiewisko.
Opinia dodana przez: Robert F alias Demaskator partaczy dnia: 2012-06-30 00:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają dobre i tanie okna krajowego producenta, szybki i sprawny montaż, jestem zadowolony POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2012-06-16 12:59:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem w Debastorze okna. 7 komorowe Dobroplast z 3 szybami, do tego ciepły montaż w budowanym domu przed dociepleniem, z taśmami uszczelniającymi. Przed montażem musiałem wyrównać i zagruntować otwory. Montaż wykonany precyzyjnie i sprawnie ( 11 okien w 1 dzień ). Rozmawiałem z szefem firmy o Panu Robercie F. który krytykuje jakość Debastora. Pokazał mi zamówienie i zdjęcia - klient zamówił okno z wymianą - bez obróbek z przyklejeniem taśm do okna a zamiast parapetu i opiankowaniem okna. Klient zrobił skrzynkę z desek zamiast parapetu i krytykuje firmę, że nie skończyła ciepłego montażu, a okno jest za wysokie bo nie mieści się skrzynka. Ja jestem zadowolony - na okna mam 5 lat gwarancji. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Józef S. dnia: 2012-05-23 20:37:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie firma debastor właśnie zakończyła montaż markizy tarasowej. Doradca znalazł świetne rozwiązanie montażu. Markiza jest bardzo solidna i działa bez zastrzeżeń. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2012-05-08 09:15:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ze świecą szukać większego ignoranta i partacza niż pan inżynier, który u mnie w domu skompromitował się na całego. Bzdury, które wygadywał na temat zasad montażu okien, aż żal powtarzać. Przez swoją pazerność na pieniądze przyjął moje zlecenie na montaż okna Schuco w systemie warstwowym, o którym ani on, ani pracownicy Debastora nie mają zielonego pojęcia.Czytając pozytywne komentarze na temat tego pseudo fachowca chciałbym, żeby autorzy tych komentarzy zamieścili zdjęcia z tego "cudu" Zdjęcia ukazujące prawdziwe kompetencje luminarza firmy Debastor mgr. inż. Marka P. zamieściłem na razie na YT. Wkrótce ruszą specjalne strony by chwała należna takim partaczom jak pan inżynier trwała forever;D Wszystkich przyszłych klientów tego pana ostrzegam, trzymajcie się od niego jak najdalej, a będziecie zdrowsi. Wystarczy, że ja się wpierd... w tę kakę i od ośmiu miesięcy walczę o poprawnie zamontowane i zwymiarowane okno. Chyba, ze ktoś jest ekstremalnym masochistą to wtedy szczerze polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 0 K - czyli zero absolutne
Opinia dodana przez: Robert F- alias ulubiony klient Debastora dnia: 2012-04-26 00:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesienią wymieniałem okna w swoim mieszkaniu, wymiana poszła sprawnie, cena odpowiednia do jakości okien i usługi. W zeszłym tygodniu "zablokowała" się klamka. Przedstawiciel Debastora już na drugi dzień przyjechał do mnie do Łodzi i bezpłatnie usunął awarię. Polecił jeszcze promocję na moskitiery. Na pewno zamówię. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: natychmiastowa
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-18 21:12:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie zakładali rolety zewnętrzne. Montaż trochę się przedłużył, ale efekt końcowy godny uznania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-04-11 23:49:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług firmy Debastor. W listopadzie zamówiłam silniki do rolet z napędem ręcznym i po niespełna 2 tygodniach usługa była wykonana. Podkreślę, że firma która montowała rolety (nie wymienię nazwy) nie chciała podjąć się takiej usługi, zbywając mnie przez miesiąc. Tutaj szybko, sprawnie, grzecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2012-04-11 22:59:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w marcu 2011 miałam montaż rolet , zapłaciłam za nie słono... od samego początku były problemy a po niespełna 10 m-cach popsuł się system w jednej rolecie - choć rolety były na gwarancji obciążono mnie słoną opłatą za wymianę systemu ...a w dodatku wmówiono mi , że pewnie popsuł to mąż lub teściowa tylko , że ja nie mam ani męża ani teściowej...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: poniżej standartów
Opinia dodana przez: aforyzm dnia: 2012-01-18 20:17:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją