Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adrian Klepacz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-077 Wrocław Kazimierza Wielkiego 67/118
Telefon: (+48 71) 734-57-46 Kom. (+48) 697-700-025 Fax: (+48 71) 734-57-56
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-klepacz.pl
Strona internetowa: www.adwokat-klepacz.pl
NIP:
754-106-11-75
Opis działalności: pomoc prawna osobom fizycznym sprawy karne i czywilne, obsługa firm Słowa kluczowe: kancelaria pomoc prawna odszkodowanie szkoda wypadek komunikacyjny rozwód alimenty pozew proces sądowy karny cywilny obrońca testament zachowek dziedziczenie

Ocena: 71% pozytywna 5x 2x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3605
Data utworzenia profilu: 2010-01-24 14:09:19
Data ostatniej aktualizacji: 2010-01-24 14:09:19 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adrian Klepacz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój mąż został aresztowany,został posądzony o udział w zabójstwie,był zamknięty w zakładzie karnym poza Wrocławiem ok.150 km.Kancelaria pana mecenasa Klepacza /osobiście on sam/była obrońcą mego męża.Pan mec.Klepacz Adrian był kilkakrotnie w tym zakładzie karnym,by spotkać się z moim mężem i bardzo solidnie zajmował się obroną mego męża.Doprowadził do uwolnienia męża,bo nie było dowodów winy,bo mąż był w tym czasie na zebraniu wspólnotyi ktoś chciał go wrobić.Pan mecenas Klepacz to bardzo dobry człowiek,uczciwy i uprzejmy,bardzo mu dziękuję za uwolnienie męża,dobrze,że ktoś znajomy mi go polecił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2016-04-04 22:18:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ale wazelina, sami sobie piszecie te opinie. Brzmi prawie jak pozew
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-27 15:20:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po kontakcie z tym adwokatem odniosłam dobre wrażenie. Sporo czasu przeznaczył na wyjaśnienie mi zarówno możliwości działania w mojej sprawie (dotyczącej rozliczeń) ale także -choć nie bardzo mi się to podobało - mówił o ryzyku w sprawie. Okazało sie że miał rację i żałowałam że nie słuchałam. Teraz po sprawie wiem że gdybym posłuchała rady to zaoszczędziłabym na kosztach w sądzie. Ogólnie nie mam zaufania do opinii ale w pewnym sensie na pewno są pomocne więc wypowiadam sie o tym konkretnycm prawniku jako rzetelnej firmie, bo choć nie wszystkie informacje były dla mnie od początku zrozumiałe przy rozmowach z nim to jednak w sumie radził mi - z czym się nie zgadzam -dokładnie tak jak potem orzekł sąd. Myślę że tak należy ocenić jego porady bo gdy się czyta różne opinie o fachowcach, czy to pozytywne czy negatywne w sposób skrajny, to jednak nie wydają się prawdziwe. Warto jednak oceniać firmy po efektach a nie po pierwszym wrażeniu. Warto też brać pod uwagę, że nie w każdyej sprawie wszystko ten adwokat robi sam, a z tego co wiem to to kancelaria ta ma specjalistów od poszczególnych spraw. Zamierzam korzystać z pomocy kancelarii p. Klepacza jeśli zajdzie potrzeba, bo będąc u innych prawników w czasie kilku lat gdy prowadzę firmę nie byłam tak przekonana jak w tym wypadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2011-02-08 02:14:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strata czasu i pieniedzy. Na konkretnie zadane pytania otrzymalem odpowiedzi wymijajace, ogolne lub w ogole nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Odnosze wrazenie ze posiada wiedze, kwalifikacje dobre co najwyzej do kupienia badz zaliczenia egzaminu prawniczego ale nie do rozwiazywania konkretnych problemow prawnych.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2011-01-14 13:49:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdą opinie trzeba traktować z rezerwą ale po tym jak zdecydowałem się skorzystać z pomocy tego prawnika - zresztą za poleceniem znajomego nie mogę nie wyrazić opinii odnośnie tego Mecenasa. Na pewno do niego można się zwrócić o rzetelną poradę. Poświęcił mi naprawdę sporo czasu a miałam mnóstwo pytań co do których nieco moje oczekiwania nieco "ukierunkował". Liczyłam na większe możliwości więc -nie wypada tego mówić ale musiałam sie upewnić u kogoś innego i tego żałuję bo nie posłuchałam do końca jego rady. I tu cała prawda o prawnikach. Oczywiście zawsze można zrobić więcej! Tylko po sprawie (z udziałem Pani radcy która oceniała sprawę na "więcej wartą" - co mnie więcej kosztowało) okzało sie że w praktyce niewiele więcej można uzyskać! Właściwie po wyrokach sądów przyznane mi zostało takie odszkodowanie jak od początku radził Pan Klepacz, tyle że opłaty sądowe były większe i koszty prowadzenia sprawy nie w pełni sie zwróciły. Szczerze: Nie będę więcej szukać drogich i znanych firm prawniczych i to Państwu radzę: czasem warto pytać wśród znajomych o fachowcówi i na ich zdaniu polegać. Te opinie są najpewniejsze i nie da się ich sprawdzić korzystając z innych specjalistów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bar-bara dnia: 2010-07-06 02:23:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do kancelarii już podczas toczącego się postępowania w mojej sprawie. Postanowiłem zmienić adwokata, ponieważ poprzedni doradzał przyznanie się do winy i układ z prokuratorem. Po przejęciu sprawy przez adw. Klepacza część zarzutów została wycofana, a z reszty oczyścił mnie sąd. Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-07 10:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałm problem z wypłatą za szkodę w wyniku spięcia spalił sie komputer. Odzysk. należność bardzo szybko a zapłata za reprezentowanie nie była wygórowana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-24 14:17:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją