Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma "IWONA" Iwona Schenk schenk

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Śląskie, Bytom
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 71% wysoka 5x 2x
Terminowość: 71% bez zastrzeżeń 5x 1x 2x
Ceny usług: 50% niskie 2x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1593
Data utworzenia profilu: 2009-09-25 22:52:20
Data ostatniej aktualizacji: 2009-09-25 22:52:20 

Opinie o Firma "IWONA" Iwona Schenk schenk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To dobra firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2012-06-29 12:27:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma to dobra firma wlascciel tez bardzo mily
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dobra
Opinia dodana przez: Jujusz kubi dnia: 2012-04-05 11:05:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ciągu trzech tygodni zrobili mi remont całego mieszkania.Kafelki,gładzie,malowanie.Wyszło nieźle i w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2010-11-02 21:30:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZAPŁACONY !!!!REMONT MAŁEGO POKOJU O POW OK 9 M2 ZLECONY NA KONIEC XI.2009 DO DZISIAJ NIEZAKOŃCZONY;ODPADAJĄCE TAPETY,POPĘKANE ŁĄCZENIA PŁYT GIPSOWYCH.kONTAKT Z WŁAŚCICIELEM NIEMOŻLIWY,NIE ODBIERA TELEFONÓW.UWAGA !!!!! TĄ FIRMĘ,OMIJAJCIE ICH!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: BRAK JAKIEJKOLWIEK REAKCJI !!!!
Opinia dodana przez: NADIN dnia: 2010-01-28 12:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwie brygady z firmy iwona malowały nam duże mieszkanie. Namówili mnie na nobiles , i dobrze . jestem zadowolona !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara W. dnia: 2009-10-12 20:48:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam taniej firmy by zamontowała mi okna tanio i taka znalazłam firma "Iwona"nie dosc ze zamontowała mi okna to sami złatwili wszystkie formalnosci z zakupieniem ich od producenta co tez nie bylo droga inwestycja>Zajeli sie sami wszystkim ja nie musiałam niczego zalatwiac poza okresleniem moich wymagan którym sprostali a nawet dodam bylam mile zaskoczona bo nie narobili duzego bałaganu.Naprawde polecam poniewaz jest to dobra i tania firma a i pracownicy sa sympatyczni.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Czarna dnia: 2009-10-11 17:27:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remontowali mi łazienkę i kuchnię , żadnych zastrzeżeń , szybko i dokładnie !! Zaoszczędzili trochę na materiałach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bleck Pearl dnia: 2009-10-10 22:56:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam, dużo niekompetencji, brak doświadczenia wysokie ceny zależne od portfela klienta, poprawki naprawiali prawie miesiąc, natomiast jak się potem zaczęło psuć = brak reakcji nie realizowanie założeń umowy dot gwarancji firma się nie odzywa - z czystym sumieniem nie polecam! ile nerwow mnie to kosztowalo!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak - szukanie kolejnych firm na naprawy czyli kolejne koszty
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-25 23:00:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją