Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Termo Bud Jacek Bekus

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Śląskie, Częstochowa
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 63% pozytywna 7x 4x

Jakość usług: 63% wysoka 7x 4x
Terminowość: 33% bez zastrzeżeń 2x 4x 4x
Ceny usług: 33% niskie 2x 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3454
Data utworzenia profilu: 2010-10-23 20:57:10
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-23 20:57:10 

Opinie o Termo Bud Jacek Bekus

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spokojnie, zrobi się, damy radę, to nie wasz problem, ale dajcie jeszcze z 1000zł zaliczki - to podstawowe teksty Pana Jacka. Poślizg u mnie ok 3 mce!!! Niedoróbki i błędy których fachowiec z 20letnim stażem popełniać nie powinien. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli już się na niego zdecydujecie to U-M-O-W-A!!! bo potem się nagle okaże że zamiast 16tys wychodzi 25....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: przekręcony kliient dnia: 2018-02-23 08:19:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracowałem u tego "pana"...już ponad miesiąc prosze się o zarobione pieniądze. A co do świadczonych usług to metody i materiały wykorzystywane w tej pseudo firmie są conajmniej śmieszne.. Zdecydowanie nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-09 19:03:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bajkopisarz, naciągacz, niesolidny, sprawa z finałem w sądzie zdecydowanie nie polecam zatrudnia na czarno ludzi bez doswiadczenia zeruje na zaliczkach bankrut radze dokladnie zasiegnac opinii u lokalnych fachowcow o tym Panu zaoszczedzicie duzo nerwow i czasu nie mowiac o straconych pieniadzach
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: PAWEL dnia: 2015-06-06 10:54:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma robiła docieplenie wraz z tynkiem na naszym domu.Jeszcze nie widziałem takich leserów i partaczy! Chyba sami sobie te pozostałe opinie wystawili.Elewacja pobrudzona, niepowykańczane szczegóły,poślizg w robotach 4 tygodnie, a właściciel mówi ciągle że nie ma sprawy- zrobi się.cena robót też kosmiczna.Omijajcie szerokim łukiem!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek Cywus dnia: 2013-11-22 13:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług firmy. Nie jest może to najtańsza firma ale materiały użyte do wykonania elewacji pochodziły z górnej półki. Był mały poślizg przy pracach remontowych ale generalnie firma zasługuje na pochwałę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2013-04-17 20:33:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykończeniowe firmy TERMO-BUD przebiegły bezproblemowo. Następnego dnia po telefonie do właściciela firmy stawił się w domu na wycenę by zrobić wstępny kosztorys. Kilka dni później pojawiła się ekipa i rozpoczęła prace. Spodziewałem się, że by zrobić tyle prac potrzebny będzie miesiąc. Pozytywnie zaskoczyła mnie jakość wykonanych prac jak i czas realizacji zlecenia. Dobry kontakt, dobra cena. Polecam każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Dobra
Opinia dodana przez: Cezary Sobczyk dnia: 2013-03-02 22:02:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług firmy.Nie miałam żadnych problemów.Terminowy oraz solidny.Potwierdziły się opinie otej firmie jako o solidnym wykonawcy.Zaskoczyły mnie złe wpisy.Niemiałam zadnych problemów
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: dobra
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-19 20:43:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tych fachowców
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tomi dnia: 2011-04-18 02:35:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja opinia o firmie jest bardzo dobra szef ma bardzo dużo doświadczenia naprawde zna się na robocie pracownicy boją się szefa chyba o to chodzi docieplenie budynku i poddasza profesjonalne ceny nie za niskie ale za jakość się płaci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-10 21:15:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesionalne podejscie do wykonania zlecenia, szybko , dobrze i nie za drogo. Firma warta polecenia zarówno przy dociepleniach jak i remontach w srodku gdyz wykonała mi dom pod klucz .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek Czarnocki dnia: 2010-12-01 20:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace dociepleniowe wykonane przez Termo-Bud nie budzą moich zastrzeń.Szef kompetentny,pracownicy zdyscyplinowani.Jestem zadowolona z wykonanych prac budowlanych polecam firme
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-17 16:43:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją