Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Robstol. Stolarstwo meblowo - budowlane

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Małopolskie, 34-120 Andrychów Baczyńskiego 2
Telefon: Kom. 502529458
Adres e-mail: robstol(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: www.robstol.com.pl
NIP:
5512339810
Opis działalności: meble kuchenne,sypialnie, młodziezowe ,szafy z drzwiami przesownymi skosnymi,schody Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 42x

Jakość usług: 100% wysoka 41x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 41x
Ceny usług: 100% niskie 40x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 8102
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-26 21:35:35 

Opinie o Robstol. Stolarstwo meblowo - budowlane

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam. Pan Robert jest uczciwy i wykonuje pracę w terminie. Jego meble są funkcjonalnie, dopracowane, wykonane z ogromną starannością. Solidny fachowiec!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-31 20:59:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kontakt, wysluchanie potrzeb klienta, dodatkowe pytania, przedstawienie wlasnych pomyslow/usprawnien. Montaz czysty i dokładny,. Wszystko na czas i rozsądna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-14 20:07:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAN Robert terminowy i solidny oraz niedrogi .Polecam wykonania lozka jak sdhodow,zna się na robocie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 2017-02-14 18:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam firmę Robstol, solidna jakość wykonania, wręcz Klasa! Nie dość że dobry fachowiec to i również przemiły i serdeczny człowiek, jak najbardziej Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-09 18:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ROBSTOL, została mi polecana przez znajomą. Usługi oraz materiał jest najwyższej klasy, nie wspominając o jakości wykonania! Ekipa bardzo dokładna, schludna i kulturalna. Pozostawili po sobie porządek. Polecam firmę Robstol i na pewno będę korzystał z ich usług!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2016-11-25 15:31:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Robsol znalazłam na tej stronie. Pozytywne komentarze jedynie się potwierdzily. Zrobili dla nas szafę w przedpokoju (wyszła ekstra) i teraz robią wszystkie meble :) Pan Robert bardzo rzeczowy, kreatywny, sympatyczny. Bogaty w doświadczenie doradza praktyczne rozwiązania. Panowie dokładni i schludni- zawsze zostawiają po sobie porządek. Wszystko w umówionym terminie a nawet wcześniej. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-07-15 21:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna.terminowosc.dbałość o szczegóły.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-11 16:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Robstol jest to bardzo solidna firma. Pan Robert robił u mnie kuchnie i na prawdę cieszę że wybrałem akurat tą firmę. Profesjonalne wykonanie i do tego solidne gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-26 09:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam że firma Robstol jest bardzo solidna. Moja kuchnia nigdy nie wyglądała lepiej. Oczywiście pozytywnie oceniam firmę jest się z czego cieszyć jak się popatrzy na tak solidną prace
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Młody dnia: 2015-12-25 21:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny fachowiec, takiego szukałam od lat. Bardzo dobrej jakości materiały.Mnóstwo moich znajomych skorzystało z jego usług.Kompetentny, solidny, bardzo dokładny, dba o każdy dosłownie szczegół.Umeblowałam cały dom, znajomi są zachwyceni.Polecam wszystkim Pana Roberta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2015-07-11 17:24:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam firmę ROBSTOL Andrychów. Pan Robert doradza, pomaga, przyjeżdża na każdy telefon. Meble kuchenne piękne i bardzo funkcjonalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2015-07-10 11:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Robert z firmy robstol z Andrychów,montowal u nas szafę w sypialni na cala ścianę. Do plusów należy terminowość, fachowość wykonania usługi, dokładność, czystość, doradztwo w sprawie projektu co jest istotnie ważne, jako jedyny potrafi doradzić a nie narzucać co jest często spotykane.Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 2015-03-16 19:50:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa firma,wysoka jakosc wykonanych mebli,bardzo dobry kontakt i doradztwo. Dotrzymanie wszystkich warunkow umowy ,sympatyczny kontakt biznesowy.biznesowy.Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zarzutu
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-01-25 14:40:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stolarz solidny, słowny, tani, terminowy, grzeczny, uczciwy - cóż więcej dodać? Fachowiec bez wad! Miałam ogromne szczęście, że na niego trafiłam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-12-07 20:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia,meble zgodne z umowa POLecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-05 16:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Robstol to 100 % zadowolenia. Schody wykonane perfekcyjnie:) z dbałością o każdy szczegół. Gorąco polecam najlepszą firmę stolarska na południu Polski. Schody tak zachwyciły że bez żadnego zastanowiwnia zdecydowaliśmy się na kolejne meble. Polecam bardzo dobrą jakość w rozsądnej cenie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2014-09-26 19:51:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobili mi fajną kuchnie za 4000, którą inni fachowcy wyceniali znacznie (nawet do 7500) wyżej. Solidna firma dla której klient jest naprawde ważny. Świetna komunikacja.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: szybka i sprawna
Opinia dodana przez: stan dnia: 2014-07-28 16:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem wymienić meble w salonie, ale wszystkie które oglądałem w sklepach w ogóle mnie nie satysfakcjonowały. Nic mi się nie podobało albo nie pasowało do mojej koncepcji....A oglądałem tych mebli w wielu sklepach naprawdę wiele. W końcu stwierdziłem, że zamówię meble zrobione na wymiar, Szukałem firmy, która będzie w mojej okolicy i która spełni wszystkie moje oczekiwania. Po długim namyśle wybrałem firmę Robstol z Andrychowa. Wszystko uzgodniłem, dodałem moje uwagi, wybrałem rodzaj drewna, frontów, kolor, dopasowałem idealne rozmairy....I wszystko ekstra. W dodatku na czas i za rozsądną cenę.POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GRZEGORZ dnia: 2014-07-20 11:50:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% zadowolenie,wykonania przez firme mebli kuchennych,schodow. fachowe doradztwo,swietny kontakt,oraz wykonanie na najwyzszym poziomie!POLECAM,dziekuje za udana wspolprace
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malgorzata dnia: 2014-07-20 09:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie wykonana kuchnia. Fachowiec z powołania - służy pomocą i podpowiada ciekawe rozwiązania. Nie próbuje naciągać na pieniądze. Polecam serdecznie wszystkim, którzy chcą mieć solidnie wykonaną i ładną kuchnię!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: ALFRED dnia: 2014-03-09 15:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma Robstol to niezawodna i fachowa obsluga klienta perfekcyjne wykonanie punktualnosc,uprzejmosc,estetyka pracy,zawsze zgodnosc z klientem. co sie docenia w dzisiejszych czasah wykonanie perfekt cena niska. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-30 20:05:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane jakościowo bardzo dobrze i czasowość w terminie na żądanie klienta bez zastrzeżeń w przyzwoitej cenie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak.
Opinia dodana przez: Przemysław. M. dnia: 2014-01-29 12:20:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,panowie z firmy robstol andrychow,wykonywali dla mnie meble kuchenne,rowniez szafe przesuwna.Musze im przyznac 5+,chodzby chcial to niemialbym sie do czegos przyczepic,wszystko zgodne z projektem,na czas,konkurecyjne cenny,Serdecznie Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: stawiaja na jakosc,wiec nie ma do czego
Opinia dodana przez: Czeslaw dnia: 2014-01-26 18:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fachowa robota punktualnosc niskie ceny dobra jakosc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: linka dnia: 2014-01-12 20:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły kontakt,terminowość,słowność ,pełen profesjonalizm. W firmie tej zamawiałam schody samonośne oraz garderobe,muszę jeszcze dodać ze za projekt,montaż, nic nie zapłaćiłam,,Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia. dnia: 2012-10-13 19:26:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania,Panowie wykonywali u mnie schody samonośne wszystko dograne ,dopasowane do ostatniego szczegółu ,wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem,Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław . M dnia: 2012-07-22 21:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Roberta, bardzo dobry fachowiec. Szybka realizacja zamówienia i meble zgodne z umówionym wcześniej projektem, za umówiona kwotę, bez żadnych dodatkowych kosztów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-07-20 16:03:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble które zamówiłem w firmie Robstol zostały solidnie wykonane. Fachowa obsługa, meble zostały wykonane w terminie zachęcam do korzystania z usług danej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2012-02-05 19:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma, meble pierwsza klasa, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2012-02-03 20:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ROBSTOL jest godna zaufanie.Fachowe i solidne wykonanie.Naprawdę polecam!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KATARZYNA dnia: 2012-01-11 20:33:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia,zamawialam u nich szafy z drzwiami przesuwnymi,wszystko dziala na 5 Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: majka dnia: 2011-07-30 18:23:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała dla mnie wiele zleceń - 2 okna, drzwi garażowe (na wymiar), biurko, kładli panele ścienne, wykonywali ściankę działową. Wszystko to w terminie i z dużą dbałością o szczegóły zamówienia. Firma solidna i godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech Stanek dnia: 2011-02-09 12:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania,dba o najmniejsze szczegóły wysoka jakosc wykonania,realizacja usług w terminie-brak reklamacji . Polecam wszystkim zainteresowanym.Firma Robstol Pawlik Robert na szóstkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Lilianna R. dnia: 2011-01-31 10:27:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Fachowe wykonanie, niskie ceny. Bardzo polecam firmę Robstol, ponieważ wszystkie meble, które tam zamówiłam są ładne i solidne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2011-01-16 19:34:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania.Solidne i fachowe wykonanie,niskie ceny.Szczerze polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mieczysław dnia: 2011-01-16 17:48:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, szeroki wachlarz proponowanych rozwiązań, szybka realizacja zamówienia oraz konkurencyjne ceny. Firma godna zaufania
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2011-01-16 07:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Robstol, ponieważ wszystkie meble, które tam zamówiłam są solidne i ładne, a ceny są niskie. Uważam, że wato zamówić meble właśnie w tej firmie stolarskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2011-01-15 21:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna, dokładna,skrupulatna, dotzymuje terminów - można na nich zawsze polegać.Jestem klientą tej firmy już nie pierwszy raz i naprawdę wszystkim gorąco polecam - ja sama napewno będę jeszcze korzystać z ich usług nie raz. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena:) dnia: 2011-01-15 21:04:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę ze względu na fachowe wykonania wszelkich zamówień. Gwarantuj, że meble wykonane przez tą firmę stolarską są solidne, mają dobrą jakość i ładny wygląd. Jestem klientem w tej firmie i jestem bardzo zadowolony z wszystkich moich zamówień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2011-01-15 20:27:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma godna polecenia,zamawiałam w tej firmie meble kuchenne,poradzili sobie z kazdym szczegolem,wykorzystujac kazdy kat w 100%.Sa naprawde konkurecyjni i nie ma z nimi zadnych problemow w przeciwienstwie do tego co jest pisane ponizej!! NAPRAWDE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzezen
Opinia dodana przez: ewcia dnia: 2011-01-15 12:48:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawde godna zaufania,wykurzystuja kazdy centymetr,pod zabudowe,zlecilem im do wykonania praktycznie caly dom do umeblowania,poradzili sobie z tym na 5,uwzgledniajac rowniez wykonanie schody,POLECAM W 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma co reklamowac
Opinia dodana przez: daria dnia: 2010-04-03 16:35:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA z której jestem bardzo zadowolony,świadczaca kompleksowa usluge,majacą szeroka game materialów wykonczeniowych z dbałośćią o szczególy,naprawde POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARCIN dnia: 2010-01-24 15:29:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją