Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Al-Bruk. Układanie kostki brukowej

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Podlaskie, 15-794 Białystok Gajowa 82 lok. 43
Telefon:
Adres e-mail: al-bruk(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 72% pozytywna 8x 3x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 2x 1x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 6x 1x 2x
Ceny usług: 100% niskie 2x 8x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3246
Data utworzenia profilu: 2010-04-09
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-09  

Opinie o Al-Bruk. Układanie kostki brukowej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygoda!!! Nic mnie nie interesuje! Wykonawca organizuje od " a do z " cala inwestycje. Posiada wiedzę w doborze materiałów oraz ich producentów. Budowa nawierzchni jak i ogrodu sprawiła nam ulgę po nie przyjemnych relacjach z budowlańcami, którzy doprowadzali nas do załamania nerwowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: adekwatnie do inwestycji
Opinia dodana przez: kazik z kruszewa dnia: 2014-05-29 22:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam całej historii firmy, ale dla mnie wykonali ponad 400m2 polbruku i jestem zadowolony z ceny jak i z przebiegu prac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: NIE DOSWIADCZYLEM
Opinia dodana przez: JANROL dnia: 2013-11-06 17:21:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość - tragiczna Kompetencja pracowników - trzeba pilnować i pokazywać palcem Kontakt - graniczący z cudem
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: lepiej nie mówić... :(
Opinia dodana przez: zawiedziony dnia: 2013-10-29 10:11:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na budowie czesto zostawiane sa osoby niekompetentne nie znajace sie na robocie. Kontakt z Panem Lasoniem graniczy z cudem. Jakos uslug zostawia wiele do zyczenia. aby robota byla dobrze zrobiona trzeba caly czas patrzec na rece dla pracownikow.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-08-16 19:23:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta i co najważniejsze jakość usług 10/10. Panie Adrianie czekamy na II etap robót w 2013r:))) Pozdrawiamy: A. i L. Andrukiewicz ps. liczymy na RABAT!!!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 5lat!!!
Opinia dodana przez: Luiza Andrukiewicz dnia: 2013-03-26 22:32:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko się porozchodziło, piją, palą nic nie robią. Po pieniądze 3x w ciagu godziny dzwonią.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 2lata
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-22 19:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odległe terminy ale warto czekać!!! bardzo polecam i potwierdzam komentarze. Pozdrawiam Pana Adriana i załoge AL-BRUK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 3-LATA
Opinia dodana przez: LESZEK dnia: 2012-07-04 23:10:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POZDROWIENIA DLA CAŁEJ FIRMY AL-BRUK !!! K.KALICKI BIAŁYSTOK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KALICKI dnia: 2012-06-26 22:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak obiecałem dla Pana Adriana, że będe polecał jego firmę ponieważ zasługują na wielki pozytyw.!!! Wykonują bardzo nie typowe zlecenia , brygada którą mi przydzielono była bardzo doświadczona. Gorąco polecam i każdemu życzę tak symnpatycznej atmosfery przy wykonywanych pracach.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 3-lat
Opinia dodana przez: Hubert Lach dnia: 2012-04-02 22:20:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam moge spokojnie polecic ta firme prowadzi ją młody człowiek bardzo doswiadczony prawdopodobnie niejednego fachowca zagina wiedzą i umiejetnościami .ma dobrych fachowców i sprzet
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: 5 lat
Opinia dodana przez: Małgosia Willa dnia: 2011-09-14 22:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma AL-BRUK wykonała dojazdy oraz parkingi do firmy i charakteryzowała się fachowością i terminowym wykonaniem prac,przed wyborem firmy brukarskiej spotkałem się z przedstawicielami wielu firm,ale ta firma okazała się fachową i miłą obsługą klienta. Bardzo polecam firmę AL-BRUK i zapraszam na stronę www.al-bruk.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 3 lata
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-14 22:48:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją