Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Marek Zarządzki Marek Zarządzki radca prawny

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Mazowieckie, 00-055 Warszawa Plac Dąbrowskiego 12/76
Telefon: 22 828 16 00 Kom. 608 537 937 Fax: 22 828 16 00
Adres e-mail: zarzadzki.marek(małpa)oirp.waw.pl
Strona internetowa: www.zarzadzki.republika.pl
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego Marek Zarządzki:Obsługa prawna,Opinie prawne,Reprezentowanie przed Sądem,Konsultacje,Porady prawne. Słowa kluczowe: Kancelaria Radcy Prawnego Marek Zarządzki,Obsługa prawna,Opinie prawne,Reprezentowanie przed Sądem,Konsultacje,Porady prawne.

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 5x 5x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 16818
Data utworzenia profilu: 2009-08-26 18:07:42
Data ostatniej aktualizacji: 2009-08-26 18:07:42 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Marek Zarządzki Marek Zarządzki radca prawny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Marek Zarządzki skutecznie i szybko uzyskał dla mnie podwyższenie alimentów na rzecz małoletnich córki i syna.Sąd Okręgowy w W.podwyższył alimenty z kwot po 500,00 zł miesięcznie na rzecz każdego z 2 małoletnich do kwot po 650,00 zł miesięcznie.Mecenas Marek Zazrądzki reprezentuje wysoki profesjonalizm i wiedzę praktyczno-procesową z zakresu prawa rodzinnego,cywilnego. Sposób analitycznej- syntetycznej i uporzadkowanej chronologicznie argumentacji przekonała Wysoki Sąd do Żadań Pozwu!.Załącznikiem do mowy sądowej była obszerna dokumentacja Ekspertów Kancelarii o majatku,dochodach i postawie spółecznej Pozwanego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria B. dnia: 2015-07-25 11:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Marek Zarzadzki jest Prawnikiem który podejmuje sprawę, gdy zgłosiłem podejrzenie "przyjęcia korzyści majątkowych"ze strony kilku Funkcjonariuszy Policji,"bezprawne przeszukanie". Sprawcy przestępstw to "40-letni adwokat bijący żelaznym prętem 68-latka,30-paroletnia radca prawny-szarpiąca 53-latkę.W sumie 6-osób czyni bandycki napad na nieruchomość i 2-osoby.Naruszenie miru domowego,uszkodzenie bramy,wtargnięcie na nieruchomość,bicie ludzi-też niebezpieczne narzędzia(pręt.żelazny, drągi drewniane),zniszczenie mienia,kradzież mienia (dokumentacja medyczna,fotograficzna!).Kilku prawników-odmówiło pomocy prawnej przeciw w/w sprawcom.Mecenas Marek Zarządzki podjął sprawę. Wykazał się odwagą zawodową,ludzką,moralną,spełnił misję pomocy prawnej dla obywatela RP w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R.i.L. R. dnia: 2014-09-08 09:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka skuteczność w postępowaniu administracyjnym przed Urzędami i Wojewódzkim Sądem Administracyjnym.Z powodzeniem przeprowadzona sprawa.Pan Mecenas ma zajęty terminarz pracy i trzeba z wyprzedzeniem ustalać terminy spotkań, reprezentowania w sprawach czy porad prawnych.Zawsze powrócę do współpracy z panem Mecenasem.Istotne dla mnie to zasady,doświadczenie,uczciwość, przyzwoitość, profesjonalna - eksluzywna wiedza,wielostronność weryfikacji dowodów administracyjna,karna,cywilna,możliwość negocjacji).Polecam szczególnie w sprawach tzw. niemożliwych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrianna W dnia: 2014-09-07 21:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczne działanie w prawie budowlanym.Sprawne działanie w związku pozwoleniem na budowę.Realizacja wniosków w Urzędzie Architektury i Budownictwa,Inspektoracie Nadzoru Budowlanego.Wybitna znajomość procedury prawa administracyjnego w związku z prawem budowlanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Prezes RK dnia: 2012-01-19 00:19:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Marek Zarządzki skutecznie i natychmiastowo spowodował zaprzestanie naruszania moich dóbr osobistych przez poczytny dziennik ogólnokrajowy wydawany w masowym nakładzie... Przedstawiane przez gazetę dane na mój temat w formie "doklejania do jakiejś afery" stanowiły dane niezgodne z prawdą i zapewne miały tworzyć i podnosić sensacyjność doniesienia prasowego. W ocenie SN należy stosować art. 31 Prawa prasowego i złożenie wniosku o sprostowanie,niezwłocznie po zamieszczeniu artykułu w dzienniku. Radca prawny Marek Zarządzki powołując się na definicję Słownika Frazeologicznego wskazał na fakt wymyślenia "nieprawdziwych informacji" które to informacje jako wymyślone i nieprawdziwe, były podane w tej gazecie są wyssane z palca. Wyssać (coś) z palca Słownik: Słownik frazeologiczny wymyślić coś... Obowiązek zamieszczenia sprostowania powinien odnosić się do redaktora naczelnego, na którego obowiązek ten nakłada art. 31 Prawa prasowego. Pan Radca prawny Marek Zarządzki interweniował i negocjował z Adwokatem ... pełnomocnikiem Redaktora Naczelnego - efekt przeprosiny i obietnica - gwarancja nie naruszania moich dóbr osobistych w przyszłości... Mecenas Zarządzki wskazał że podana publicznie w nakładzie kilkuset tysięcy egzemplarzy przez dziennik informacja to wierutne kłamstwo - kompletny fałsz, w pełni nieprawda. Według słownika - Wierutny (dawniej): istny, czysty, jawny. Dlatego pzyjmując przeprosiny Pan Mec.Marek Zarządzki "otwarcie powiedział - napisał i ostrzegł", że w przyszłości w przypadku powtórzenia naruszenia moich praw i dóbr osobistych przez wymienioną gazetę, bez litości złożymy pozew o odszkodowanie i zadośćuczynienie za naruszenie dóbr osobistych za: -wierutne kłamstwo - kompletny fałsz, w pełni nieprawdę... -fakt wymyślenia "nieprawdziwych informacji" - wyssanych z palca. Żadane roszczenie będzie wysokie - dotkliwe i wychowawcze dla sprawcy - w kwocie - kilkuset tysięcy złotych... Ponadto skierujemy zawiadomienie do Prokuratury w trybie przepisów prawa karnego. Mec.Zarządzki odwołał się do orzecznictwa Trybunału Konstytucyjnego.Przypomniał, że TK stwierdził, że art. 212 Kodeksu karnego przewidujący odpowiedzialność karną za zniesławienie - pomówienie jest zgodny z Konstytucją. W świetle jak wyżej wskazuję przydatność i skuteczność pana Radcy prawnego Marek Zarządzki w ochronie dobrego imienia i prawdy, oraz wywalczenia dla pokrzywdzonego "przyzwoitego obywatela RP - uczciwego i przyzwoitego człowieka" - sprawiedliwej kwalifikacji dla sprawcy złamania prawa...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Prezes FC dnia: 2010-05-17 09:43:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały Obrońca w postępowaniu w sprawach o wykroczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: V.O. dnia: 2009-10-27 00:52:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w swojej dziedzinie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Jarecka dnia: 2009-10-24 20:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Marek Zarządzki sprawnie i wytrawnie sprawuje pieczę nad moimi interesami udziałowca w spółce kapitałowej. Wobec kolizji interesów i różnego podejścia do biznesu (wiek,kultura,tradycja, decyzje finansowe) tylko dynamiczne monitorowanie i modelowanie relacji z udziałowcami spółki pozwala kontynuować biznes "nie przekraczając" linii granicznej. Mecenas Marek Zarządzki osiąga efekty na bazie wysoce-specjalistycznej wiedzy z zakresu kodeksu spółek handlowych,prawa cywilnego,prawa karnego,prawa finansowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Udziałowiec / Prokurent dnia: 2009-10-07 19:38:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Marek Zarządzki z substytucji naszej kancelarii prowadził sprawę klienta przez Sądem Administracyjnym w Warszawie przeciwko Urzędowi Lotnictwa Cywilnego. Profesjonalna - merytoryczna analiza stanu faktycznego i właściwa argumentacja prawna z prawa lotniczego spowodowała że Orzeczenie WSA było dla nas pomyślne i satysfakcjonujące.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kancelaria Radcy Prawnego - Kraków dnia: 2009-09-20 00:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Zarządzki skutecznie wyegzekwował należne należności od dwóch kontrahentów.Działania obejmowały korespondencję i negocjacje telefoniczne z dłużnikami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Fashion dnia: 2009-08-28 15:05:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Marek Zarządzki w sposób perfekcyjny rozwiązał sprawę długu Firmy Transportowej wobec Przedsiębiorcy. W sytuacji wygranego procesu w I instancji i złożenia apelacji, orzeczenie wygranego procesu było nie do wykonania na 1-1,5 roku (jeśli II instancja utrzymałaby wyrok).Prowadzona negocjacja stworzyła bazę porozumienia i współpracy biznesmenów. Istotą sukcesu było wypracowanie klimatu współpracy i "zagrania na przyszłość".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AD Prezes Firmy Windykacyjnej dnia: 2009-08-26 18:25:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją