Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dariusz Ryś Usługi Ogólnobudowlane Dariusz Ryś

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Zachodniopomorskie, Recz/Szczecin
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 86% pozytywna 19x 2x 3x

Jakość usług: 89% wysoka 17x 1x 2x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 16x 1x 2x
Ceny usług: 33% niskie 1x 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 5474
Data utworzenia profilu: 2011-02-01 22:18:11
Data ostatniej aktualizacji: 2011-02-01 22:18:11 

Opinie o Dariusz Ryś Usługi Ogólnobudowlane Dariusz Ryś

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma wykonywala unas mase prac budowlanych ,dostalismy namiar od znajomych ,widzielismy prace ,umowe spisalismy i po pierwszym etapie bylo brane rozliczenie ,w fazie koncowej prac byly rozliczane,dochodzily prace inne , i w terminie bylo skonczone ,jestesmy bardzo zadowoleni ,polecamy wszyskim .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Malicy dnia: 2014-10-26 15:52:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niektórzy być może mieli szczęście, że ten pan wykonał u nich dobrą robotę. Ja takiego szcześcia nie miałem. Brał zaliczki( mam potwierdzenia), nie dotrzymywał terminów, a pracę którą wykonał trzeba było poprawiać. Również nie jest tani. Prawda jest jedna że nie pije z tym mogę się zgodzić. Nie jestem konkurencją.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-06 09:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No niestety ale pan dariusz ma caly czas prace a to co piszom to bzdury i jest caly czas polecany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: inwestor dnia: 2014-06-01 16:12:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety, ale miałam okazje korzystać z usług budowlanych tego Pana i jego brata, do dnia dzisiejszego ponoszę tego konsekwencje (np. źle położone kafle które mogą w każdej chwili pęknąć, zalana łazienka -źle wykonana sanitarka a twierdził że zna się na tym) ponadto estetyka wykończenia ooo daleka od ideału. Jak widzę ten silikon położony jakby dziecko dwuletnie kładło to ..... .Szkoda bo był z polecenia myślałam że jest dobrym fachowcem. Nie polecam!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-26 14:41:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcale nie jest taki super,wiele rzeczy owszem potrafi zrobić jednakże już brat, z którym pracuje porażka... nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-09 09:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem inspektorem budowlanym i miałem przyjemnośc pracowac z Panem Darkiem przy wykonaniu renowacji budynku ,odnowieniu kominów , blacharce. Dawno nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do pracy . Zachęcam do korzystania z usług Pana Darka Rysia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: inspektor dnia: 2013-11-15 20:21:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Większość opinii wystawiła jedna osoba. Takie same błędy ortograficzne występują w wielu z nich...
Opinia dodana przez: mery dnia: 2013-11-06 22:27:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z tej strony pawel kierownik budowy ,ja moge darkowi opinie wystawic i calej ekipie, som zgrani i bardzo dobrze wykonujom elewacje ,kominy i blacharke ,najwarzniejszy jest darek on wszyskim kieruje ,polecam darka .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: pawel zochowski dnia: 2013-09-05 20:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem pracownikiem darka ,robiles na dombiu ,spiepszyles obrubki w oknach musielismy pozyczac rusztowanie i poprawiac po tobie ,darek nam zaplacil ,tszabylo skonczyc i niepsuj komus opini paproku,
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: pracownik dnia: 2013-09-01 11:44:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dariusz kiedy wypłacisz mi te 600zł bo za okno sobie odjołeś. Czekam już od kwietnia.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-27 19:47:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja tesz sie zajmuje budownictwem i cieszko o dobrych ludzi ,darka znam ,robi elewacje ,kominy ,opierzenia ,jest szybki i dokladny a ze ludzi sciga ,bo teraz kazdy by chcial zadarmo brac pieniodze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dekarz dnia: 2013-07-28 20:10:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam to jest zalosne kto takie zeczy pisze o tej firmie ,najpierw tszeba sie zastanowic co pisac ,pan dariusz ma bardzo wielki potecjal i rozkreca sie na rynku szczecinskim i tego mu zycze .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: osoba prywatna dnia: 2013-03-13 18:29:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam umnie byla rozgrzebana elewacja ,masakra ,wykonawca wzioł pieniądze i nie skonczyl,wszedłem na iternet i znalazlem pana darka i bardzo sie ciesze ,poznalismy sie ,co sie okazuje ze to jest cztowiek henryka szudrowicza ,który zajmuje sie dociepleniami tynkami dufa docieplenia ,dzieki panu darkowi została dokończona elewacja ,brukarze weszli skonczili ,jestem pełen podziwu jak można w dwóch ludzi polorzyc strukture w kolorze bez plam i slonce pada pod kontem scian i nic niema ,nie mam sie do czego pszyczepic ,na pierwszym domku bylo agregatem polorzone i plamy powychodzily ,pan darek niechce zdradzic swojej techniki ,konczy podbitke ,bardzo plecam usługi pana darka rysia osoby zainteresowane obejrzeniem elewacji i podbitk podaje adres dołuje ul.zebry
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mariusz grzesik dnia: 2012-11-23 21:32:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tego pana znam ,umnie byla robiona elewacja i wykonczenie w srodku ,pierwsze slysze zeby pan darek bral zaliczki i uciekal ,ktos chyba sie pomylil i bzdury pisze ,umnie bylo miec wczesniej robione ,lokatorzy sie nie wyprowadzili ,pan darek wszed po tygodniu i wyrobil w terminie i nowi lokatorzy z zagranicy sie wprowadzili ,tak jak piszom w panoramie firm o panu darku ,wykonuje prace czysto ,fachowo ,doradza ,kultura osobista ,polecam wszystkim .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: halina dnia: 2012-11-14 19:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ta firma robila unas lazienke i kominek ,dobrze ze nam sie trafila,jestesmy bardzo zadowoleni i polecamy ,jak ktos chce miec rowno polorzone kafle i czysto ,wyposarzeniem na gotowo ,to tylko dzwonic do tej firmy ,glazurnictwo pierwsza klasa .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ola dnia: 2012-11-07 18:31:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam ta firma robila umnie remont i jestem bardzo zadowolony ,czysto ,prace dopracowane ,wszystko na czas zrobione, z tego co wiem pan dariusz poprawia elewacje po bylym wykonawcy ,cieszko w tych czas trafic na solidnom filme ,tego pana polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: inwestor dnia: 2012-10-30 18:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam siedze na rynku dosyc dlugo ,spszedaje materialy do docieplen ,znam tom firme ,jeszcze niewidzialem zeby ktos tak zrobil caly system dokladmie i czysto ,zajmyjom sie tesz lazienkami i wykanczaniem pod klucz polecam tom firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dufa docieplenia dnia: 2012-09-05 17:43:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam mieszkam w miedwiecku blisko stargardu ,pan dariusz robil umnie elewacje w domku bedzie jusz siudmy rok ,u sosiada ,zagle dosyc znane ,wszystko jest pieknie zrobione ,polecam jak ktos chce miec dobrze zrobione ,elewacje,kafle,regipsy wykanczanie .
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: inwestor dnia: 2012-08-09 18:31:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam ja tam nie mam zastzerzen do tej firmy ,umnie byla robiona lazienka pod klucz ,kafle w salonie i reszte wykonczenia ,powiem tak to chyba chodzi o konkurecje ze takie glupoty piszom o tej firmie ,pan darek powinien rozkrecic firme ,szkolic ludzi i miej pracowac ,plecam wszystkim .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: inwestor dnia: 2012-08-07 18:21:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kto takie bzdury wypisuje o tej firmie,pan darek jest bardzo dobry w tym co robi ,powinien szkolic ludzi ,robil umnie docieplenie domku i w sierotku poprawial po fachowcach ,jestem zadowolona i polecam pana darka bo on najwiecej wklada serce w tej firmie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: lnwestor dnia: 2012-07-18 12:25:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam ta firma jest solidna ,wlasciciel tej firmy jest dobry i dokladny,robil umnie remont i caly czas go polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: monia dnia: 2012-06-14 16:47:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam rzucane oszczerstwa pod adresem tej firmy sa nie prawdziwe Pan Dariusz jest dobrym i dokładnym fachowcem terminowo wywiązuje się ze zleceń ma ogromna wiedze budowlana która umnie wykorzystac w praktyce przełamuje stereotyp o fachowcach ze niekazdy fachowiec to pijak i partacz u niego jest na odwrót takich fachowców to ze świeczka szukac polecam ta firme wykańczał u mnie dom
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: inwestor dnia: 2012-06-12 09:44:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma solidna bez zastszerzen ,zaczynajom konczom i nastepna,polecam tom firme ,a to co piszom jest nie prawda .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: robert dnia: 2012-06-11 16:40:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wbrew tej złej opinii polecam fachowca. Zero zastrzeżeń!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika W dnia: 2011-12-16 00:04:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją