Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Aquainvest. Kompleksowe usługi budowlane

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Śląskie, 42-152 Opatów Kamienna 4
Telefon:
Adres e-mail: aquainvest(małpa)vp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2427
Data utworzenia profilu: 2010-04-09
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-09  

Opinie o Aquainvest. Kompleksowe usługi budowlane

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam dobra robota i dobra cena
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr Częstochowa dnia: 2017-01-02 13:04:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio kupiłam kostkę jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2015-02-14 17:59:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-30 10:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy firmę brukarska z Opatowa bardzo korzystne ceny kostki oraz wykonanie usługi brukarskiej na wysokim poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: CZE-WA/Lisiniec dnia: 2014-05-03 14:43:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REWELACYJNA FIRMA. KONKRETNIE , RZETELNIE , MIŁO , BEZPROBLEMOWO. POLECAM!!!!!!!!!!! JESTEŚMY MEGA ZADOWOLENI. POZDRAWIAMY PANA MARCINA Z EKIPĄ!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JOLA I DAREK KAPSA dnia: 2014-02-08 14:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma dostałem kostkę w bardzo dobrej cenie. Wykonanie nawierzchni z kostki brukowej w najnowszej technologi wraz z oświetleniem led. Naprawde ładnie zrobili polecam Firmę AQUAINWEST Z OPATOWA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemo dnia: 2013-12-20 19:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę godna polecenia jakość usług dobra jestem bardzo zadowolony i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAREK dnia: 2013-11-05 08:55:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją