Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

INNEN STUDIO WIŚNIEWSKI

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp. Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 41-600 ŚWIĘTOCHŁOWICE Świętochłowice Dworcowa 12
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 40% pozytywna 4x 6x

Jakość usług: 44% wysoka 4x 5x
Terminowość: 33% bez zastrzeżeń 3x 1x 6x
Ceny usług: 0% niskie 5x 5x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3028
Data utworzenia profilu: 2010-05-05 22:44:35
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-05 22:44:35 

Opinie o INNEN STUDIO WIŚNIEWSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni. Firma wykonała u nas remont łazienki. Łazienka jest jak marzenie. Wszystko tak jak chcieliśmy, a nawet lepiej. Wszystko zgodnie z umową, fachowe wychowanie. Z czystym sumieniem polecamy każdemu tę firmę !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rodzina ze Świętochłowic dnia: 2014-07-31 11:05:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest najlepsza firma jaka umie wykonywala montasz drzwi i okien pan najpier pracowal sam a potem w 2 panuw jak robili okna a pozatem pan ktury montowal dzwi zrobil dokladnie i szybko i okna tak samo polecam te firme kazdemu bo pracujom tam fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-14 14:52:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZGADZAMY SIĘ OPINIAMI POPRZEDNIKÓW. WYNAJĘLIŚMY FIRMĘ DO WYMIANY STOLARKI OKIENNEJ.USŁUGA WYKONANA PRZEZ PRACOWNIKÓW TEJ FIRMY TO FUSZERKA. BEZCZELNI PRACOWNICY W STANIE WSKAZUJĄCYM NA SPOŻYCIE,AROGANCCY NIE MAJĄCY ŻADNYCH UMIEJĘTNOŚCI BUDOWLANYCH.CIEKAWE JAK ONI UTRZYMUJĄ SIĘ NA RYNKU TA DŁUGO.
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-12 17:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ! Firma przeprowadziła u nas generalny remont mieszkania i jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości wykonania ,doradztwa i obsługi a panowie znają się na swojej robocie ,są dokładni i terminowi.Z całego sreca polecamy Innen Studio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam i Karina dnia: 2012-07-16 10:29:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECIŁA BYM TEJ FIRMY NAWET WROGOWI. PANI ZARZĄDZAJĄCA TYM SKLEPEM JEST NIEMIŁA OPRYSKLIWA I WSZECHWIEDZĄCA. JEJ ROBOTNICY TO SĄ PANOWIE Z ULICY KTÓRZY NIE MAJĄ ZIELONEGO POJĘCIA O ROBOCIE. USŁUGA WYKONANA NA ODWAL SIĘ BYLEBYŚ TYLKO ZAPŁACIŁ I DO WIDZENIA.TOWAR U NICH PODOBNO WYSOKIEJ JAKOŚCI ALE WEDŁUG MNIE TO DO NORMALNEJ JAKOŚCI TO MU DUŻO BRAKUJE.TAKŻE JAK KTO MOŻE OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ Z DALEKA JEST NA MIEŚCIE NAPRAWDĘ DUŻO INNYCH FIRM Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA WIĘC NIE WARTO SIĘ ZATRUWAĆ TĄ FIRMĄ.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: NIKOLAS dnia: 2012-04-03 16:02:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam usługi tej firmy , remont mieszkania wykonali zgodnie z naszymi oczekiwaniami ,usterki zdarzają się każdej firmie ale zostały uznane i szybko usnietę.Pracownicy mili i kompetentni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2011-06-29 08:53:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam zdecydowanie,to nie są fachowcy to są naciągacze i nie znają podstaw prac budowlanych.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2011-01-27 00:04:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fatalne wykonanie: krzywo, drzwi i rolety chodzą bardzo ciężko. Beszczelni montażyści: "Pnie, te drzwi już tak muszą zostać, nic się nie da z tym zrobić". Nie ma mowy o reklamacji, nawet za pieniądze nie da się doprosić o interwencję w sprawie usterek.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niezadowolony klient dnia: 2010-12-29 11:07:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZŁE WYKONANIE,NIE FACHOWA OBSŁUGA,NIE POSIADAJĄ WYKFALIFIKOWANYCH PRACOWNIKÓW,A O REKLAMACJI MOWY NIE MA.ODRADZAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-12 21:30:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam firmę INNEN STUDIO A.WIŚNIEWSKI zielonego pojęcia nie mają na temat stolarki okiennej.Pracowników mają chyba z pod sklepu nocnego,partacze jakich mało,Materiały mają CHIŃSKIE może RADZIECKIE zdecydowanie odradzamprzed tymi oszustami!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: menthol dnia: 2010-05-05 22:51:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją