Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

K&N MALKO Andrzej Kluj

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 57% pozytywna 4x 1x 3x

Jakość usług: 62% wysoka 5x 3x
Terminowość: 62% bez zastrzeżeń 5x 3x
Ceny usług: 25% niskie 1x 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2155
Data utworzenia profilu: 2010-11-15 17:55:15
Data ostatniej aktualizacji: 2010-12-14 14:34:21 

Opinie o K&N MALKO Andrzej Kluj

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZANOWNA PANI AGATO WIŚNIEWSKA! Jeżeli uważa Pani ,że FIRMA K&N MALKO źle się wywiązała ze swojej usługi mimo podpisania przez Panią protokołu zdawczo odbiorczego wykonanych prac oraz rozliczeń BEZ ZASTRZEŻEŃ ! To proszę skierować sprawę do Prokuratury lub na Policję a nie wypisywać tutaj bajki ,że została Pani oszukana i jakaś inna firma poprawia cokolwiek po naszej. Jest to JAWNE KŁAMSTWO I POWINNO BYĆ KARALNE! Jest tutaj może dział: OPIEKA NAD DZIEĆMI.. Chętnie umieszczę tam swoje spostrzeżenia na temat Pani wykonywanych usług w tej kwestji.(pozostawiania na klatce schodowej lub na ulicy dziecka którym się Pani "opiekuje" bez najmniejszego nadzoru z powodu odbioru zakupów (pralka,lodówka itd.) SKANDAL ! Żeby pracownik który przywiózł sprzęt zwracał Pani uwagę ,że dziecko pozostawione na ulicy płacze bez opieki !!!) Też mam 11 mieś córkę i aż strach pomyśleć gdybyśmy trafili z żoną na takie "coś" jak Pani ! Kolejny przykład , pozostawione dziecko w korytarzu remontowanego mieszkania podczas cięcia ścian pod instalację elektryczną ! SKANDAL ! Cud ,że zauważyłem i w porę kazałem zaprzestać prac i wyprowadziłem wózek na klatkę schodowa ponieważ od kurzu nie było go widać ! Pani była w tym momencie zajęta rozmową z płytkarzem w kuchni uzgadnianiem wzorów płytek oraz koloru fugi ! SKANDAL i jeszcze raz SKANDAL ! Pani negatywne opinie na temat FIRMY K&N MALKO pozostawiam bez komentarza ....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: właściciel dnia: 2010-12-27 22:36:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich, Chciałem wyrazić swoją opinię na temat Firmy K&N Malko. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z nimi. Esensja profesjonalizmu ! Mieszkam na stałe z Szczecinie. Kupiłem jakiś czs temu lokal do kapitalnego remontu w centrum Poznania. W/w Firma wykonała w nim kompleksowy remont (projekt z odbiorem, instalacje elektryczne, wod-kan, kompl. remont, przebudowa dachu, ocieplenie wraz z tynkiem ozdobnym, kostka poz-bruk z wpuszczonymi lampami oświetlajacymi budynek, ogródek letni itd) Polecam wszystkim . Pozdrawiam Firmę Piotr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2010-12-15 18:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam , WIELKII POZYTYW ! POLECAM ! Pozdrawiam Panów Roberta, Zbyszka, Krzysztofa, Andrzeja, Bogdana :) Eugenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eugenia dnia: 2010-12-15 17:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie, 100% POZYTYW :) !! Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eugenia dnia: 2010-12-15 17:15:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie! POLECAM WSZYSTKIM Firmę K&N Malko. Cechuje ich kompetencja, rzetelność, terminowość oraz SUPER JAKOŚĆ i zadowolenie z wykonanych prac. Pozdrawiam serdecznie Eugenia..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eugenia Rozmiarek dnia: 2010-12-15 15:30:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam firme. Remont kosztował bardzo dużo pieniędzy, firma nie dokonczyła prac zgodnie z umową. Obecnie na mieszkaniu jest inna firma poprawiająca te wsyztskie partactwa jakie wykonala firma K&N MALKO .Przestrzegam wsyztskich przed dawaniem panu Robetowi jakich kolwiek pieniedzy na przód bo na pewno nie dokonczy swoich prac, i będzie sie pakował do domu jak nie będziecie mu płacić wg jego wymysłow, brak jakiegokolwiek profesjonalizmu podejscie do sytuacji tragedia. CO TU DUŻO mówić jeśli chcecie zaoszedzic nerwów i pieniędzy szukajcie kogos innego bo stracicie tak jak my. Chętnie pokaże zdjecia pracy firmy ...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-26 17:26:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma niekompetentna, pobrała pieniądze nie wykonala uslugi, nie dostalam faktury mimo że w umowie byla mowa o niej. Prawie wszytsko jest do poprawki, firma nie chce uznac reklamacji, nie dokończyli prac remontowych i zwineli się z mieszkania, nie chcą dokończyć pracy za ktorą zapłaciłam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie uwzględniają
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-15 21:19:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ODRADZAM WSZYTSKIM TĄ PARTACKĄ FIRMĘ. Pan Robert oszukał mnie na kilka tys zł. Zabrał pieniądze nie wykonał calej pracy a tą co wykonał po prostu jest zwykłą fachurą, nie dostalam prawdziwej faktury mimo że mam to w umowie. Firma nie chce przyjśc dokonczyć pracy ani poprawić to co jest żle zrobione. Odradzam szkoda nerwów i pieniędzy. Pan Robert jest tylko mily gdy dostaje pieniądze
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie chce wogole jej uwzględnić
Opinia dodana przez: Poznan dnia: 2010-11-15 18:00:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją