Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Marel Bruk. Układanie kostki betonowej, brukowej i granitowej

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Dolnośląskie, 58-200 Dzierżoniów Nowowiejska 67 lok. 2
Telefon:
Adres e-mail: marelbruk(małpa)onet.eu
Strona internetowa: www.marelbruk.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 11x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3158
Data utworzenia profilu: 2010-04-09
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-09  

Opinie o Marel Bruk. Układanie kostki betonowej, brukowej i granitowej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma marel bruk dostała zlecenie na wykonanie nawierzchni z kostki betonowej picola . projekt wykonany według moich oczekiwań . czas wykonania 4 tygodnie uwinęli się w 3 tygodnie . zostawili porządek . estetyka wykonania na 5+ .mojej małżonce podobało sie wykonanie firmy i w sposób jaki były wykonywane prace wszystko było przemyślane i zaplanowane widać że nie robią tego od wczoraj . polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anioł dnia: 2017-11-14 18:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzień dobry śledząc fora internetowe poszukiwałem firmy brukarskiej w okolicy .zaprosiłem do siebie kilku właścicieli tych firm,po dłuższym namyśle stwierdziłem że bruki wykona mi firma marel bruk tomasz marel. wybór był trafny mogę przedstawić w zaledwie kilku punktach plusy firmy 1- fachowość i doświadczenie 2-dobór materiałów i znajomość geologiczna 3-nadzór właściciela firmy(szef pracuje z pracownikami i na bieżąco kontroluje prace) 4-bezproblemowość 5-gwarancja 5 lat życzę wszystkim takich wykonawców bogdan 9
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: gwarancja 5 lat
Opinia dodana przez: bogdan dnia: 2017-08-13 16:56:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na prośbę Pana Tomasza, czekałem na jego firmę 2 miesiące z rozwalonym podwórkiem, po czym Pan Tomasz poinformował mnie że muszę wziąć kogoś innego bo on nie ma czasu, a dodzwonić się nie było łatwo, prawda Panie Tomaszu?
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-13 21:33:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mogę spokojnie i z czystym sumieniem polecić firmę marel bruk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: alina dnia: 2015-10-04 19:29:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam pana marela .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-23 17:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firme Pana Tomasza Marela ma wzorowych pracownikow ,dobry sprzet.pomimo zawitego terminu prace byly skonczone na czas .Pracownicy sa bardzo doswiadczeni pomoga,doradza jednym slowem warto. jestem bardzo wymagajacym czlowiekiem.wciaz polecam moim znajomym bo naprawde warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adam wolynski dnia: 2011-12-23 00:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam moge spokojnie polecic ta firme prowadzi ją młody człowiek bardzo doswiadczony prawdopodobnie niejednego fachowca zagina wiedzą i umiejetnościami .ma dobrych fachowców i sprzet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-24 00:05:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma robiła drogę do zamku książą a potem pod moim domkiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: krzys dnia: 2011-04-15 18:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam dobra jakośc usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: witold gut dnia: 2011-03-27 08:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra firma ceniąca dokładność
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: barak
Opinia dodana przez: Andrzej Kulka dnia: 2011-03-20 14:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma jak firma jedna z wielu a cenie profesionalizm i moge ją polecic innym tomasz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: tomasz jedrasik dnia: 2011-02-01 19:50:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzetelna i konkretna firma, jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości pracy i efektów końcowych. Widać, że znają się na rzeczy. I potwierdzam opinię przedmówcy - dostaliśmy gwarancję na wykonane roboty- super:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina G. Świdnica dnia: 2010-11-18 17:46:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoka jakośc dobry kontakt bezkonfliktowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: firma przyjechała na przegląd gwarancyjny ( zdziwiło mnie to ;) )
Opinia dodana przez: art rom dnia: 2010-08-08 20:52:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją