Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Talbot Tudor Firma Wielobranżowa Tomasz Zbytniewski

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 66% pozytywna 4x 2x

Jakość usług: 60% wysoka 3x 2x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 2x
Ceny usług: 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1181
Data utworzenia profilu: 2010-05-18 15:51:19
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-18 15:51:19 

Opinie o Talbot Tudor Firma Wielobranżowa Tomasz Zbytniewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja i mój mąż jesteśmy zadowoleni choć troche drogo pozdrawiam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maria C dnia: 2013-02-09 23:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Baa firma i terminowa polecam Pani Ewa w biurze bardzo kompetentna i rzeczowa. Pan Darek i Janusz dobrzy robotnicy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marian i Renata Tolewska dnia: 2012-08-07 21:05:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Bardzo zadowolny z firmy Talbot tudor za rzetelnosc i kompetencje. polecam Andrzej Hergal
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Hergal dnia: 2011-03-16 16:35:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę, że nikt nie ma potrzeby być złośliwym. Chodzi jedynie o obiektywną opinię.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-19 11:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ktoś tu przesadza Miałam przyjemność z tą firmą i jestem zadowolona z ich usłóg. Myśle że ktoś zlośliwie lub specjalnie opisuje coś co nie jest prawdą. Polecam tą firme i to w 100% Magdalena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-20 00:21:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, chciałabym ostrzec przed firma Talbot Tudor.Jest to firma która miała robić remont u nas w domu. Mieszkanie również w stanie deweloperskim,wiec wydawaloby sie ze niewiele mozna zniszczyc.Nic bardziej mylnego.Firma przekroczyla termin juz 3 tygodnie.Nie odbieraja telefonow,nie skutkuja wezwania.Zaplacilismy im zaliczke,a oni nie dokonczyli nawet 1/10 zleconych prac. Teraz remont dokonczyc ma inna firma jednak nawet to co zrobili oni nie nadaje sie do zaakceptowania.Kafelki do skucia.Jestesmy pare tysiecy stratni przez te firme (stracone materiały + wszelkie poprawki płatne oczywiście ekstra)..Dodam,ze rowniez przez ich nieodpowiedzailnosc zalalismy sasiada z dolu,poniewaz instalacje ktora robili pod geberit powiazali sznurkiem i skleili klejem.Rura oczywiscie pekla i zalala sasiada z dolu. Stracone pieniądze, czas, a przede wszystkim całe mnóśtwo nerwów. Życzę remontu bez stresu i takich "przygód".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zażenowana dnia: 2010-05-18 15:52:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją