Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hydro-Gaz Serwis Krzysztof Zaprawa

Zawód: instalacje gazowe - usługi Monter 
Adres: Lubelskie, Lublin Grażyny 18
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.piecyki-zaprawa.pl
Opis działalności: Instalacja podgrzewaczy gazowych/piecyków gazowych. Słowa kluczowe:

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 75% niskie 3x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2685
Data utworzenia profilu: 2009-12-14 10:39:26
Data ostatniej aktualizacji: 2009-12-14 10:39:26 

Opinie o Hydro-Gaz Serwis Krzysztof Zaprawa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana kotła CO przeprowadzona szybko i sprawnie, Pan uwzględnił moje potrzeby i wymagania. Usługa wykonana na czas i bez bla, bla, bla. Polecam wszystkim, którzy chcą mieć spokojny sen.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2015-11-05 11:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża wiedza i fachowość na wysokim poziomie. Nieoczywista niesprawność piecyka. Logiczna analiza, eliminacja możliwych przyczyn niesprawności, w efekcie skuteczna naprawa z jasnym wyjaśnieniem. Słowność. Do tego kultura osobista i kultura języka. Stosunek jakości usługi do ceny - bardzo korzystny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Skuteczna. Sposób naprawy - oby tak wszędzie .
Opinia dodana przez: mareks dnia: 2015-01-10 14:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry kontakt, szybko znaleziona usterka i naprawiona od reki (wymiana części), niska cena polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-28 14:46:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan nie potrafi wykonać swojej pracy ,piecyk zepsuł się po miesiącu . Podczas kontroli piecyków zarządzonych przez spółdzielnię mieszkaniową zerwał wizytówkę innego gazownika , który w przeciwieństwie do niego naprawił niedziałający piecyk. Po pracy zostawił bałagan, był wścipski i nie uprzejmy, a do tego grzebie w rzeczach swoich klientów!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: O.N dnia: 2014-06-03 13:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco! Zadzwoniłam w sobotę po południu, miły i kulturalny Pan pojawił się w przeciągu godziny. Sprawnie i czysto usuną usterkę, pokazując dokładnie co i gdzie się zepsuło. Myślę, że 120 zł za ciepłą wodę na weekend to nie za wiele. Z czystym sumieniem polecam. Fachowo, uczciwie i uprzejmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-04-27 16:52:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo rzetelna, usługi wykonywane tanio i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez problemu.
Opinia dodana przez: bozka dnia: 2010-06-11 22:25:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją