Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Logopedyczny mgr Alicja Rominiecka

Zawód: Logopeda 
Adres: Wielkopolskie, 62-010 Pobiedziska Władysława Jagiełły 18
Telefon: Kom. 795-167-170
Adres e-mail: biuro(małpa)gabinet-logopedyczny.com.pl
Strona internetowa: www.gabinet-logopedyczny.com.pl
NIP:
777-290-52-07
Opis działalności: Terapia wad wymowy, treningi eeg biofeedback, korepetycje Słowa kluczowe: Logopeda, Gabinet Logopedyczny, EEG Biofeedback, korepetycje

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1278
Data utworzenia profilu: 2010-08-13 13:35:05
Data ostatniej aktualizacji: 2010-08-13 13:35:05 

Opinie o Gabinet Logopedyczny mgr Alicja Rominiecka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowoleni... najpierw nauka /l/, później /sz/ poszło szybko i dziecko pięknie wymawia wszystkie głoski.Ceny - chodziliśmy cały czas na NFZ. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Danka177 dnia: 2018-06-25 21:46:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Alicja jest bardzo dobrą logopedą mi osobiście bardzo pomogła. Korzysta z różnych ciekawych technik. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-09-08 13:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, miła obsługa, dobre podejście do pacjenta, efektywna terapia, przystępne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2011-10-20 10:30:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jakości usług, Pani bardzo sympatyczna, moje dziecko z checią chodzi na zajęcia, Pani prowadząc terapię wykorzystuje programy komputerowe, zajęcia ciekawe i urozmaicone, a ceny bardzo niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria W. dnia: 2011-08-11 20:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, chciałabym polecić państwu logopedę. Panią Alicję Rominiecką, bardzo kompetentna osoba. Moja mama cierpi na afazję i dzięki pani Alicji mowa zaczęła u mamy powracać, a już myślałam że to koniec. pani Alicja ma doskonałe podejście i dużą wiedze,ceny są przystępne,a prowadząca bardzo miła. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Madzia W. dnia: 2011-03-28 19:04:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet bardzo fajnie wyposażony - przyjazny dziecku. Dziecko bardzo zadowolone i chętnie uczestniczy na zajęciach. Pani logopeda bardzo sympatyczna. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: biedrona dnia: 2011-01-06 20:48:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny gabinet, niskie ceny, Pani prowadząca zajęcia bardzo sympatyczna, no i są efekty terapii :) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2010-12-29 20:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podejście do pacjenta profesjonalne. Terapia przeprowadzona rzetelnie. Dziecko zadowolone - pierwszy raz moje dziecko chętnie chodzi na jakieś zajęcia. Pani przesympatyczna. Niskie ceny! Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Róża dnia: 2010-08-13 13:40:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją