Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Kosmetyczny MAGICZNA DEPILACJA A. Nyzak

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Lubelskie, 21-500 Biała Podlaska Sadowa 11-21/1
Telefon: Kom. 516 558 673
Adres e-mail: kontakt(małpa)magicznadepilacja.pl
Strona internetowa: www.magicznadepilacja.pl
Opis działalności: Salon Kosmetyczny Gabinet Kosmetyczny Słowa kluczowe: trwałe usuwanie owłosienia, depilacja, henna, masaże, pielęgnacja twarzy, algi, kwasy owocowe, fotoodmładznie, ostrzykiwanie kwasem hialuronowym,

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3845
Data utworzenia profilu: 2009-11-04 10:47:40
Data ostatniej aktualizacji: 2009-11-04 10:47:40 

Opinie o Salon Kosmetyczny MAGICZNA DEPILACJA A. Nyzak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna z niewielu kosmetyczek, która z całym sercem i ogromną wiedzą podchodzi do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-28 11:05:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza bez 2 zdań kosmetyczka w Białej Podlaskiej. Ogromna wiedza, super podejście do klienta. Czysto, ładnie. I dlatego ciężko z terminami :) ale zawsze coś się znajdzie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 2014-11-14 12:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa,dziewczyny miłe,zadowolenie na 100 procent,polecam bardzo.....szwajcarska dokladnosc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fretka313 dnia: 2013-11-04 08:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę wykonać depilację bikini laserem IPL. Usługi w salonie wydaja się być konkretne, przecież nawet w nazwie mają depilację ;) Tylko jak z wymianą lamp w głowicach i serwisem sprzętu? Czytałam, ze to niezwykle ważne dla porządnego usunięcia owłosienia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2013-05-17 15:14:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki, by nie powiedzieć, że bardzo wysoki poziom świadczonych usług, bardzo miła obsługa, rzetelne informacje o promocjach na "fejsbukowym" profilu salonu (rzetelne to znaczy, że informacja o promocji jaka jest na profilu pokrywa się z rzeczywistością, a nie że na profilu coś jest a w salonie co innego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2013-04-07 20:40:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miło i w końcu profesjonalnie. Znalazłam igłę w stogu siana :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2013-03-20 17:59:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i profesjonalna obsługa, oby więcej takich fachowców!!! Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Ch. dnia: 2013-03-11 22:29:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon świadczy usługi na najwyższym poziomie.Pełen profesjonalizm a ceny zabiegów bardzo atrakcyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 2013-01-10 10:36:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrego fachowca w Polsce ze świeczką szukać. Ale ZNALAZŁAM :D i już do innej kosmetyki nie pójdę. POLECAM Panią Anię!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2011-07-11 16:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczna i fachowa obsługa. Muzyka relaksacyjna. Wychodzisz jak nowo narodzona :) Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2010-10-28 17:17:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja skóra po zabiegu - jak nowa. Super miła obsługa. Konkurencyjne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-14 15:05:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją