Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

artur cichocki artur cichocki

Zawód: budowlane usługi i remonty Murarz 
Adres: Śląskie, rybnik 10
Telefon: Kom. 793480238
Adres e-mail: cichy29.30(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: uslugi budowlane Słowa kluczowe: kafelkowanie docieplanie

Ocena: 62% pozytywna 5x 3x

Jakość usług: 42% wysoka 3x 1x 4x
Terminowość: 62% bez zastrzeżeń 5x 3x
Ceny usług: 80% niskie 4x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2599
Data utworzenia profilu: 2009-11-22 19:35:35
Data ostatniej aktualizacji: 2009-11-22 19:35:35 

Opinie o artur cichocki artur cichocki

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie odbiera pism i telefonów, nie podaje aktualnego adresu. Olbrzymie zadłużenie w kilku hurtowniach dostarczajacych materiały. Zdecydowanie nie polecam. Opóźnienia w remontach, rzedu 1,5 miesiąca po terminie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-11-22 09:52:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga, wykonawca działa w oparciu o schemat- pobierajmy zaliczki, nie wykonujmy pracy, koszt poprawek przerosl znacznie uzgodnione wynagrodzenie- na slowo faktura, padł smiech na sali- nie odpowiada na pisma od adwokata, jego adres jest fałszywy! Brak znajomości branży, w szczególności CO, oraz elektrycznej, gazowej- podaje fałszywe zaświadczenia o jakości instalacji- wystarczy zadzwonić na numer z zaświadczeń, Pan fachowiec bardzo się zdziwi. Przestrzegam wszystkich, nie dajcie się zwieść, i poszukajcie innego fachowca. Nie odbiera telefonów, nie uznaje reklamacji. Opóźnienia w terminie wykonania prac, pewnego razu po prostu stwierdził ze wybrał juz wystarczająco zaliczek i opuścił mieszkanie do remontu, nie przekazał kompletu kluczy nie polecam, mogę wyjaśnić @, proszę o kontakt również innych oszukanych on2121(małpa)o2.pl
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie obsługuje, nie uznaje, nie odbiera pism.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-27 15:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretna firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-15 18:02:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-25 19:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelna ekipa ,pozdrawiam ewa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-06 16:16:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidna ekipa ,brak jakichkolwiek zastrzezen, polecam ipozdrawiam Gabrysia
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: gabriella hermanowska dnia: 2010-06-22 18:45:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA NA ARTURA CICHOCKIEGO Z RYBNIKA Z UL. PATRIOTÓW 10A. Pan Cichocki sprawia wrażenie kompetentnego człowieka ale to tylko wrażenie!! To nie jest fachowiec tylko partacz, który nie potrafi kłaść kafelek(co 3 pusta a po 3 mies zaczynają odpadać)nie potrafi wstawiać drzwi(futryny całe się ruszają a drzwi się nie domykają)robi szybko byle skończyć i skasować za wykonaną pracę. Ludzie z Rybnika i okolic uważajcie na tego Cichockiego jeśli nie chcecie mieć nieplanowanych dodatkowych kosztów napraw bo na reklamacje się nie zgłasza nie odbiera telefonów i chowa się w domu jak tchórz.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: CHCESZ MIEĆ SPOKOJNE DNIÓWKI I NOCKI OMIJAJ Z DALEKA FIRMĘ CICHOCKI. reklamowałem wszystkie usterki ale nadaremno wogóle się nie odzywa!
Opinia dodana przez: Michał z Rybnika dnia: 2010-03-20 23:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo solidny czlowiek i ludzie!bardzo malo jest takich juz ludzi u mnie ma prace dozywotnio ,pozdrawiam panie Arturze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-22 19:39:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją