Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salonik fryzjerski u plastyka

Zawód: Fryzjer 
Adres: Podlaskie, 19-001 Ignatki-Osiedle Kleosin Leśna /20
Telefon: Kom. 608764019
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3075
Data utworzenia profilu: 2011-03-21 20:26:38
Data ostatniej aktualizacji: 2011-03-23 19:19:57 

Opinie o Salonik fryzjerski u plastyka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fryzjerka polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-13 12:10:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega zaskoczenie,dzis mialam komunie.Pani Jola specjalnie dla mnie przyszła do pracy w niedziele,uczesała mnie pięknie i nie kosztowało to fortunę,wręcz przeciwnie bardzo promocyjnie:)))Dziewczyny polecam Wam to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2011-05-08 19:21:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś tam byłąm nyślałam ze to bzdura co piszecie jestem w szoku nie sądzilam ze moze być gdzieś tak domowo, przytulnie i ludzko. Mam fajną fryzurkę na święta za normalne pieniądzę bez fochów i wymądrzania sie fryzjerki.Tam jest extra i dobra kawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kika dnia: 2011-04-18 20:51:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hey, jestem bardzo zadowolona z usług Pani Joli. Spełnia każde życzenie klienta ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: limonka3 dnia: 2011-04-03 21:01:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce pełne uroku i ciepła.Fachowa obsługa i przemiła atmosfera.Polecam wszystkim "salonik u PLASTYKA"-sprawdziłam:)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2011-03-31 08:42:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsza fryzjerka,która trafiła z kolorem!Brawo-widać że plastyk z wyczuciem robi porządek na głowie:)Pozdrawiam wszystkie Panie i polecam salonik u Pani Joli...:))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2011-03-26 16:37:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po długich poszukiwaniach znalazłam w reszcie salon fryzjerski, gdzie bez żadnych obaw: 1.dam sobie zrobić koloryzację - a kolor spełnia moje oczekiwania w 100% (jestem wyjątkowo wybredna) 2.włosy zostaną mi obcięte wedle moich wszelkich sugestii- wręcz perfekcyjnie. Kompetentna osoba na właściwym miejscu (a i samo miejsce ma duszę;)) polecam Panią Jolę wszystkim niezdecydowanym Klientkom, ja jestem pod wrażeniem- tak trzymać!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga dnia: 2011-03-25 13:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta babka jes super. Strasznie fajne miejsce, no i jaki mam fajny kolor
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gocha dnia: 2011-03-23 19:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Switne wyczucie dobierania koloru.Fachowa pomoc w kwestii pielęgnacji.Ciepła atmoswera,czarujące miejsce.Niskie ceny-jestem zachwycona:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2011-03-23 11:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Świetnie zrobiona robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2011-03-21 20:27:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją