Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Marta Masternak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń PCK 17/4
Telefon: Kom. 0601164397
Adres e-mail: martamasternak(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.prawnik-torun.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, najlepszy adwokat, najlepszy prawnik, radca prawny,

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 5806
Data utworzenia profilu: 2009-11-06 18:00:36
Data ostatniej aktualizacji: 2009-11-06 18:00:36 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Marta Masternak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas potraktowała mnie fachowo, zaangażowała się w sprawę co doprowadziło do ugody. Polecam Wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Syla dnia: 2014-03-05 20:50:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencja, Rzeczowość, Doświadczenie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tttan dnia: 2013-09-16 12:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny prawnik, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 2012-11-06 17:57:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mnie reprezentowała Pani adwokat w sprawie odszkodowawczej i byłem bardzo zadowolony,pełna kultura i fachowość,naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-23 23:05:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani marta kłamie jak każe jej klinet
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-12 07:12:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pani Marty już parę razy w sprawie porad prawnych dotyczących rozwodu i spadku, za każdym razem Pani adwokat poświęciła mi dużo czasu, wszystko dokładnie, spokojnie, w prosty i zrozumiały dla mnie sposób mi wytłumaczyła i rozwiała szereg moich wątpliwości i pytań dotyczących tych spraw.Do tego jest to na prawdę przemiła i symatyczna osoba, a najważniejsze jest to osoba kometentna, która wie co robi i zna się na przepisach prawnych. Na prawdę polecam jej usługi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałam żadnych zastrzeżeń i reklamacji
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2010-03-20 11:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fachowiec w sprawach rodzinnych i spadkowych, warta każdej wydanej przeze mnie złotówki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciej W. dnia: 2009-11-06 18:02:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją