Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Łukasz Kazaren

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-601 Lublin Zana 41
Telefon: 81 4443959 Kom. 504136688 Fax: 81 4431333
Adres e-mail: adwokat.kazaren(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.kazarenadwokat.pl
NIP:
9462445563
Opis działalności: porady prawne, opinie prawne, reprezentacja przed sądami, Słowa kluczowe: adwokat lublin, adwokaci lublin, porady prawne lublin

Ocena: 65% pozytywna 13x 7x

Jakość usług: 66% wysoka 12x 2x 6x
Terminowość: 77% bez zastrzeżeń 14x 4x
Ceny usług: 50% niskie 5x 9x 5x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 7828
Data utworzenia profilu: 2011-03-23 11:39:02
Data ostatniej aktualizacji: 2011-03-23 11:39:02 

Opinie o Łukasz Kazaren

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna wielka pomyłka. Usługi świadczone przez pana Kazarena są bez żadnej wartości. Ja wiem dużo więcej niż on po wszelkich aplikacjach.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BBB dnia: 2015-01-17 18:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wywalczył dla mnie odszkodowanie komunikacyjne od ubezpieczyciela, który po wypadku nie chciał uznać wyceny biegłego i nie wypłacił mi pełnej sumy. Sprawa za radą Mecenasa trafiła do sądu i już po pierwszej rozprawie sąd wydał nakaz zapłaty dla ubezpieczyciela i mam już pieniądze na koncie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz W. dnia: 2014-08-04 11:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jakości pracy Pana Mecenasa. Myślałam, że jestem w sytuacji bez wyjścia i będę musiała się poddać karze. Sprawa zakończyła się jednak pomyślnie. Choć trwało to bardzo długo i trochę kosztowało, było warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-12 12:12:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zainteresował się moją sprawą w sposób fachowy. Mimo, że nie powiedział mi w mojej sprawie nic nowego to kazał sobie słono zapłacić za poradę której tak naprawdę mi nie udzielił. Na koniec stwierdził "To co poradzi pani sobie?". Pomyślałam, że chyba faktycznie sama poradzę sobie lepiej. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-09 21:27:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na spotkaniu z p. mecenasem miałam wrażenie, że dopiero się uczy i zdobywa doświadczenie. Odnośnie przedstawionego problemu - spłaty części nieruchomości, nic konkretnego nie poradził. Nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-18 22:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do mec. Kazarena zupełnie przez przypadek. Porada prawna jaką mi udzielił była darmowa w ramach darmowych porad prawnych organizowanych przez kancelarię raz na jakiś czas. Spotkanie z mecenasem trwało prawie godzinę, wszystko mi wyjaśnił krok po kroku więc teraz dokładnie wiem na czym stoję i co mam zrobić. Dziękuje serdecznie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina Ogórek dnia: 2013-11-22 14:09:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody,niby fachowiec a tak na pawdę nie obi tak jak trzeba.Rozwodziłam się z jego pomocą-mój mąz mnie bił i się często awanturował z powodu nadużywania alkoholu,leżałam przez niego w szpitalu tak mnie pobił a p.Kazeran zgodził się na rozwód bez orzekania o winie-gdzie wina była ewidentna męża.Ja nie znając zgodziłam się,ale teraz wiem że to był błąd.No ale cóż przecież miałam adwokata który miał mi ,,pomóc,,i mu wierzyłam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: sell dnia: 2013-11-14 08:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny i rzeczowy adwokat. Młody, ale ambitny wiec się stara, dlatego można mu powierzyć każdą sprawę.Polecam, ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-24 14:33:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Partacz jakich mało. Na niczym się nie zna, a każe sobie płacić słono za swoje pseudo usługi. Nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-19 16:24:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z Pana Mecenasa. Zawsze skrupulatnie przygotowywał się do każdej rozprawy i na bieżąco informował mnie o postępach w sprawach. Wszystkie postępowania już się zakończyły ale w razie potrzeby z pewnością ponownie skorzystam z pomocy Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-05 17:02:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa ciągnęła się latami i nie zapowiadało się ,że zakończy się w najbliższym czasie. Podobno trudny przypadek i nie do wygrania.Zmieniłem więc adwokata za radą znajomego i proszę, postępowanie zakończyło się po dwóch kolejnych rozprawach.Jednak się da bez zbędnego przedłużania i naciągania klientów. Polecam adwokata wszystkim zniecierpliwionym i zrezygnowanym.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Z. dnia: 2013-05-08 12:23:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam tego adwokata. Jest młody i ambitny ale jednocześnie dobrze zna się na prowadzeniu spraw. Na bieżąco informował mnie o przebiegu postępowania. Zawsze dobrze przygotowany do rozprawy, miły, cierpliwy. Posiada wysoką wiedzę prawną. Dodam, że powierzyłam mu niejedną sprawę i z każdej byłam zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2013-03-14 12:58:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spotkałem się z mecenasem w sobotę. Jestem spoza Lublina i nie byłem w stanie przyjechać po poradę w ciągu tygodnia. Żaden inny adwokat nie chciał się spotkać ze mną w weekend- brawo za zaangażowanie i oczywiście za pomoc. Porada była profesjonalna więc Pan mecenas prowadzi moją sprawę. Na bieżąco jestem informowany o przebiegu postępowania i nie muszę co chwilę pojawiać się w Lublinie. Polecam wszystkim, którzy nie chcą niepotrzebnie się denerwować- ja zostawiłem wszystko w rękach tego adwokata i się nie zawiodłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz Z. dnia: 2012-09-27 13:06:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził moją sprawę. Profesjonalista w każdym calu. Zawsze przygotowany do rozpraw, wysoka kultura osobista. Nie pierwszy raz korzystałam z usług prawnika, ale w tym przypadku na prawdę jestem zadowolona. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota K. dnia: 2012-09-18 09:43:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Potrzebowalam porady prawnej dotyczącej odstąpienia od umowy kupna, Pan Mecenas nie udzielił mi żadnych konkretów , powiedział ze musi przeczytać stosowną ustawę, zapoznać się z dokumentami kt. Przynioslam na spotkanie (5 dokumentów jednostronicowycha4 ) czyli zapłaciłem 100 zł - bez paragonu i nie dowiedziałam się nic poza to co sama poczytalam na ten temat. Dla porównania - następnego dnia skorzystalam z porady innej kancelarii za 100 zł netto po godzine rozmowy dostałam precyzyjna odpowiedz i informacje jak powinnam napisać kolejne pismo w mojej sprawie- super kancelaria mieści się na ul. Wieniawskiej 6, nie pamietam nazwyPolecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania mj dnia: 2012-08-13 11:08:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam.Moja sprawa została potraktowana bardzo powierzchownie,bez odpowiedniego przygotowania do rozpraw oraz bez osobistego uczestnictwa w procesach p.Mecenasa(pełnomocnictwo uzyskali asystenci p.Mecenasa,odległe terminy kolejnych rozpraw(sprawa trwała ponad 1 rok)oraz poniesione i zasądzone koszty składają się na ocenę totalnie negatywną !!! DK.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-03 23:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w sprawach z nakazem zapłaty. Szybka skuteczna pomoc wniosek o skuteczne doręczenie, przywrócenie terminu umorzenie nakazu. Naprawdę polecam całą sprawę załatwiłem poprzez kontakt internetowy i telefoniczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: p.grześ dnia: 2012-04-18 13:50:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Godny polecenia adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek40 dnia: 2012-03-12 18:21:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i skuteczna pomoc. Polecam tym co tracą prawko! Elegancko :) pozdrawiam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: :) dnia: 2012-03-01 11:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa profesjonalna, szybka, w rozsądnej cenie, polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: olga23 dnia: 2011-03-23 11:41:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją