Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

zakład usług stolarskich Iwona Kucharska włodzimierz kucharski

Zawód: Stolarz 
Adres: Kujawsko-pomorskie, Wierzchucin Królewski
Telefon: Kom. 517568678
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.wix.com/schodykucharscy/schodykucharscy
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 0% pozytywna 9x

Jakość usług: 0% wysoka 6x
Terminowość: 0% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 50% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2268
Data utworzenia profilu: 2010-09-12 20:05:12
Data ostatniej aktualizacji: 2010-09-12 20:05:12 

Opinie o zakład usług stolarskich Iwona Kucharska włodzimierz kucharski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawie Włodzimierza Kucharskiego toczy się postępowanie w prokuraturze w Słupsku proszę wszystkich poszkodowanych o kontakt z policją lub na maila oszukani.1234@wp.pl
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-02 20:23:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie opinie które tu widzę potwierdzają się w stu procętach .Na początku jest ładnie pieknie .Kiedy poprosiłem o podanie terminu montażu zostałem zbywany dużym nakładem pracy .Kiedy poprosiłem o dokładną datę lub zwrot pieniedzy ,zwyzywał mnie od o różnych i jeszcze mnie oklepie .To jest nie dopomyslenia jak ten człowiek traktuje ludzi.Schody zamówiłem za granicę przelałem pieniadze dosyć spore .Dzisiaj nie mam ani pieniędzy ani schodow a na koniec usłyszałem ze schody kosztują 1000 euro wiecej mam po nie sam sobie przyjechac i zamontować po wpłacie całości .W dodatku jeszcze grozi .
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-14 21:41:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UPRZEDZAM i zdecydowanie ODRADZAM. Bajer niesamowity. Krętacz, kłamca. Nie odbiera telefonu ani nie odpowiada na smsy. Przy natarczywości ze strony klienta o konkret- obraża się. Wiecznie chory i skłócony z monterami. Zaliczka wpłacona, umowa podpisana a na montaż czekamy trzeci miesiąc. Ani schodów, ani kasy, ani informacji. Firma zasługuje na MEGA NEGATYW.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-08 10:31:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie dam żadnej pozytywnej opini dla tego pana, dobiore mu się do skóry proszę wszystkich oszukanych o kontakt na email oszukani.1234@wp.pl zrobimy mu pozew zbiorowy - nie popuszcze mu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: popamiętasz oszuście dnia: 2014-03-28 12:45:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: LUDZIE Kucharski ta meda siedzi w domu,nie otwiera drzwi nikomu,nieraz bylem pod drzwiami i sasiedzi mowia ,ze jest w domu ale boi sie wychodzic,nastepnym razem i to na dniach mam zamiar wybrac sie do niego z policja,napisze tak;jesli ktos sie za niego nie wezmie to bedzie nadal nas oszukiwal trzeba cos z tym zrobic,ja go wytargam z domu za moja kase juz niebede patrzal,ze drzwi sa zamkniete bo wiem ,ze jest w srodku,ja do dzisiaj niemam drzwi wiec i on tez nienbedzie mial swoich. pozdrawiam wszystkich wkurzonych i oszukanych. zrobmy cos z tym
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: brak drzwi i ten czlowiek jest wielka reklamacja zycia
Opinia dodana przez: anton dnia: 2014-03-07 09:25:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Włodzimierz Kucharski zajmuje się teraz akwarystyką i oszukuje nadal obiecuje złote góry ma dobrą gadane no tyle lat wprawy za stolarza zamawia rybki i czeka na nie ale kasy nie widać zalecam ostrożność w interesach z tym człowiekiem .
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-30 16:53:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Włodzimierz Kucharski to zwykły kłamca,niesamowity cham który kiedyś prowadził zakład stolarski.Oszukuje nie tylko inwestorów ale również innych stolarzy którym zleca wykonanie np. drzwi lub schodów.Działa na terenie całego kraju i nie tylko oszukuje ludzi nawet na terenie Niemiec.Kusi niskimi cenami i krótkim terminem realizacji.Ludzie uważajcie na tego człowieka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-16 18:35:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA!!!!Naciągacz,podpisuje umowę, inkasuje zaliczkę a potem udaje nieuchwytnego. Kłamca i krętacz dawno nie spotkałam się z takim chamstwem.Ludzie nic nie zamawiajcie od tej firmy,która notabene nie istnieje,a ludzie przyjeżdzają i całują klamkę dodam z całej Polski.Unikać pana!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-24 22:50:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ostrzeżenie!!! Firma niekompetentna. włodzimierz kucharski zajmuje się naciąganiem klientów. W/w osoba podpisuje umowy na usługi stolarskie, pobiera 40% zaliczki po czym nie wywiązuje się z umowy. Uwaga- ten człowiek sprawia wrażenie osoby bardzo wiarygodnej-nie ma nic bardziej błędnego.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: poszkodowany dnia: 2010-09-12 20:11:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją