Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Brukbetor. Usługi brukarskie, budowlane, wykończeniowe

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-134 Czarne Błoto 43 lok. 1
Telefon:
Adres e-mail: brukbetor(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1892
Data utworzenia profilu: 2010-04-09
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-09  

Opinie o Brukbetor. Usługi brukarskie, budowlane, wykończeniowe

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec. Pan Piotr jest profesjonalny, rzetelny i przedewszystkim uczciwy! Zna się na rzeczy, umie doradzić i zaproponwać ciekawe rozwiązania jak i również uporać sie nawet z najtrudniejszymi zadaniami. Praca wykonana naprawdę wzorowo i fachowo, pięknie ułożona kostka brukowa. Cena za całą usługę niewygórowana. Naprawdę z czystym sumieniem polecam ekipę z Brukbetor!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Justyna / Toruń dnia: 2014-05-08 20:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i solidna firma.Jakość ich usług stoi na bardzo wysokim poziomie , jestem bardzo zadowolony z ich usług ponieważ zrobili to bardzo szybko za bardzo przystępną cenę . Firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-30 17:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ta firme,mila wspolpraca,praca wykonana na czas i fachowo goraco polecam firma godna uwagi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pawlo dnia: 2012-03-10 20:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Pełny profesjonalizm , spokój i kompetencja. Dają gwarancje na wykonaną usługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2011-06-17 12:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko ,tanio i solidnie, fachowiec godny polecenia, dlatego POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: alakozak1 dnia: 2010-10-12 13:58:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednym słowem firma godna polecenia ponieważ:cena korzystna,usługę wykonują staranie i w terminie.Przede wszystkim doradzą i zaproponują ciekawe i nietypowe projekty. Miła i fachowa obsługa . PANIE PIOTRZE TAK TRZYMAĆ!!100%%PROFESJONALIZMU !!! Polecam firmę BRUKBETOR z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-02 20:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakość wysoka,praca wykonana w terminie,cena usługi przystępna,jednym słowem firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-31 00:44:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją