Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Nowiccy.Team Marek Nowicki

Zawód: Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Studio Fryzjerskie Słowa kluczowe: Fryzjer,stylista

Ocena: 80% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3321
Data utworzenia profilu: 2009-12-18 19:26:35
Data ostatniej aktualizacji: 2009-12-18 19:26:35 

Opinie o Nowiccy.Team Marek Nowicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką Salonu od kilku lat i zawsze z przyjemnością tam wracam. Atmosfera bardzo luźna, wesoła, sprzyjająca, a personel profesjonalny i otwarty na prośby i wymagania klienta. Wiele razy otrzymałam dobre rady oraz polecane kosmetyki na problemy z pielęgnacją i estetyką włosów - nigdy się nie zawiodłam !!!!! Wnętrze Salonu jest bardzo sprzyjające, systematycznie odnawiane i zadbane. Z wielką przyjemnością tam przychodzę. POLECAM KAŻDEMU KTO CHCE ŁADNIE WYGLĄDAĆ I NIE MIEĆ PROBLEMÓW Z TYM CO MA NA GŁOWIE :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: arttf dnia: 2014-04-24 13:33:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką tego salonu od 5 lat. Jestem bardzo zadowolona, a ze względu na to, że jestem stałą klientką to mam zniżki. Salon jest estetyczny i zadbany, obsługa bardzo miła. Nie bez powodu jeżdżę tam z drugiego końca miasta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-05-24 23:54:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon moze i ladny ale obsluga na niskim poziomie zwlaszcza pan ktory niema znajomosci co do fryzur
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adamkowa dnia: 2012-03-09 15:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niewiem o co chodzi temu Panu....jest jakis przewrazliwiony...facet wez sie opanuj i nie odzywaj sie nie pytany i jesli cos ci nie pasuje to nie przychodz tam do fryzjera:/
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sysia dnia: 2011-09-15 14:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: no straszne rzeczy pan tu pisze,trzeba było az w it o tym informowac ludzi ,ze ktoś pospzreczał się z sasiadami,rany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-26 18:26:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie dość, że dostałem obcięty nie tak jak sie umawialiśmy (przyniosłem zdjęcie fryzury i mimo zapewnień, że taka wyjdzie - nie wyszła), to byłem świadkiem dość niemiłej sceny, ponieważ nie ma zbyt dużo miejsca do parkowania, więc jakaś klientka zaparkowała przy sąsiedniej bramie i kiedy sąsiadka przyszła mile powiedzieć o tym, że musi wyjechać i prosi o przestawienie auta, pan marek wyskoczył i zaczął mówić, że to wina sąsiadki, bo ma zarośniętą bramę... zamiast kulturalnie przeprosić zachował się jak cham i prostak, była bardzo niemiła atmosfera, włosy odrosną, ale widzę że kontakt z sąsiadami nie jest dobry...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: gall
Opinia dodana przez: gall dnia: 2011-08-26 17:52:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła,szybka i profesjonalna obsługa.Jestem bardzo zadowolony z usług świadczących przez ten Salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Admike dnia: 2010-03-29 08:35:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze podchodzą do klienta, ze starannością i z zaangażowaniem :) Dziękuje i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga. dnia: 2010-02-09 13:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona profesjonalnym podejściem, starannością i dokładnością. Nie zajmują się klientami "maszynowo" ale wkładają serce w do co robią przy tym są fachowcami. Z całego serca polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sąsiadka dnia: 2009-12-22 09:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam z polecenia koleżanki i zostane chyba na zawsze naprawde warty polecenia fryzjer.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Basia B. dnia: 2009-12-18 19:29:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją